beria Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Kałuża :cool3: I więcej wody :multi: Przepłukam łapki :diabloti: Pies brudny = pies szczęśliwy ;) Troszkę mi kapie z brody, ale co tam :cool3:
beria Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:prawie wiosenne fotki ;) WITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Witaj Alu :loveu: Całkiem wiosenne fotki ;) Takie śliczne stokrotki zakwitły nam na działce :multi:
Alicja Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Stokrotki śliczne :multi: a ta fotka rozbrajająca :evil_lol:
malawaszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 hahaha ekstra :loveu: my też byliśmy dzisja cały dzień na wsi - i mamy taakie same kałuże na łąkach :lol: :lol: :lol:
anetta Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Ale torpeda! http://images3.fotosik.pl/44/s49nrnd3fd5luuan.jpg http://images4.fotosik.pl/8/4clewge1sftstk8w.jpg :jumpie:
PIKA Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Pies brudny = pies szczęśliwy ;-) Nie wiesz skąd ja to znam? :hmmmm:
beria Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Bliskie spotkanie trzeciego stopnia :cool3: Gerda & Miśka Na początku Miśka najeżona :razz: Gerda górą :diabloti: I zapanował pokój ;)
malawaszka Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 a na ostatnim Misia wygląda jakby miała pewne wątpliwości czy Gerdę wpuścić do domu :lol:
beria Posted April 1, 2006 Author Posted April 1, 2006 Bo generalnie najpierw Miśka warcząc skoczyła na Gerdę :roll: Gerda zaskoczona obecnością Miśki wycofała się :razz: A potem Miśka przybiegła się do mnie witać i tego Gertruda nie zdzierżyła. Zawarczała i zdominowała :diabloti: I tak było nieźle, bałam się, że będzie rozruba :mad: Duecik Buziaczek na przywitanie Trio
KaRa_ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Mądry pies wie do czego sluzy kaluza:cool3: Czekoladki gora!
Cimi Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 O to mi się zdjęcie podoba :lol:. Taki uśmiech u ślicznego brudska :loveu:, żeby tak moja weszła do wody :evil_lol:
Pysia Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='Cimi'] O to mi się zdjęcie podoba :lol:. Taki uśmiech u ślicznego brudska :loveu:, żeby tak moja weszła do wody :evil_lol: Dla mnie ta fotka też jest taka naturalna :) I radosna :lol:
beria Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Brudny pies to się podoba :eviltong: Reszta zdjęć z wczoraj Miśka w tradycyjnej pozycji czekoladek Tropienie Tak jestem fajna dziewczynka Wiosna :multi: I świeżutkie dzisiejsze zdjęcie - czyste podwozie Gertrudy :diabloti:
beria Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Na początku spaceru były lody :evil_lol: A potem Gerda dostała leśnego speeda :razz: Stara doopa śmigała jak sarenka, a zrobienie wyraźnego zdjęcia graniczyło z cudem :mad: Na szczęście czasem zwalniała. Prawidłowe ukątowanie kończyn :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Wiatr w brodzie
KaRa_ Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 [quote name='beria'] Miśka w tradycyjnej pozycji czekoladek Czekoladki wiedzą jak jest najlepiej:lol: Gerduniu gdziez tak pedzisz
malawaszka Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 czy zabezpieczyliście się już porzed kleszczami???? bo ponoć już atakują :angryy: :angryy: :angryy: a my jeszce nie zabezpieczeni i do lasu nie chodzimy :shake:
beria Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Leśny dzikus :diabloti: Od frontu :evil_lol: Biedroneczki Gerda zobaczyła coś i zatrzymała się zainteresowana :cool3: Podeszła bliżej... Hura !!! Woda :multi: :diabloti:
beria Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 malawaszka napisał(a):czy zabezpieczyliście się już porzed kleszczami???? bo ponoć już atakują :angryy: :angryy: :angryy: a my jeszce nie zabezpieczeni i do lasu nie chodzimy :shake: Pod koniec stycznia była "zakropiona" jakimś preparatem antykleszczowym. Wet nam doradził, żeby stosować co 3 miesiące niezależnie od pory roku, bo zdażało się, że psy zimą łapały kleszcze. I to prawda :shake: Miśka przyjechała ze schroniska po ostrych mrozach z kleszczem za uchem :angryy:
beria Posted April 2, 2006 Author Posted April 2, 2006 Moczymy stopki ;) Nie słyszę wołania pana, tu będę stała :angryy: Dobra wyjdę, ale powoli :eviltong: Do pana :multi: Kochasz brudasa?
Recommended Posts