beria Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 A teraz wejdę do kojca :eviltong: :loveu: :loveu: :loveu:
anetta Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 CUuuudddooownnaaaaa :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:i taaakaaa rozkoszna :loveu::loveu:
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 http://images24.fotosik.pl/33/7f4792970e1b5f86.jpg A Ty masz śliczną dzieweczke :loveu: Ja se takiej nawet za wieki nie wykopę :shake: :placz:
beria Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 Przed chwilą Dee mordowała krokodyla, a teraz warcząc zagryza kaczkę :diabloti: Ups, teraz gryzie mnie :mad:
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 beria napisał(a):Przed chwilą Dee mordowała krokodyla, a teraz warcząc zagryza kaczkę :diabloti: Ups, teraz gryzie mnie :mad: Wypchaj :diabloti:
beria Posted July 21, 2007 Author Posted July 21, 2007 [quote name='Pysia']Wypchaj :diabloti: Wstrzymam się, bo sytuacja uległa zmianie :cool3:
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 aaaaaaaaaaa REWELACJA!!!! na jednym legowisku z Gerdą :crazyeye: to już jest miłość!!!! Jak Elmo wlazł na sekundę na Lunkowe legowisko to ona go DWA dni nie używała bo jej śmierdziało innym psem :shake:
Hanna R. Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 http://images26.fotosik.pl/33/d026afcd77f02e8d.jpg Oj, Gosiaaaa ! Ale cudna jest maleńka :loveu::loveu::loveu:
Vectra Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='beria']Wstrzymam się, bo sytuacja uległa zmianie :cool3: http://images24.fotosik.pl/33/dc21d19795755a30.jpg u mnie 5 miesięcy trwało , zanim chłopcy zaczęli się tak bawić :cool1: rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: Gerda ma dobre serduszko ;) [quote name='malawaszka']aaaaaaaaaaa REWELACJA!!!! na jednym legowisku z Gerdą :crazyeye: to już jest miłość!!!! Jak Elmo wlazł na sekundę na Lunkowe legowisko to ona go DWA dni nie używała bo jej śmierdziało innym psem :shake: bo Luna to dzikus ;) :evil_lol: nie socjalizowałaś jej Wasiu :nono::diabloti:
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='beria']Wstrzymam się, bo sytuacja uległa zmianie :cool3: http://images24.fotosik.pl/33/dc21d19795755a30.jpg Znaczy nie będziesz musiała wypychać bo ją Gerda zje? :diabloti: W sumie racja bo przynajmniej zaoszczędzisz :evil_lol:
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Vectra napisał(a): bo Luna to dzikus ;) :evil_lol: nie socjalizowałaś jej Wasiu :nono::diabloti: NO!! racja!!!! o ja durna!!! mieszkając z nią w mieście wyprowadzałam ją na dwór tylko ciemną nocą jak już było pusto :evil_lol:
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 malawaszka napisał(a):NO!! racja!!!! o ja durna!!! mieszkając z nią w mieście wyprowadzałam ją na dwór tylko ciemną nocą jak już było pusto :evil_lol: Noooooooo :roll: Teraz wiem dlaczego zawsze umawiałaś się ze mną nocą na spacer :evil_lol:
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pysia napisał(a):Noooooooo :roll: Teraz wiem dlaczego zawsze umawiałaś się ze mną nocą na spacer :evil_lol: z Tobą - nocą... to z innych powodów :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Vectra Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 [quote name='malawaszka']NO!! racja!!!! o ja durna!!! mieszkając z nią w mieście wyprowadzałam ją na dwór tylko ciemną nocą jak już było pusto :evil_lol: tak jak mieszkańcy bloku już spali :diabloti: [quote name='malawaszka']z Tobą - nocą... to z innych powodów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: buhahahah :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: id epo piwo bo zaczyna być wesoło :diabloti:
Pysia Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 malawaszka napisał(a):z Tobą - nocą... to z innych powodów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Monika :oops: Jak mogłaś upublicznić naszą tajemnice :placz: :evil_lol:
malawaszka Posted July 21, 2007 Posted July 21, 2007 Pysia napisał(a):Monika :oops: Jak mogłaś upublicznić naszą tajemnice :placz: :evil_lol: głupia... ja nie o tym :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
puzzle Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 buhahahahaha Mala jest cudowna czy moge podprowadzic (zdjecie)?:diabloti: No i widzisz juz razem rozwalaja kosiarke... Poczekaj nastepna bedzie kanapa:diabloti: Co za slodkie siostrzyczki:loveu: .
Pysia Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 malawaszka napisał(a):głupia... ja nie o tym :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wiem ale daję Ci szanse dania mi koopa w doope :evil_lol:
beria Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='Pysia']Monika :oops: Jak mogłaś upublicznić naszą tajemnice :placz: :evil_lol: [quote name='malawaszka']głupia... ja nie o tym :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Już się robiło ciekawie i... ZONK :diabloti: [quote name='niedzwiadek:)']buhahahahaha Mala jest cudowna czy moge podprowadzic (zdjecie)?:diabloti: No i widzisz juz razem rozwalaja kosiarke... Poczekaj nastepna bedzie kanapa:diabloti: Co za slodkie siostrzyczki:loveu: . Dzisiaj okazało się, że na działce łatwiej przełamują lody :cool3: Nawet mi się coś udało uchwycić na fotkach. W mieszkaniu wzajemne kontakty się ochładzają :roll: I mały biegaczek :p :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
puzzle Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 [quote name='beria'] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: http://images25.fotosik.pl/34/8ec29f00cca29c34.jpg hahahhahahahhahahhaha:diabloti: co za smiesznota. No to sie na dzialeczke wyprowadzic :diabloti: .
malawaszka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 Pysia napisał(a):Wiem ale daję Ci szanse dania mi koopa w doope :evil_lol: no i Ci dałam inoś nie zakumała :shake: napiszę więc wprost: otóż dlatego umawiałam się z Tobą nocą, żeby nikt mnie w Twym towarzystwie nie zobaczył :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaa Dee jest BOSKA!!!!!!! tfu tfu :loveu::loveu::loveu: boszzz ja chcę szkrabika chcę chcę chcę :placz::placz::placz: ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :shake:
puzzle Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 malawaszka napisał(a):aaaaaaaaa Dee jest BOSKA!!!!!!! tfu tfu :loveu::loveu::loveu: boszzz ja chcę szkrabika chcę chcę chcę :placz::placz::placz: ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :shake: Oj niedobre, a mi sie tez w zoladku przewraca jak widze ta kruszyne Dee to jestmini czy srefniak bo jajuz nic nie wiem...
malawaszka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 niedzwiadek:) napisał(a): Dee to jestmini czy srefniak bo jajuz nic nie wiem... srefniak :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted July 22, 2007 Author Posted July 22, 2007 [quote name='niedzwiadek:)']hahahhahahahhahahhaha:diabloti: co za smiesznota. No to sie na dzialeczke wyprowadzic :diabloti: . Taki mamy plan :evil_lol: [quote name='malawaszka']no i Ci dałam inoś nie zakumała :shake: napiszę więc wprost: otóż dlatego umawiałam się z Tobą nocą, żeby nikt mnie w Twym towarzystwie nie zobaczył :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: aaaaaaaaa Dee jest BOSKA!!!!!!! tfu tfu :loveu::loveu::loveu: boszzz ja chcę szkrabika chcę chcę chcę :placz::placz::placz: ZAZDROść TO NIEDOBRE UCZUCIE!!! :shake: Uuuuuuuu, to kop dla Pysi :razz: Szkrabiki są wspaniałe :loveu: Doczekasz się swojego ;) Ale zanim pozmniejszam zdjęcia z symbiozy stada będzie toaleta Gertrudy :diabloti: I jeszcze fotosik przymula :angryy:
malawaszka Posted July 22, 2007 Posted July 22, 2007 haha toaleta :evil_lol: CK ONE?? :evil_lol: dawaj symbiozę :loveu::loveu::loveu: BTW chyba czas zmienić bannerek :eviltong:
Recommended Posts