rebellia Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Karłowaty świerczek na Twoim grobie nabrał pięknych jasnozielonych barw, cyz Ty mi chcesz powiedzieć tym o nadziei? Na pewno... :) Quote
rebellia Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 Bakcylek trafił do nowego domku... :loveu: co Ty mi chcesz powiedzieć łobuzie? :razz: Ech jeszcze 7 lat temu o tej proze byliśmy razem :-( Quote
rebellia Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 I przychodzi kolejne lato bez Ciebie, nie będzie spacerków na łączkę, które tak lubiłeś... przepraszam Bossiu... :placz: Quote
rebellia Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Zawsze będę o Tobie pamiętać... każdego miesiąca... każdego dnia... ['] Quote
rebellia Posted August 20, 2006 Author Posted August 20, 2006 Ciągle pamiętam pieseczka... tak ślicznie biegałeś za patyczkiem... zaraz idziemy z mosii do lasu... też chętnie byś poszedł... uwielbiałeś las... takie tereny jak dla Ciebie, a ja już nigdy nie wezmę mojego okruszka na spacr po tej stronie słońca... Quote
niedzwiedzica Posted August 20, 2006 Posted August 20, 2006 Boss ['] ...spójrz z góry, pociesz swoja panią, tak bardzo cie opłakuje,cierpi po twoim odejsciu...jak my wszyscy,wspominający naszych nieobecnych przyjaciół Quote
rebellia Posted August 25, 2006 Author Posted August 25, 2006 Dziekuję niedzwiedzico... Bossiu opiekuj się Dragonem, to jeszcze dziecko przecież... jest młodszy od Ciebie, więc pamiętaj aby mu wszystko pokazać!!! Ty tez kochałeś jeździć autem!!! Quote
anastoki Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 Dopiero teraz zrozumialam,dopiero po stracie,jak to boli:( dla bossa swieczka... Quote
rebellia Posted September 17, 2006 Author Posted September 17, 2006 Cześć Bossiu... wiesz, że teraz pojawiła się u nas Fela? Fela jest kotkiem... urodziła się pół roku po tym, jak Ty odszedłeś za TM. Tak samo jak Ty kocha dywanik pod zlewem i bieganie po schodach na pięterko... Jutro pojedziemy z nią do pana doktora... tego samego, który tak dzielnie o Ciebie walczył. Kocham Cię pieseczku!!!! :( Quote
rebellia Posted September 19, 2006 Author Posted September 19, 2006 Bossiu kochanie, jestem bardzo dumna z pieska... Quote
rebellia Posted October 5, 2006 Author Posted October 5, 2006 Cześć słoneczko... jesteś, będziesz i byłeś najlepszym psem na świecie... nie prawda, że się pogodziłam.... chyba dlatego teraz jest Fela.... bo to inny... gatunek... Quote
rebellia Posted October 18, 2006 Author Posted October 18, 2006 Cześć Bossiu Dzisiaj myślę o Tobie, dlaczego razem nie oglądamy tej jesieni? No czemu? :( Quote
rebellia Posted October 24, 2006 Author Posted October 24, 2006 Tyle lat... a ja ciągle chcę tylko Ciebie... Quote
rebellia Posted November 1, 2006 Author Posted November 1, 2006 My dwoje...... nas dwoje.... sama tutaj... tęsknię, wiesz? Quote
rebellia Posted November 7, 2006 Author Posted November 7, 2006 Bossiutrzymaj za Mostem pieskowe kciuki, okej? Quote
Fifek_Miśki Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Rebellia Bossiu trzyma łapki za Ciebie i jest przy Tobie już na zawsze, mimo że nie czujesz tego namacalnie... on jest przy Tobie.... Ja również trzymam za Ciebie. Quote
rebellia Posted December 21, 2006 Author Posted December 21, 2006 Na Tobie mogłam polegać... co się teraz liczy innego, no powiedz co? :placz: Kiedy wszędzie czuję się obco... niepotrzebnie... ostatnio zły czas... Ty wiesz... dzięki Tobie czułam się kimś... bo zwierzaki tak kochają, tak bezwarunkowo...:loveu: :placz: Quote
Aga76 Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Płomyczek dla Bossa Kochany Bossiu, zza tęczowej bramy czuwaj nad panią. Tak pięknie jest kochać... Quote
szajbus Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Boss, świetuj radosnie w tej pieknej krainie za TM Quote
rebellia Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Dziękuję Szajbusku... to kolejne święta... bez niego... Quote
Recommended Posts