lilith27 Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 maleństwo wygląda jakby miał uszkodzone mechanicznie oko został znaleziony na ulicy w Radomiu jego rodzeństwo zginęło tragiczne maluszek szuka domku kochającego domku jest maleńki czarny i troszkę puchaty na razie tylko tyle wiem więcej info od Beatki 502660178 509128818 Quote
bullterrierka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Kotek jest na DT u mojej mamy. Oczko jest uszkodzone mechanicznie...przyczyny nie znamy. Został odrobaczony i odpchlony. Jest chory na koci katar ma serie antybiotyków i kropelki ale z dnia na dzień jest gorzej.... Quote
Ammounie Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Malutki wracaj do zdrówka! Ciocia Ola śle Ci moc miłości Quote
bullterrierka Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ammounie napisał(a):Malutki wracaj do zdrówka! Ciocia Ola śle Ci moc miłości Ola jak miło,że jesteś! Quote
lilith27 Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 no pieknisiu czarny domku szukamy Quote
red Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 auraa napisał(a):Jak się czuje maleństwo?Witam piękne maleństwo, czy jest lepiej z jego zdrowiem? Jeśli tak, mogę go poogłaszać? Quote
bullterrierka Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 red napisał(a):Witam piękne maleństwo, czy jest lepiej z jego zdrowiem? Jeśli tak, mogę go poogłaszać? Kotek powoli wraca do zdrowia,cały czas ma podawane leki.We wtorek kolejna wizyta u weta i wtedy będziemy wiedzieć więcej. Nie jest już osowiały,mama go wykąpała bo był strasznie zapchlony i śmierdzący.Najbardziej lubi spać na jej głowie :) cały czas za nią chodzi,ona do kuchni-on do kuchni(zawsze skapnie jakiś pyszny kąsek ;) cwaniak:) ona do łazienki-on do łazienki.Jest bezproblemowy bardzo czyściutki-potrafi korzystać z kuwety. Red bardzo prosze o ogłoszenia trzeba mu szybko szukać domku bo moja młodsza siostra się do niego niebezpiecznie przywiązuje i może być czarna rozpacz jak kotek jeszcze troche pobędzie.... Quote
Ammounie Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jak się czuje Bożydar? Ciocia Ola całuje w mordkę Quote
red Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 [quote name='Ammounie']Jak się czuje Bożydar? Ciocia Ola całuje w mordkę Beatko, prześlij mi zdjęcia na email, bo ja nie wiem jak się pobiera z wątku. Mój email w.anna@gazeta.pl Na pewno szybko znajdzie domek, właśnie dlatego, że nie ma oczka. Ja ogłosiłam 2 dni temu kociaka i już jutro jedzie do Warszawy. Quote
lilith27 Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 kliknij na obrazek myszką prawym przyciskiem pojawi się lista opcji wybierz: zapisz obrazek jako no i tyle Quote
red Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 lilith27 napisał(a):kliknij na obrazek myszką prawym przyciskiem pojawi się lista opcji wybierz: zapisz obrazek jako no i tyleDzięki, chyba tak kiedyś robiłam, ale w rezultacie zdjęcia na pulpicie nie było. Spróbuję. Jak się czuje ten kociak, czy nadaje się do adopcji już? Quote
lilith27 Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 może ci zapisywać w innym miejcu niż na pulpicie na przykład z dokumentach kociak ma oko widoczne Quote
red Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Właśnie, czy on jest zdrowy i czy ma już dom? Quote
bullterrierka Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 kotek już zdrowy ale domku jak nie było tak nie ma a chętnych zero. Quote
red Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 Beatko, prześlij mi zdjęcia kociaka na email: w.anna@gazeta.pl. Na pewno znajdzie domek, postaram się. Wysłałam kiedyś koteczkę bez oczka do Krakowa, ma super domek. Tu jest jej wątek http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=79388 Quote
Ammounie Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 Beatka zapomniałaś dodać że to jest najlepszy DT na świecie bo u Twojej mamy i że ma tam moc miłości i cudowną opiekę! Prosimy o zdjęcia! Quote
Ammounie Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Ah jak wypiękniał! Dzięki Bogu że ma cudowny domek! Quote
bullterrierka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 kotek w sobote stracił jajka:diabloti: czuje się bardzo dobrze i pozdrawia wszystkie cioteczki! wieczorem wkleje Wam jakies aktualne zdjęcia czarnuszka;) i jeszcze chciałabym przy okazji BARDZO podziękować Lecznicy Pankracy za możliwość wykonywania sterylek/kastracji w bardzo atrakcyjnych cenach:multi: http://www.pankracy.radom.pl/ zaszalałyśmy hurtem :evil_lol: Quote
bullterrierka Posted April 21, 2010 Posted April 21, 2010 Bożydar pozdrawia wszystkie cioteczki! Quote
Ammounie Posted April 24, 2010 Posted April 24, 2010 Dziękujemy za pozdrowienia od Bożydarka! pozdrowienia dla Bożydarka i wszystkich waszych domowników czworonożnych i dwunożnych ;-) Quote
Recommended Posts