filodendron Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Czy możecie podzielić się opiniami o szamponie Back on black firmy Chris Christensen? http://www.onlineshop.germapol.pl/sklep,2282,,,03,,pl-pln,668210,0.html Czy to rzeczywiście delikatny preparat i tylko "optycznie intensyfikuje" kolor i pomaga usunąć przebarwienia - nie zafarbuje grafitowej sierści na czarno? I czy pudelek na opakowaniu nie jest zmyłką? Nadaje się toto do pudlowej sierści do drugiego mycia po wcześniejszym użyciu szamponu Pet silk? Bardzo przepraszam, jeśli powielam temat - wszystko działa tak wolno, co chwilę się wywala, nie mogę korzystać z wyszukiwarki. Quote
leepa Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Szampon mam ale na razie mało używałam, za wiele nie powiem. Myłam nim miękkie części sznaucera z lejącym włosem. Nie wiem czy przyczernił szczerze powiedziawszy :l Myłam raz tylko tym, drugi raz tym i potem innym porpawiłam... Nie wiem... Może trzeba dlużej używać. Ale czytalam opinie na dogo (temat: na problemy z wypłowiałą czernią, czy jakos tak) i strasznie chwalili. W kazdym razie moj pies żyje :P Quote
filodendron Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Dziękuję bardzo :) Nie, właśnie wcale nie chodzi o to, żeby przyczernił, chyba źle się wyraziłam. Szukam czegoś w zastępstwie szamponu Hery do czarnej sierści - ten wcale nie przyczerniał, tylko nadawał taki chłodny, stalowy odcień (po paru myciach). To było ładne, ale Hery u mojego psiaka wysusza włos (przynajmniej w porównaniu do Pet silk). No ale na "pudlach" mówią mądrzy ludzie, że Black on black to szampon dla profesjonalistów, a ja amator jestem, więc nie wiem - może Ring 5? Quote
Recommended Posts