pinkmoon Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Piękny pies, którego niezaprzeczalnym atutem jest olśniewająca uroda. Można to ocenic po zdjęciach - wdzięk i szlachetność aż biją po oczach ;) Młody, pełen uroku, o zniewalającym spojrzeniu - czego chcieć więcej? Seneka to pies o nieodgadnionym, lekko nieufnym charakterze. Do ludzi podchodzi z dystansem - jest przyjazny, bywa wesoły, ale na razie nie ma ochoty na bliższe spoufalanie się. Jest wielką indywidualnością, zwykle woli chodzić własnymi ścieżkami... jednak raz na jakiś czas przypomina mu się, że tak naprawdę lubi ludzkie towarzystwo, i wtedy jak szczeniak podbiega w podskokach , zapraszając do zabawy. Przed nowym opiekunem tego intrygującego psa na pewno niełatwe zadanie - zdobyć zaufanie i przyjaźń pięknego, zamkniętego w sobie zwierzęcia. Jeśli się uda, będzie to największa możliwa satysfakcja - Seneka jest psem, który ma wiele do zaoferowania "swoim" ludziom, trzeba go tylko do tego przekonać. Seneka nie jest psem konfliktowym, w miarę dobrze dogaduje się z innymi psami. Przyjedź do przytuliska, poznaj Senekę i dziesiątki innych psów które czekają na nowe domy. Na pewno któryś z nich może zostać Twoim przyjacielem. Telefon: 695 435 270 Adres e-mail: pink.moon4@gmail.com Adres: Dąbrówka Młyn 30 84-242 Luzino Kontakt w godzinach: 9:00 - 17:00 (a Ciocia Fiks pokaże piękne zdjęcia, które zrobiła :) ) Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 hihi, zdjęć jeszcze nie ma, ale widzę że zaszalałaś, 5 postów - no no ;D Quote
Fiks Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 A jak :D Doliczyłam się 23 zdjęć. Na każdy wpis 5 zdjęć. Ale później wkleję, bo mój synuś występuje dziś w Galerii Rumia :) Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Powodzenia dla Piotrka, udanego występu;) a Ty pokaż chociaż jedno zdjęcie! niech ciotki wiedzą jak psik wygląda ;), a reszta potem. Quote
Fiks Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Mam duuuży problem z edytowaniem postów :/ To na razie tylko jedno zdjęcie Quote
agatkia Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Ile ma lat, jaki stosunek do innych psów? czy dużo szczeka? Czy ma ogłoszenia na trójmieście? Quote
Fiks Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Na wybiegu jest taki zamknięty. Cięzko go rozgryźć. Może Pinkmoon powie coś o nim więcej. W środę jak wyjechałyście ze schroniska, były roszady w boksach. I właśnie Marzyciel II czyli Seneka poszedł na miejsce Wikinga. I od razu zaczął kombinować jak tu zwiać... Ogłoszeń jeszcze nie ma, wyglada na młodego. Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 Ale on nie ma natury uciekiniera. Kiedy był na betonowych, mógł spokojnie pójść górą, z budy przez siatkę, ale nic nie kombinował. Spokojnie siedział w boksie. Strasznie, strasznie dziwny pies. I tak samo jak Marzycielowi, ciężko będzie znaleźć mu odpowiedni dom. Quote
Fiks Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 Siatka w boksie po Wikingu ma duże oczka i próbował się przez nie przecisnąć. A jak nie dał rady to zaczął kopać dziurę...dalej nie wiem co jeszcze wykombinował, bo pojechałam do domu. Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 No to nie wiem co za psi szatan w niego wstąpił, na betonach był grzecznym aniołkiem. Sama widziałaś, że nawet nie awanturował się przy odprowadzaniu po wybiegu, grzecznie wchodził. Może to szok poznawczy w nowym miejscu, albo Wiking łobuz pozostawił złe fluidy po sobie ^^ Quote
pinkmoon Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 szarpnęłam się i wyróżniłam trójmiasto ;> Quote
pinkmoon Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Jutro zabieramy go na wybieg, nie? Bardzo intryguje mnie ten pies; jest tak piękny że pewnie będzie nim jakieś wymierne zainteresowanie, trzeba go jak najszybciej rozgryźć żeby wiedzieć komu polecać. Quote
Fiks Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Możemy ;) ........................................... Quote
brazowa1 Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Chciałam go znielubic,bo Czarna nie wyłaziła z budy na powitanie.Co za drań...tak zgnębić Czarną.Tylko,ze Czarnej w budzie nie było-po sterylce na hotelu. Quote
pinkmoon Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 on sam jest teraz zgnębiony :( Quote
pinkmoon Posted November 22, 2009 Author Posted November 22, 2009 Byłam. Na wybiegu jest wesoły, podbiegał do mnie z własnej inicjatywy, nie było z nim problemów. Tylko w tym wikingowym boksie tak nieszczęśliwie wygląda ;p Quote
Fiks Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 Jak ja go wołałam to nie chciał z budy wyjść. Quote
Recommended Posts