beria Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 HankaRupczewska napisał(a):Oooooo ! Gosiu ! Ja też się szkolę . Tylko w Warszawie. Jedno i drugie miasto siebie warte :cool1: Zostawiamy w domu tych niewydarzonych specjalistów, intelektualistów z bożej łaski ... I WYFRUWAMY !!!! MY ! :loveu::loveu::loveu: Nie ONI :cool1::cool1::cool1: Gosiu ! Ty - Krzesanego ! Ja - Kujawiaka Mocherowego Nindżę Tak, tak, tak Haniu :loveu: Szkolenie było zaiste interesujące :cool3: I godne powtórzenia :cool3: Tylko kostiumu kąpielowego nie wzięłam, a aquapark był na wyciągnięcie ręki :placz: Pocieszam się, że nie tylko ja o tym nie pomyślałam i nikt tam nie zaszalał :evil_lol: Najświeższa wiadomość o DeeDee wskazuje, że dzisiaj przeszła pierwszą w życiu kapiel :razz: Czyli coś nabroiła :cool3: A jeszcze wcześniej dowiedziałam się, że jest najgrzeczniejszą z dziewczynek :loveu:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to czekamy na wiecej wieści o DeeDee
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 Małgosiu , siostro moja , daj jakiegoś linka gdzie można podziwiać małą DeeDee :diabloti: bo tu coś fot skromnie :mad: stanowczo domagam się FOTEK !!!!!!! :diabloti:
beria Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 [quote name='Vectra']Małgosiu , siostro moja , daj jakiegoś linka gdzie można podziwiać małą DeeDee :diabloti: bo tu coś fot skromnie :mad: stanowczo domagam się FOTEK !!!!!!! :diabloti: Fotki są tu (link dla ustawień 100 postów na stronę) :http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26216&page=11&highlight=elitesskowe Ale chwilowo Aga nie ma dostępu do netu, więc aktualnych brak, a dużo się teraz dzieje, z dnia na dzień maluchi rozwijają się coraz bardziej :loveu:
beria Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 DeeDee ma różową obróżkę, pozostaje wierna od młodości rodzinnym tradycjom :loveu:
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='beria']DeeDee ma różową obróżkę, pozostaje wierna od młodości rodzinnym tradycjom :loveu::multi::multi::multi:kup jej brokatową kokardecke:p
Vectra Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 beria napisał(a):DeeDee ma różową obróżkę, pozostaje wierna od młodości rodzinnym tradycjom :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: kochane maleństwo , po cioci ma ciągoty do różu :loveu: :loveu: :diabloti:
beria Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 DeeDee po raz pierwszy w naszej galerii :multi: A jej starsza siostrzyczka dzisiaj spacerkowała na zamku w Ogrodzieńcu :cool3: Tradycyjnie biegała po skałkach :evil_lol: i podziwiała widoki :p
beria Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 I po trawie i po wysokiej trawie :evil_lol: i w trawie inteligenty wyraz pyska Towarzyszył nam zapach kwitnącej macierzanki, porastającej skałki :loveu: Jeden z amatorów macierzanki ;)
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 jejku ja już się nie mogę doczekać ich wspólnych fotek!!!! ale będzie rewelacja!!!!!! :multi:
beria Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 malawaszka napisał(a):jejku ja już się nie mogę doczekać ich wspólnych fotek!!!! ale będzie rewelacja!!!!!! :multi: Tak :p Obnażone kły Gertrudy i pomykająca DeeDee, a wszystko uchwycone w trybie sportowym :evil_lol:
Vectra Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 beria napisał(a):Tak :p Obnażone kły Gertrudy i pomykająca DeeDee, a wszystko uchwycone w trybie sportowym :evil_lol: jak dla mnie rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti:
beria Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 Vectra napisał(a):jak dla mnie rewelacja :loveu: :loveu: :loveu: :diabloti: Wystartuję z fotkami w konkursie miesiąca :p
Vectra Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 beria napisał(a):Wystartuję z fotkami w konkursie miesiąca :p idealny temat na konkurs :cool3: :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 hahaha oddam swój głos i będę liczyć na rewanż jak ja będę miała takie po przybyciu czernysza :evil_lol:
Pysia Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 :loveu: Ja widzę ze jeżeli DeeDee odziedziczy po mamusi swojej niezauwazanie zer to łatwo ją będzie przyjąć na patologicznym forum :evil_lol: I biedny Dżordżio....Jeszcze jedna kobieta do wydawania kasy :diabloti:
beria Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Kupiłam dla DeeDee parówy, takie jak ma u Agi i... ktoś je pokochał miłością bezgraniczną :diabloti: Dzieci się bawią :evil_lol: Mam mnóstwo zaległych fotek, których nie wstawiłam :roll: Szkodnik w malinach :mad:
beria Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Echosondy uruchomione - namierzam cel :diabloti: Prawa strona - brak celu lewa strona - brak celu na godzinie 12 wyczuwam sygnał :diabloti: obiekt namierzony :evil_lol:
Pysia Posted July 13, 2007 Posted July 13, 2007 http://images27.fotosik.pl/22/0b8a14c69f3bd374.jpg Jeszcze jedna co objada rodzine do cna :mad: Witaj Gosiu :multi:
beria Posted July 13, 2007 Author Posted July 13, 2007 Pysia napisał(a):http://images27.fotosik.pl/22/0b8a14c69f3bd374.jpg Jeszcze jedna co objada rodzine do cna :mad: Witaj Gosiu :multi: To były wyścigi :diabloti: TZ contra Gerda :evil_lol: Przewgę miał ten, który czego nie zeżarł - obślinił :mad: Nie wiem tylko skąd ona wie, że maliny są do jedzenia :hmmmm: Nikt jej nie uczył żarcia prosto z krzaka :mad:
Lucy* Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 skąd się wzięła DeeDee i jak to się czyta :diabloti: bo nie w temacie jestem a zainteresowana jak diabli !!! :evil_lol:
Elitesse Posted July 17, 2007 Posted July 17, 2007 Dee Dee wziela sie z laboratorium Dextera :eviltong: a tak na pwoaznie zapraszam do mojej galerii to sie dowiesz ! :)
Recommended Posts