Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dzisiaj Majora(jak się okazało)odnalazła i odebrała rodzina.Apelowałam o wykastrowanie i zaopatrzenie w obrożę z adresówką.
Moje koty wiwatują ,bo mogą poruszać się po podłodze :)

19.11.2009
Dzisiaj zgarnęłam z jezdni ulicy Nałęczowskiej w Lublinie psa rasy Cairn Terier.
Brak tatuazu w uszach ,poszukam jeszcze w pachwinach.Pies miał obrożę przeciwpchelną.
Pies zdrowy na moje oko młody,ufny,mnóstwo rzepów w szorściakowatej sierści.Widac ,że się trochę szwędał.Zdjęcia zaraz wstawię.
Siedzi biedak w łazience bo reszta sfory jakoś się nie ucieszyła na nowego kolegę

Posted

W schonisku w Lublinie nikt go nie szukał, zostawiłam namiary rónież na Weterynarii.
Bardzo proszę o pomoc w odnalezieniu właściciela albo na czas poszukiwań w znalezieniu mu innego lokum. U mnie niestety zostać nie może.

Posted

Ups udało mi się chyba przypadkiem :)
Piekny jest,bardzo terierowaty, inteligentny,towarzyski,socjalny.Czesć z mojej gromadki usiłuje podporzadkowac sobie z użyciem"zęba",
drugiej czesci podporzadkował się bez problemu.Uparty.
Łagodny-zero agresji do człowieka.Oskubuje go z tych rzepów od 3 dni.Ma raczej kłopoty z wystaniem w miejscu,szarpanie za kudły go nie rusza.
Wyjąć z pyska coś daje sobie bez szemrania.
Koty po domu goni straszliwie,biedne sfrustrowene koty i to jest największa jego wada i nasza udreka,że ciągle trzeba uważac.

Posted

Przez Fotosik.Umieściłam tam zdjęcia, potem wybrałam"Moje Zdjęcia" na dole jest link do zdjecia, potem wybieram"Pobierz pozostałe kody" drugi od góry jest"Miniaturka na forum" kopiuję ten kod i wklaejam na forum.