Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ocelot napisał(a):
U Śmieszka nic się nie zmienia. Nikt się nim nie interesuje. Nadal radośnie wita wszystkich przychodzących. Ot zwykły kundelek.

Nikt się nim nie interesuje, tak jak setkami innych psiaków.....

• 2 months later...
  • Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Powiedzcie mi jaki jest stan ogloszen Smieszka? Bo w pierwszym poscie widze jest pare ogloszen jeszcze z marca (wg. daty edycji postu), wiekszosc juz nieaktywna... Czy ten biedak ma jakies inne ogloszenia??

Posted

No to dawajcie Go jutro z do nas z Bertunią. Jeśkli to takie dwie sierotki z jednego schronu to może się zgodzą zamieszkać w jednym boskie? Boksy wieeeelkie. W każdym po 2 budy a Bertusia sterylizowana.... Zastanowcie się ,bo.....może faktycznie było by dobrze za jedną podróżą :) Ależ On uroczy jest. Myślę ,że jakiś domek prędko się o Niego upomni.

Posted

nescca napisał(a):
No to dawajcie Go jutro z do nas z Bertunią. Jeśkli to takie dwie sierotki z jednego schronu to może się zgodzą zamieszkać w jednym boskie? Boksy wieeeelkie. W każdym po 2 budy a Bertusia sterylizowana.... Zastanowcie się ,bo.....może faktycznie było by dobrze za jedną podróżą :) Ależ On uroczy jest. Myślę ,że jakiś domek prędko się o Niego upomni.

Tak sobie właśnie pomyślałam, że może u Was znalazłoby się miejsce dla biedaka :cool3: za jednym transportem i jednym kosztem;)
Ile kosztowałby pobyt Śmieszka bo rozumiem, że Berta jest na specjalnych warunkach :p

Posted

Umówmy się ,że Śmieszek też pierwszy miesiąc za 250.... a jak przyjedziecie to się zobaczy , ... bo On raczej malutki jest. Dogadamy sie na miejscu co do dokladnej ceny, ale zareczam ,że nie bedzie to wiecej niż 10 zl dziennie. Byle zgodził się z Bertunią.

Posted

Anja2201 i Ocelot muszą się wypowiedzieć :) jak dla mnie bomba - Śmieszek ma już trochę pieniążków z tego co zauważyłam, a o resztę trzeba żebrać u dobrych ludzi :)

Może jeszcze się dziewczyny pojawią - to byłaby ogromna szansa dla psinki ...

Posted

Kochane....decydujcie. Ja myślę ,że jesli psiaki sie lubią to mogą być razem. Może nawet będzie im raźniej? A my już zrobimy reszte..... aby były szczęśliwe :)

Posted

Nie damy rady zawieźć dzisiaj Śmieszka:(U nas kombinacje z wyciągnięciem niestety. Wiecie, że trzeba go adoptować, za póxno napisałam o nim. Szkoda wczoraj znajoma mogła dwa zaadoptować.
ale pomyślimy nad dowiezieniem małego. Na razie zbierajmy deklaracje.
Śmieszka ogłoszenia są nieaktualne już od dawna.

Posted

Trochę szkoda byłoby za jedną drogą i kosztami , ale nic to ... najważniejsze, że Śmieszek ma już jakieś miejsce w hoteliku :)
Teraz trzeba uzbierać deklaracji ... jak w ogóle u niego wygląda sprawa finansów bo nie bardzo mogłam się rozczytać :oops:

Posted

i szkoda wielka bo w ostatnią niedzielę Śmieszek był na spacerze tylko, że Ja nie robiłam zdjęć.
Patija a może Ty uwieczniłaś Śmiecha na którymś??????

Śmieszek chyba teraz tylko z Aresem w boksie siedzi.
Wyglądali na tym spacerze jak Flip i Flap:roll:

Posted

C zy Śmieszek ma banerek ? Jeśli nie to trzeba ściągnąć kogoś kto robi ;)

Póki co zamówiłam pakiet ogłoszeń dla Śmieszka i potrzebuję takie informacje :

" ...1, przede wszystkim kilka zdjęć pupila (od 1 do 6) najlepiej gdyby był to ryjek i cała sylwetka

2, tekstu jaki ma zostać umieszczony w ogłoszeniu i tytułu ogłoszenia

3, danych osoby z któą sie kontatkować w sprawie psa/kota (imię, numer telefonu, e-mail)

4, wiadomości o tym gdzie znajduje się psiak/kot oraz o możliwości tranportu

5, oraz dodatkowych informacji o stanie zdrowia ... "

Posted

i szkoda wielka bo w ostatnią niedzielę Śmieszek był na spacerze tylko, że Ja nie robiłam zdjęć.
Patija a może Ty uwieczniłaś Śmiecha na którymś??????

Planowałam mu zrobić nowe fotki, ale.......nie zrobiłam.
Ale nie ma co się martwić bo Śmieszkowi robiła fotki dziewczyna (nie pamiętam imienia:shake:)
z która spacerował :)
Dlatego już go nie fociłam. Powiedziała, że wrzuci w wolnej chwili na dogo:) Więc musimy chyba po prostu czekać na nowe fotki :)

Posted

Kochane :) bardzo proszę o tekst do ogłoszeń , dane do kontaktu i może jakieś nowe fotki :cool3: pieniążki za ogłoszenia już poleciały - czekamy tylko na te informacje -plissss