Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Livka napisał(a):
Masz jak w banku ... nie damy ci zginąć :evil_lol:

To juz sie nie boje, ze schudne ;);)

Elka_Ka napisał(a):
Niestety mogę tylko podnieść:-( jestem całkiem spłukana i nie mogę pomóc w inny sposób:shake:

Jak bys mogla to chociaz rozeslij w ramach pomocy :):)

Posted

O tak, bardzo prosimy o rozsyłanie wątku - ja po kilka razy na dzień czyszczę skrzynkę :evil_lol: ale mizernie mi wychodzi to molestowanie ... co widać na załączonym obrazku - skarbonka pustawa :shake:

Posted

lucia napisał(a):
Witam jestem na zaproszenie.Wyślę w poniedziałek 20 zł.Więcej w tym miesiącu nie dam rady.Proszę o nr konta.

Bardzo, bardzo dziękuję luciu :multi::multi: - zaraz wysyłam nr konta ;)

Posted

witaj smieszku z wieczora..na watku czarnuszka pojawila sie propozycja zeby chlopaka razem watki polaczyc i razem zbierac skoro i tak maja razem jechac?:)

Posted

Dziewczynki dostałam taką wiadomośc na PW więc pozwolę sobie ją tu wkliec. Ja dzisiaj mam dużo pracy a w wekend nie będę miała prawdopodobnie dostępu do netu. Więc bardzo proszę prześlijcie to co potrzeba ;)

Odp: ŚMIESZEK

WITAM SERDECZNIE I DZIĘKUJĘ ZA ZAPROSZENIE BARDZO CHĘTNIE POMOGĘ. MOGĘ PRZESYŁAĆ ŚMIESZKOWI DO PUKI NIE ZNAJDZIE DOMKU, NA RAZIE 10 FUNTÓW ,ALE LISTOWNIE .WIĘC PROSZĘ O ADRES POD KTÓRY MOGĘ PRZESŁAĆ KASKĘ.
POZDRAWIAM SERDECZNIE

Posted

[quote name='AgusiaP']Dziewczynki dostałam taką wiadomośc na PW więc pozwolę sobie ją tu wkliec. Ja dzisiaj mam dużo pracy a w wekend nie będę miała prawdopodobnie dostępu do netu. Więc bardzo proszę prześlijcie to co potrzeba ;)

Odp: ŚMIESZEK

WITAM SERDECZNIE I DZIĘKUJĘ ZA ZAPROSZENIE BARDZO CHĘTNIE POMOGĘ. MOGĘ PRZESYŁAĆ ŚMIESZKOWI DO PUKI NIE ZNAJDZIE DOMKU, NA RAZIE 10 FUNTÓW ,ALE LISTOWNIE .WIĘC PROSZĘ O ADRES POD KTÓRY MOGĘ PRZESŁAĆ KASKĘ.
POZDRAWIAM SERDECZNIE

To znowu ja musiałam sprawdzic, gdzie znajdziecie osobę do której trzebe wysłac adres.
Wejdzicie w społeczeństwo w grupę kundelki na trzeciej stronie jest herak to on wysłał mi tą w/w odpowiedź.
Postaram się jeszcze w ciągu dnia tu zaglądac ;)

Posted

Kochani trzeba sie niestety bardzo bardzo sprezyc w zebraniu deklaracji dla obu chlopakow gdyz na watku czarnego wlasnie wyplynelo,ze poniewaz schron w ktorym jest to dobrze znana mordownia...to nie wiadomo nawet czy czarny tam jeszcze jest:(((!!!tzn prawdopodobnie jest ale ma naprawde b malo malo czasu....prosze pomozmy im...kurcze pewnie niestety nie ma mozliwosci by chlopaki pojechali do hotelu a deklaracje sie dozbiera?:((((bo dla czarnego naprawde kazdy dzien moze byc ostatnim:((((

Posted

clo napisał(a):
Kochani trzeba sie niestety bardzo bardzo sprezyc w zebraniu deklaracji dla obu chlopakow gdyz na watku czarnego wlasnie wyplynelo,ze poniewaz schron w ktorym jest to dobrze znana mordownia...to nie wiadomo nawet czy czarny tam jeszcze jest:(((!!!tzn prawdopodobnie jest ale ma naprawde b malo malo czasu....prosze pomozmy im...kurcze pewnie niestety nie ma mozliwosci by chlopaki pojechali do hotelu a deklaracje sie dozbiera?:((((bo dla czarnego naprawde kazdy dzien moze byc ostatnim:((((

Jak rozsylacie pw. o deklaracje to piszcie o tym......i tytuly pozmieniajcie, ze kazda godzina sie liczy, bo psy moga nie dozyc.

Posted

Dobry wieczór
Zostałam zaproszona Więc pozwoliłam sobie czytać wątek .Z miłą chęcią dorzucam 10 funtów miesięcznie dla Śmieszka.Ale proszę o adres pod który wysyłać będę pieniążki listownie.
Śmieszku będę do Ciebie zaglądać ,a przede wszystkim życzę tobie wspaniałego domku.:loveu: