Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 mosii a nie daloby jednak rady dzisiaj?Naprawde sytuacja jest podbramkowa.Gdyby to zalezalo ode mnie nie byloby problemu ale wiesz jak jest u mnie.A w wypozyczalni placi sie za dany dzien czy za dobe tzn.24 godziny? Pomysl cos a ja juz zmienie tutul..... Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Dobrze Aniu spróbuję coś pokombinować. Zadzwonię do wypożyczalni. Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ok, stanęłam na głowie i załatwiłam ten samochód na dzisiaj. Koszt 120zł + 300zł kaucji zwrotnej + paliwo Czekam teraz na osobę która pożyczy mi pieniążki i ruszam!!! Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jest transport! Może ktoś jeszcze coś potrzebuje??? Quote
Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 mosii dziekuje,naprawde robisz wiecej niz mozesz..... Prosimy o pomoc w pokryciu kosztow-dziewczyny blagamy pomozcie.... O ktorej dasz rade wyjechac z Czestochowy? Dam Ci komorke do mnie 602-666-546 Jak bedziesz jechac?Od strony Kielc czy Piotrkowa? To napisze Ci jak dojechac do mnie. Jak od Piotrkowa to jak dojedziesz do 1 swiatel w Radomiu to w prawo,do ronda,na rondzie w lewo,na swiatlach prosto,na nastepnych w prawo-obok kosciola-na kolejnych prosto,za Lidlem w lewo,jedziesz prawie do konca ulicy,po lewo postoj taxi-za postojem w lewo,moj blok to ten po prawej 4 pietrowy,2 klatka od wjazdu.Na pw podaje Ci moj adres. Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ok wszystko mam. Pieniążki też bębę mieć. Pożyczone co prawda ale będą:) Dziękuję Sarze, która zaoferowała mi pomoc finansową( po prostu pożyczy kasę:) ) Quote
wellington Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Mosii, jak wiesz, ja sie tez doloze do kosztow transportu, Podaj prosze na pw. nr.konta. Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Paliwo stawiam ja. Was tylko proszę o te 120zł- koszt wypożyczenia auta. Z Anią-tygrysiczką będę sie widziała osobiście więc ona potwierdzi. Podam tel do wypożyczalni, każdy będzie sobie mógł to zweryfikować. To w końcu ja zakładałam wątek o przekrętach na dogo;) Quote
Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 Wszystkim kochanym ciociom dziekuje za podarowane zycie-Misio:buzi: :Rose: Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Będę wyjeżdżać ok godz 15. Jak tylko dopadnę kasę. Aniu masz cały czas zajętą komórkę:angryy: ;) Quote
Tigraa Posted January 9, 2006 Author Posted January 9, 2006 mosii mysle ze napisze to tutaj a nie na pw,zeby nie bylo ze cos krecimy-mosii pozyczyla kase ale mamy o 100 za malo zeby mogla wrocic do domu.Do mnie dojedzie ale nie bedzie miala za co wrocic-wypozyczenie auta troszke kosztowalo plus paliwo.mosii i ja prosimy wszystkich deklarujacych wplaty na Misia o wplate na moje konto bo ja mam w mBanku i kasa bedzie natychmast a mosii w Slaskim i kasa dopiero za 2 dni.ja rozlicze sie z mosii co do grosika i z Wami,na wszystko beda rachunki.Pomozcie nam-prosimy. Juz na konto mosii-bo jedzie juz do mnie po Misia. Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Udało mi się pozyczyć tyko 360zł. Brakuje mi jeszcze 60zł aby wypożyczyć samochód+ paliwo do Radomia(ok 50żł) Mam konto w banku śląskim. Czy ktoś mógłby wpłacić mi te pieniązki? Ale w oddz. Banku śl. Bo inaczej będą na pojutrze a to za póżno. ???????????? Mamy jeszcze godzinę. Jutro transport wypożyczonym autem jest niemożliwy. Quote
dotka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 dziewczyny ja wplace ale mam w integrum bgz czy to Was uratuje jak zrobie teraz internetowy przelew? Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 dotka napisał(a):dziewczyny ja wplace ale mam w integrum bgz czy to Was uratuje jak zrobie teraz internetowy przelew? kurcze, dzwoniłam do wypożyczalni, chciałam zastawić coś wartościowgo ale nie da rady. Musi być gotówka. Nie mogę wyjechać z Częstochowy bo brakuje mi 100 zł :shake: Quote
Witokret Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 cholera !!! jak to zrobić ???? przelew zrobiony nawet TERAZ dotrze jutro :( Quote
dotka Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 jejku, nie wiadomo co robic, nie ma tu nikogo z Czestochowy?? Pomozcie ,prosimy Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jeżeli ktoś wpłaci w oddz. banku śląskiego, pieniądze są u mnie natychmiast. Napisałam też priv do eloise, która kiedyś chciała mi pomóc w transporcie Soni. Co robić???????? Quote
Blondella Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Ja oczywiście podtrzymuję wpłatę 50 zł. (a jeśli brakuje 60 to oczywiście 60 zł) Mam konto w Banku Śląskim. Podaj mi nr konta na pw to może od razu wejdzie. Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Blondella a nie mogłabyś pożyczyć stówę?? Wszystko będzie do zwrotu!!!! Mamy pół godziny!!!!!!!!!! Quote
mosii Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Boże Blondella, to ratuje sprawe.!!!!!!!!!!!:multi: Quote
Blondella Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 To szybciutko podaj konto. Mam nadzieję, że transakcje z BSk do BSk są załatwiane automatycznie... Quote
Witokret Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Dziewczyny - dajcie znac czy pieniadze dotarly - jak nie to bedziemy dalej kombinowac ! Quote
Recommended Posts