rebellia Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 Grudzień już nadszedł... śniłeś mi się... płakałam... Quote
Fifek_Miśki Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Bossiku... wesołych Świąt.... pamiętamy o Tobie... Quote
rebellia Posted December 24, 2007 Author Posted December 24, 2007 Bardzo Ci dziękuję Fifku! [*] Quote
Aga76 Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 [FONT=Georgia]Wigilijnie samotnie[/FONT] [FONT=Georgia]Samotnie zza firanek[/FONT] [FONT=Georgia]Wieczorem przy choince[/FONT] [FONT=Georgia]Gdy czerń nieba[/FONT] [FONT=Georgia]Srebrzą światła[/FONT] [FONT=Georgia]Aż w sercu ściska[/FONT] [FONT=Georgia]Cicha noc[/FONT] [FONT=Georgia]W korowodzie z iskrami[/FONT] [FONT=Georgia]W kominku[/FONT] [FONT=Georgia]Wiatr huczy leniwie[/FONT] [FONT=Georgia]I płatki leniwe[/FONT] [FONT=Georgia]Drżą w zadymce[/FONT] [FONT=Georgia]Jak woalka panny[/FONT] [FONT=Georgia]Młodością pachnąca[/FONT] [FONT=Georgia]Samotnie zza firanek[/FONT] [FONT=Georgia]Szklącymi oczyma[/FONT] [FONT=Georgia]I Pasterka milknie[/FONT] [FONT=Georgia]Milkną wspomnienia.[/FONT] [FONT=Georgia]Andrzej Brzezina Winiarski[/FONT] [FONT=Georgia]Grudzień 2007[/FONT] Quote
rebellia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 Już tutaj nie bywam. Nie ma tez już Twojego grobiku. Tatko przesadził choineczkę. Już teraz nie ma dokąd chodzić. Pozostaniesz jednak na zawsze w moim sercu. Tęsknię za Tobą Kochanie!!!!!!! Quote
Aga76 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 [FONT=Georgia]Pochyleni w milczeniu [/FONT] [CENTER] [CENTER] [CENTER] [FONT=Georgia](listopadowa refleksja)[/FONT] [FONT=Arial] [FONT=Georgia]To dzień pocałunku[/FONT][/FONT][FONT=Georgia] nocy i światła Pamięci o Matce, Ojcu i Miłości Czas blizn i świeżych Po betonowej płycie ślizga się promień listopadowego słońca jak nić pajęczyny otula chryzantemę i łączy się z płomieniem świecy Pochyleni w milczeniu chwytamy pamięcią ten czas, który zatrzymał się wraz z ostatnim oddechem [/FONT] [FONT=Georgia] Jaki piękny jest ten dzień i smutny ? Gdy niebo powite łuną i tysiące świateł Pamięci Tych co za progiem [/FONT] [FONT=Georgia] nieznanym[/FONT][FONT=Arial][SIZE=2] [/FONT][FONT=Arial][FONT=Georgia]Andrzej Brzezina Winiarski[/FONT][/FONT] Quote
rebellia Posted April 19, 2009 Author Posted April 19, 2009 Oj Bossiu, Bossiu, każdy rok się wydaje taki sam, a jednak jest zupełnie inny... W tym roku w kwietniu myślałam o Tobie i o tym, że minęło już 9 lat... Quote
rebellia Posted September 22, 2009 Author Posted September 22, 2009 Dzień za dniem, miesiąc za miesiącem :-( pamiętam o Tobie czarny łobuzie Quote
rebellia Posted December 26, 2009 Author Posted December 26, 2009 (*)...................pamiętam przyjacielu........................ Quote
rebellia Posted May 21, 2010 Author Posted May 21, 2010 W Wielką Sobotę dołączyła do Ciebie Hexa. Mój duży pies. Boli i w to nie wierzę, i tęsknię... Pilnuj jej tam, dobrze? Quote
rebellia Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Boss... kolejny raz przyjdzie mi się zmierzyć ze wspomnieniami... Quote
rebellia Posted March 12, 2016 Author Posted March 12, 2016 W kwietniu minie... 16 lat.... wierzyć się nie chce. Nie ma już Hexy, Luny, Feli... nie mamy już nawet tamtego domu piesku. Quote
malagos Posted April 2, 2016 Posted April 2, 2016 Smutne to wszystko... Dawno Ciebie, rebelio, nie było na dogo?... Quote
Recommended Posts