Elitesse Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 ale potwor :crazyeye: :diabloti: chcial zjesc biedna gerde :shake:
Pysia Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='beria']Moja mała Gerda była molestowana przez malamuta :diabloti: Spacerek zapowiadał się tak uroczo :loveu: Ale pojawił się :mad: i zaczął wyżywać się na biedulce :shake: chciał zjeść :diabloti: uciekałam :roll: w końcu przeszłam do kontrataku :angryy: i tak się rozkręciłam, że i malamut uciekł i pon zwiał, zanim udało się mu zrobić jakieś fotki :razz: a po walce, to co tygryski lubią najbardziej :p Resztę zdjęć wkleję jutro :roll: Nie jestem w natroju do zmniejszania fotek :roll: Trzymajcie za mnie kciuki, jutro mam rozmowę z nowym szefem Witaj Gosiu :multi: Superancka hostoria i dama całkiem całkiem :loveu: Widać ze trymujesz psa :diabloti: Kciuki trzumam!! Daj znać jak poszło :roll:
PIKA Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No i co? :roll: Nowy szef Cię zamordowal czy jak? :roll:
beria Posted April 7, 2007 Author Posted April 7, 2007 [quote name='PIKA']No i co? :roll: Nowy szef Cię zamordowal czy jak? :roll: Nie zamordował ... jeszcze :evil_lol: [SIZE="1"]jest bardzo :loveu: :cool3: :grins:
malawaszka Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 suuuper bannerek i kartka :klacz: Klaudia:multi:
Patikujek Posted April 7, 2007 Posted April 7, 2007 Na wielkanocnym stole baba się rozpycha, mówiąc do mazurka: "Ale jestem pycha". A mazurek prycha do czekoladowych kurek: "To jasne jak słońce, że jam lepszy od początku po końce." Jajka bardzo się zgniewały, mazurkowi przyganiały: "Każdy powie, że jajko na zdrowie, mazurek niedobry!" Odezwał się zza firanek okienny papierowy baranek: "Przestańcie sobie przyganiać. Bardzo was proszę. Bo kurki zjem po trosze, a jajka całe na twardo. Przysiegam na palmę z kokardą. Palmy się pogniewały... I oto nasz wierszyk cały. Lepper w rządzie? To nie bajka! Wielkanocna to PISanka!!! Bez wyroku nie masz szansy By z kaczkami wejść w aliansy!!! Rydzyk już się z prawem buja... Wesołego Alleluja!!!
beria Posted May 17, 2007 Author Posted May 17, 2007 Trochę chyba zaniedbałam galerię :hmmmm: Donoszę, że zwierza żyją :diabloti: Blue robi to co zwykle, czyli poluje :diabloti: A z braku myszy .... Gertruda też bez zmian - debilny wyraz pyska i wpieriot :diabloti: Pasie się :evil_lol: ciągle ten sam wyraz pyska :cool1: Wleźć czy nie wleźć ??? Wejście smoka :evil_lol: i ciapu ciap w zimnej wodzie Chwila zadumy teraz skorzystać z wielkiej michy ulało się z pyska :diabloti: jeszcze otrzepać się porządnie tak mi dobrze, tak mi rób :loveu:
Pysia Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Hura :multi::multi::multi: Gosia :multi: Kiedy maupo jedna przyjedziesz zobaczyć wampiry? Masz już niewiele czasu....
KaRa_ Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 Jak dawno Gerdy tu nie bylo;)Jak slicznie sie do zdjecia ustawila no,no;)Wpadacie w tym roku tez na zlot?:cool3:
anilla Posted May 17, 2007 Posted May 17, 2007 beria napisał(a): zawsze myślałam,że to raczej psy mordują koty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a z Blue to się jakiś taki Black zrobił czy mi się wydaje... pozdrowionka
beria Posted May 18, 2007 Author Posted May 18, 2007 Vectra napisał(a):o Gosiu , no witaj , no nareszcie :diabloti: Nareszcie wrócę na dogo jak na urlop pójdę :diabloti: Pysia napisał(a):Hura :multi:Gosia :multi: Kiedy maupo jedna przyjedziesz zobaczyć wampiry? Masz już niewiele czasu.... Się sprężem, już pisałam u Ciebie, czy masz czas w następną sobotę ;) Elitesse napisał(a):ale Blue pieknie wyorsla :loveu: Blue is black now :evil_lol: Jest długa, wysoka i chuda, a jak się zwinie w kłębuszek robi się malutka :loveu: KaRa_TC napisał(a):Wpadacie w tym roku tez na zlot?:cool3: Odwiedzimy Was na pewno, ale nie jestem teraz w stanie określić, czy będą to tylko odwiedziny, jak w ubiegłym roku, czy na dłużej, bo rodzina mi się powiększy :cool3: anilla napisał(a):zawsze myślałam,że to raczej psy mordują koty :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a z Blue to się jakiś taki Black zrobił czy mi się wydaje... pozdrowionka Nie wydaje Ci się ;) Blue z wierzchu, dłuższy włos okrywowy ma czarny, a pod nim szary puszek. Na zdjęciach widać prześwitujący jasny kolor na tylnich łapkach ;) Wyprowadzamy ją na spacerki na dwór. Uwielbia trawę i słońce. Jeszcze nie miała rujki i jeszcze nie została wysterylizowana, ale jak tylko już będę na bieżąco w nowej pracy pójdzie pod nóż. Anilla, dziękuję za zaufanie i za Blue :loveu: :loveu: :loveu: *luthien* napisał(a):buahahahaha:evil_lol: Nie ma co się hahać :eviltong: Blue ma problemy ze wzrokiem, może nie wie, że poluje na psa :evil_lol: A na takiej zdradzie przyłapał mnie w łóżku TZ :diabloti: Tak teraz wygląda nasz salon Wystrój kominka by my TZ, który był zainspirowany ostatnio przeczytaną książką pt "Absurdy PRL" i płytami dołączonymi do Wprost :evil_lol:
Alicja Posted May 19, 2007 Posted May 19, 2007 beria napisał(a): Odwiedzimy Was na pewno, ale nie jestem teraz w stanie określić, czy będą to tylko odwiedziny, jak w ubiegłym roku, czy na dłużej, bo rodzina mi się powiększy :cool3: ............wiem cos o tym:eviltong: A na takiej zdradzie przyłapał mnie w łóżku TZ :diabloti: ha ha i TZ był pewno zazdrosny że to nie on jest na ................TWOIM miejscu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Tak teraz wygląda nasz salon Wystrój kominka by my TZ, który był zainspirowany ostatnio przeczytaną książką pt "Absurdy PRL" i płytami dołączonymi do Wprost :evil_lol: ;)nooooo i coraz bliżej .......... ale rybka marzenie:razz:...zaje2bista ...pamiętam u koleżanki stała taka w witynce ...a moja mam nie chciała takiego cudeńka kupić:angryy:
PIKA Posted May 20, 2007 Posted May 20, 2007 Ojej jaka fajna rybka a akwarium macie dla niej ? :evil_lol:
Patikujek Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 Salon macie pierwsza klasa:D:D:D A szczególnie ta szkala rybka:loveu: Ostatnio oglądłam odcinek Kiepskich w którym skupowali taklie ryby:D:D:D Pozdrowionka dla Gerdzi i Blue
AlKil Posted May 23, 2007 Posted May 23, 2007 Dzień dobry! mój Tz też miał taką rybkę, całą w błękitach, spadek po babci...ale mu ją stłukłam niechcący...:oops::evil_lol:
Anecioreczek Posted June 3, 2007 Posted June 3, 2007 Witajcie:diabloti: Ale wam fajnie zakwitł banerek:evil_lol:
beria Posted June 3, 2007 Author Posted June 3, 2007 Ponieważ na Fotoblogach nie ma moda, zaszaleję sobie :diabloti: :diabloti: :diabloti: Na początek piątka :diabloti: Dzisiejszy spacerek - tradycyjna pogoń za patykiem chyba pobiegłam za daleko czaję, się czaję no gdzie ten patyk????? :hmmmm: jest :multi:
Recommended Posts