Laura333666 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Nie zdążyłam tam wczoraj pojechać, ale jutro jadę. Opiszę swoje wrażenia Quote
pinkmoon Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Agatkia, konsultuj się ze schroniskiem w sprawie wszystkich telefonów jakie masz o psy i informuj ich o planowanych wizytach, bo właśnie się dowiedziałam że Goldi i jej dzieci są już zarezerwowane i jadą do Niemiec! Quote
agatkia Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 pinkmoon napisał(a):Agatkia, konsultuj się ze schroniskiem w sprawie wszystkich telefonów jakie masz o psy i informuj ich o planowanych wizytach, bo właśnie się dowiedziałam że Goldi i jej dzieci są już zarezerwowane i jadą do Niemiec! Narazie nie miałam o czym informować schroniska- Pani z Sopotu planowała wizytę dopiero na grudzień- i to tez nic pewnego z tego co mówiła. Zwykle dostaję informacje z Niemiec o rezerwacji, o Goldi jeszcze nic do mnie nie przyszło. Quote
Laura333666 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Byłam w schronisku w Sopocie, widziałam tę suczkę, ładna jest i miła, ale na moje warunki niestety za duża. Było kilka ładnych psów, ale żaden nie przyciągnął mojej uwagi tak jak Goldi. Quote
agatkia Posted November 26, 2009 Author Posted November 26, 2009 Laura333666 napisał(a):Byłam w schronisku w Sopocie, widziałam tę suczkę, ładna jest i miła, ale na moje warunki niestety za duża. Było kilka ładnych psów, ale żaden nie przyciągnął mojej uwagi tak jak Goldi. Dzwoniłam do schroniska- Goldi rzeczywiście zarezerwowana :) Quote
Recommended Posts