Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zosia została znaleziona przy ulicy. Może ktoś jej się pozbył? Moze uciekła właścicielowi? Tego nie wiemy. To bardzo miła sunia owczarka niemieckiego, nieśmiała i delikatna. Początkowo przerażona pobytem w schronisku w ogóle nie chciała wyjść ze swojej budy, ale zabrana na wybieg okazała więcej zaufania niż można było przypuszczać. To taki pies z klasą. Szczenięce wariactwa i młodzieńcze nieokrzesanie Zosi nie dotyczą- jak przystało na Panią w średnim wieku (około5-6 lat) Zosia jest spokojna i zrównoważona. Biegnie za rzuconą zabaweczką, a potem dostojnie nosi ją w pysku i patrzy takim wzrokiem, że najgorsze świństwo jestem w stanie jej wybaczyć (gdyby oczywiście była do jakiegokolwiek świństwa zdolna ;P ).

Zosia szuka ludzi, którzy rozsmakują się w niej jak w dobrym winie i docenią walory, jakie niewątpliwie posiada pies na półmetku swojego życia.

Sunia przebywa w schronisku w Dąbrówce pod Wejherowem. Warunkiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. Nie wydajemy psów na łańcuch. DO ADOPCJI OD 1 GRUDNIA.

Nr kontaktowy do mnie: 511-096-432, agatkia@tlen.pl

Posted

Zaraz chyba palnę sobie w łeb za to ogólnoludzką głupotę!!!! Dzwonił do mnie gość, właściciel owczarka niemieckiego, którego adoptował z Ciapkowa. Teraz szuka owczarkowatej panny- żeby jego biznesmen mógł się znią POBAWIĆ (w sensie poużywać)- i tu obrzydliwy śmiech i pytanie: czy przed wydaniem sunia musi być wysterylizowana?:angryy::angryy::angryy:

Posted

agatkia napisał(a):
Zaraz chyba palnę sobie w łeb za to ogólnoludzką głupotę!!!! Dzwonił do mnie gość, właściciel owczarka niemieckiego, którego adoptował z Ciapkowa. Teraz szuka owczarkowatej panny- żeby jego biznesmen mógł się znią POBAWIĆ (w sensie poużywać)- i tu obrzydliwy śmiech i pytanie: czy przed wydaniem sunia musi być wysterylizowana?:angryy::angryy::angryy:

Agatkia czy masz gwarancję, że pies był adoptowany z Ciapkowa w Gdyni, bo ludzie nazwy "Ciapkowo" używają potocznie, jako nazwy schroniska, na dąbrówkowe, gdańskie, sopockie też w ten sposób mówią. Masz jakieś dane, imię, telefon do faceta?

Większość psów wychdozi od nas wykastrowany, psy w typie rasy obowiązko, stąd pytam?

• 1 month later...