Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 672
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Niespodzianka od cioci kosu32 dla Śmieszka - jednorazowe 10 zł - pięknie dziękujemy :loveu::multi::loveu:

Skarbonka Śmieszka

Deklaracje stałe:

Livka - 10 zł
Tata clo - 10 zł
Nikus - 10 zł
paulinken - 10 zł
Havanka - 10 zł (5 m-cy)
kmurdz - 10 zł
martini77 - 10 zł
paros - 20 zł
Razem: 90 zł

Brakuje - 160 zł

Deklaracje jednorazowe:

rozliczenie poprzednich wpłat - 231,50 zł
bazarek kartkowy - 30 zł
kasiek0502 - 20 zł
kosu32 - 10 zł
Razem: 291,50 zł

Dziękujemy wszystkim, którzy wspaniałomyślnie wspierają Śmieszka

Posted

Ponieważ dostałam zmasowany atak PW-zaproszeń na wątek Śmieszka, więc ujawniam się, bo od wczoraj poczytuję go sobie.
Dziękuję za tak liczne zaproszenia - doceniam :)

Będę zaglądać do Śmieszka i w miarę moich możliwości jak też Śmieszka potrzeb czasem wesprę.

Posted

ilon_n napisał(a):
Ponieważ dostałam zmasowany atak PW-zaproszeń na wątek Śmieszka, więc ujawniam się, bo od wczoraj poczytuję go sobie.

Będę zaglądać do Śmieszka i w miarę moich możliwości jak też Śmieszka potrzeb czasem wesprę.

Tym serdeczniej witamy Cię na wątku ilo_n - miło nam, że zajrzałaś:)

Dziękuję wszystkim, którzy odwiedzają Śmieszka :iloveyou:

Posted

ilon_n napisał(a):

Dziękuje, że się ujawniłaś :evil_lol:

Posted

Ależ mamy zastój w Śmieszkowej skarbonce - nie przybył nawet jeden grosik :shake:

Oj Śmieszku, czyżby nie było ci dane poznać co to życie, takie prawdziwe życie poza schroniskiem :-(

KTO POMOŻE !!!???

Posted

[quote name='Livka']Ależ mamy zastój w Śmieszkowej skarbonce - nie przybył nawet jeden grosik :shake:

Oj Śmieszku, czyżby nie było ci dane poznać co to życie, takie prawdziwe życie poza schroniskiem :-(

KTO POMOŻE !!!???
Żeby ruszyć troszkę tą zbiórkę deklaruję 10 zł. :lol: Tylko bardzo proszę szukaj szybciutko domu bo sądzę że mi niedługo ta dyszka będzie potrzebna na tyskie weteranki :evil_lol: Zresztą jesteś tak młody i śliczny ze ten domek chyba będzie niedługo - taką mam nadzieję :lol:

Posted

[quote name='AlfaLS']Żeby ruszyć troszkę tą zbiórkę deklaruję 10 zł. :lol: Tylko bardzo proszę szukaj szybciutko domu bo sądzę że mi niedługo ta dyszka będzie potrzebna na tyskie weteranki :evil_lol: Zresztą jesteś tak młody i śliczny ze ten domek chyba będzie niedługo - taką mam nadzieję :lol:
AlfaLS - ogromniaste buziaczki :buzi: Śmieszek i ja bardzo, bardzo Ci dziękujemy i obiecujemy, że intensywnie będziemy szukać domku :fadein:

Skarbonka Śmieszka :)

Deklaracje stałe:

Livka - 10 zł
Tata clo - 10 zł
Nikus - 10 zł
paulinken - 10 zł
Havanka - 10 zł (5 m-cy)
kmurdz - 10 zł
martini77 - 10 zł
paros - 20 zł
AlfaLS - 10 zł
Razem: 100 zł

Brakuje - 150 zł

Deklaracje jednorazowe:

rozliczenie poprzednich wpłat - 231,50 zł
bazarek kartkowy - 30 zł
kasiek0502 - 20 zł
kosu32 - 10 zł
Szarotka - 10 zł
lucia - 20 zł
Razem: 321,50 zł

Dziękujemy wszystkim, którzy wspaniałomyślnie wspierają Śmieszka :klacz::klacz::klacz:

Posted

Szarotka napisał(a):
Dam 10 zl. jednorazowej, bo naprawde nie moge wiecej. Musze wspierac Henia bo mu brakuje 60 zl. stalych.

Szarotko masz wielkie serducho - dziękujemy ! :loveu::loveu::loveu: