Alicja Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='beria']W poniedziałek sobie ściągnę z pracy fajnego PPSa z Romanem :eviltong: Wstawię gdzieś i podam linka ;):multi::multi::multi:witaj Lanserko czekam na lineczka:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='beria'] Btw Pika, piękny tekst na Administracji :klacz: :klacz: :klacz: Ale czytanie ze zrozumieniem jest trudną sztuką :diabloti: [quote name='Vectra'] a PIKA mistrz :klacz: :klacz: :klacz: eee pzresadzacie, ja to tak oględnie "dookoła" :roll: samograjka lepsza jest walnęła prosto z mostu :evil_lol:
malawaszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 PIKA napisał(a):eee pzresadzacie, ja to tak oględnie "dookoła" :roll: samograjka lepsza jest walnęła prosto z mostu :evil_lol: boszz znowu nie wiem o co cho :placz:
PIKA Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='malawaszka']boszz znowu nie wiem o co cho :placz: o to http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3797547#post3797547 dalam Ci linka do ostatniej strony bo to na osttaniej jest, ale ja nie wiem ile masz postów na stronie, więc moze się bdziesz musiala cofnąc do poprzedniej ;)
beria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Gertruda jest już w nowej fryzurze :p Ale jeszcze jej nie pokażę :eviltong: Stare fotki zapodam :evil_lol: Gerda zarośnięty dzik :diabloti: Rozpoczynamy akcję "czyste łapy" :diabloti: Dobra, przeschnę i brudek się wykruszy :p Oj, łapki wciąż brudne :razz: Zajączek :loveu:
beria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Akcji "czyste łapy" cd Widzę coś :cool3: Ciapu ciap w kałuży :diabloti: I ciach ! Gerda w piach :diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
beria Posted March 10, 2007 Author Posted March 10, 2007 Jeszcze trochę muszę poczekać i już nie będę mieszkać w takiej okolicy :razz: Ale w takiej :loveu: Gerda dzisiaj długo była z Dżordżiem na działce. Cały czas pilnowała domu przed Obcymi :mad: I NIKT, NIKT nie odważył się zbliżyć :diabloti: Nawet nie przechodził drogą koło domu :diabloti: Mają respekt przed Gertrudą :diabloti:
Alicja Posted March 10, 2007 Posted March 10, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:groźna Gerda;) A tu jak bury misiek:evil_lol:
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Och Gosiu :cool1: Powstawiałaś śliczne fotki nareszcie Gerdy i zachodu a nie wysłałaś mi ani meska ani na Gie nie dałaś znać ...Nieładnie :shake: :diabloti::evil_lol:
KaRa_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Widze,ze do Gerdy szybko sie blotko przyczepia:lol: :lol: :lol:
Pysia Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Witaj Gosiu :loveu: Wsiadaj w auto i przyjezdżaj do nas :) Pójdziemy na spacerek z paskudami :)
Elitesse Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 cudny ten zajaczek !! :loveu: w sam raz do wielkanocnego koszyczka hihihih mam nadzieje ze po dzisiejszym spacerku beda foty Gerdy - laski ;)
anetta Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Wcale nie wyglada ja sztucera:evil_lol: Ta druga okolica bardziej mi sie podobuuje :iloveyou::iloveyou::iloveyou:
Alka Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 beria napisał(a):Jeszcze trochę muszę poczekać i już nie będę mieszkać w takiej okolicy :razz: Ale w takiej :loveu: Gerda dzisiaj długo była z Dżordżiem na działce. Cały czas pilnowała domu przed Obcymi :mad: I NIKT, NIKT nie odważył się zbliżyć :diabloti: Nawet nie przechodził drogą koło domu :diabloti: Mają respekt przed Gertrudą :diabloti: ale superancko będziecie mieć :loveu: tez bym tak chciała...:cool3: Gosiu, ochraniarza posesji macie zapewnionego :evil_lol: Jak jesteśmy u rodziców Marcina to Tuffiasty przejmuje rządu na posesji, nawet nikt nie może się kręcic koło płotu...:evil_lol::evil_lol:
Elitesse Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 wracajcie :placz: :placz: moje burki leza jak powystrzeliwane po lesnym spacerku :)
beria Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Moja sucz o tej porze jest już w łóżeczku, jak wszystkie grzeczne pieski :evil_lol: Łysolek :razz: :evil_lol: Wiosna :loveu:
KaRa_ Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Swietne zdjecie:lol: Teraz pewnie w nowej fryzurce Gerdzie na te cieplejsze dni jest lepiej:razz:
Patikujek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 Widzę że u fryzjerka była laleczka:loveu pięknie teraz wygląda:loveu: My z Baksikiem też się wq najbliższym tygodniu wybieramy:) A ty beria wybierasz się w tym roku na zlot???
beria Posted March 11, 2007 Author Posted March 11, 2007 Patikujek_Zabrze napisał(a): A ty beria wybierasz się w tym roku na zlot??? odwiedzę Morsko na pewno, ale nie wiem na jak długo :razz: Zbyt pięknie nie wygląda, ale to TZ był z nią u fryzjera więc no coment :cool1:
Patikujek Posted March 11, 2007 Posted March 11, 2007 To fajnie że chodź na trochę wpadniesz:) A i nie narzekaj Gerdzia wygląda teraz prześlicznie:loveu:
Recommended Posts