ARKA Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 [quote name='red']He, he.... panie do odstrzału pracują bez przerwy, ale to kropla w morzu na nasze zapsione i zakocone miasto. Nowy oddział TOZ?? Na pewno by się przydał w naszym mieście, od czego zacząć? Abernathy, pomożesz nam? Red, radze przeczytac ZE ZROZUMIENIEM, wypowiedz Abernathy, NO!:razz: Stara prawda jest taka: nie licz na kogos, licz przede wszystkim na samego siebie. ZALOZCIE TERAZ, SZYBKO, stowarzyszenie tzw. "zwykle"! Quote
Abernathy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Hejka. Mam takie wrażenie, że wątek umarł bo akcja przeniosła się tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110370 Ciekawe, ciekawe :crazyeye: Quote
demi Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 nie chciałabym sie tu reklamować, ale z doświadczenia wiem że toz w polsce, ma lepsze i szybsze mozliwości do działania. sam UM bedzie inaczej traktował wieloletnia organizacje, chocby gdyby chodziło o talony na steryliazje kotów. a stowarzyszenie, zeby nabrać zaufania miasta musiało by sie troszke pogimnastykować. Podobna sytuacja jest we wro... Quote
ARKA Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 demi napisał(a):nie chciałabym sie tu reklamować, ale z doświadczenia wiem że toz w polsce, ma lepsze i szybsze mozliwości do działania. sam UM bedzie inaczej traktował wieloletnia organizacje, chocby gdyby chodziło o talony na steryliazje kotów. a stowarzyszenie, zeby nabrać zaufania miasta musiało by sie troszke pogimnastykować. Podobna sytuacja jest we wro... :roll: jakies zabobony opowiadasz. Nie wazne "jak kto sie nazywa" tylko wazne jak jest skuteczny i tyle;) Quote
demi Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ja ci dam zabobony:roll:;) ale tak to trochę wygląda, już lepsza fundacja niż stowarzyszenie:cool3: Quote
Abernathy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Niczego nie ujmując dyskusji może najłatwiej byłoby podjać decyzję miejscowym. Tak naprawdę to przecież nie wiemy co tam naprawde się dzieje i dlaczego istnieje konieczność powstania nowej organizacji. To, że dotychczasowa radomska działa tak jak działa może dałoby się jeszcze jakoś zmienić :crazyeye: Quote
Recommended Posts