Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):
Przed chwilą Dee mordowała krokodyla, a teraz warcząc zagryza kaczkę :diabloti:

Ups, teraz gryzie mnie :mad:

Wypchaj :diabloti:

Posted

aaaaaaaaaaa REWELACJA!!!! na jednym legowisku z Gerdą :crazyeye: to już jest miłość!!!! Jak Elmo wlazł na sekundę na Lunkowe legowisko to ona go DWA dni nie używała bo jej śmierdziało innym psem :shake:

Posted

[quote name='beria']Wstrzymam się, bo sytuacja uległa zmianie :cool3:
http://images24.fotosik.pl/33/dc21d19795755a30.jpg
u mnie 5 miesięcy trwało , zanim chłopcy zaczęli się tak bawić :cool1:
rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: Gerda ma dobre serduszko ;)

[quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaa REWELACJA!!!! na jednym legowisku z Gerdą :crazyeye: to już jest miłość!!!! Jak Elmo wlazł na sekundę na Lunkowe legowisko to ona go DWA dni nie używała bo jej śmierdziało innym psem :shake:
bo Luna to dzikus ;) :evil_lol: nie socjalizowałaś jej Wasiu :nono::diabloti:

Posted

Vectra napisał(a):

bo Luna to dzikus ;) :evil_lol: nie socjalizowałaś jej Wasiu :nono::diabloti:

NO!! racja!!!! o ja durna!!! mieszkając z nią w mieście wyprowadzałam ją na dwór tylko ciemną nocą jak już było pusto :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
NO!! racja!!!! o ja durna!!! mieszkając z nią w mieście wyprowadzałam ją na dwór tylko ciemną nocą jak już było pusto :evil_lol:

Noooooooo :roll: Teraz wiem dlaczego zawsze umawiałaś się ze mną nocą na spacer :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Noooooooo :roll: Teraz wiem dlaczego zawsze umawiałaś się ze mną nocą na spacer :evil_lol:

z Tobą - nocą... to z innych powodów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']NO!! racja!!!! o ja durna!!! mieszkając z nią w mieście wyprowadzałam ją na dwór tylko ciemną nocą jak już było pusto :evil_lol:
tak jak mieszkańcy bloku już spali :diabloti:

[quote name='malawaszka']z Tobą - nocą... to z innych powodów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
buhahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

id epo piwo bo zaczyna być wesoło :diabloti:

Posted

malawaszka napisał(a):
z Tobą - nocą... to z innych powodów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Monika :oops: Jak mogłaś upublicznić naszą tajemnice :placz: :evil_lol:

Posted

buhahahahaha

Mala jest cudowna czy moge podprowadzic (zdjecie)?:diabloti:

No i widzisz juz razem rozwalaja kosiarke... Poczekaj nastepna bedzie kanapa:diabloti: Co za slodkie siostrzyczki:loveu: .

Posted

malawaszka napisał(a):
głupia... ja nie o tym :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Wiem ale daję Ci szanse dania mi koopa w doope :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Monika :oops: Jak mogłaś upublicznić naszą tajemnice :placz: :evil_lol:

[quote name='malawaszka']głupia... ja nie o tym :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Już się robiło ciekawie i... ZONK :diabloti:

[quote name='niedzwiadek:)']buhahahahaha

Mala jest cudowna czy moge podprowadzic (zdjecie)?:diabloti:

No i widzisz juz razem rozwalaja kosiarke... Poczekaj nastepna bedzie kanapa:diabloti: Co za slodkie siostrzyczki:loveu: .

Dzisiaj okazało się, że na działce łatwiej przełamują lody :cool3:
Nawet mi się coś udało uchwycić na fotkach. W mieszkaniu wzajemne kontakty się ochładzają :roll:

I mały biegaczek :p

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Wiem ale daję Ci szanse dania mi koopa w doope :evil_lol:

no i Ci dałam inoś nie zakumała :shake: napiszę więc wprost: otóż dlatego umawiałam się z Tobą nocą, żeby nikt mnie w Twym towarzystwie nie zobaczył :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

aaaaaaaaa Dee jest BOSKA!!!!!!! tfu tfu :loveu::loveu::loveu: boszzz ja chcę szkrabika chcę chcę chcę :placz::placz::placz: ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :shake:

Posted

malawaszka napisał(a):
aaaaaaaaa Dee jest BOSKA!!!!!!! tfu tfu :loveu::loveu::loveu: boszzz ja chcę szkrabika chcę chcę chcę :placz::placz::placz: ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :shake:

Oj niedobre, a mi sie tez w zoladku przewraca jak widze ta kruszyne

Dee to jestmini czy srefniak bo jajuz nic nie wiem...

Posted

[quote name='niedzwiadek:)']hahahhahahahhahahhaha:diabloti: co za smiesznota. No to sie na dzialeczke wyprowadzic :diabloti: .

Taki mamy plan :evil_lol:

[quote name='malawaszka']no i Ci dałam inoś nie zakumała :shake: napiszę więc wprost: otóż dlatego umawiałam się z Tobą nocą, żeby nikt mnie w Twym towarzystwie nie zobaczył :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Uuuuuuuu, to kop dla Pysi :razz:

Szkrabiki są wspaniałe :loveu: Doczekasz się swojego ;)

Ale zanim pozmniejszam zdjęcia z symbiozy stada będzie toaleta Gertrudy :diabloti: I jeszcze fotosik przymula :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...