Elitesse Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Vectra napisał(a):ulalalalala jaki obiadek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: wyglada baaardzo smakowicie :eviltong:
Patikujek Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 ŁO MATKO drzewołaz:evil_lol: cos mi się wydaje że dawno mnie tu nie było:shake:
Mi. Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='beria']Banerek zrobiła mi córka ;) a w jakim programie?;)
beria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='*luthien*']a w jakim programie?;) Nie mam bladego pojęcia :shake: Pies polny I kolega :razz: Z początku nieśmiały :cool3: Rozkręcił się :evil_lol:
Pysia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']Nie mam bladego pojęcia :shake: Pies polny I kolega :razz: Z początku nieśmiały :cool3: Rozkręcił się :evil_lol: Bezwłosa suka w plenerze :multi::multi::multi: :evil_lol:
malawaszka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 aaahahah tak mi rób tak mi dobrze :evil_lol:
PIKA Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Rozkręcił się :evil_lol: On się rozkręcil, a Gerdzia się rozplywa :evil_lol:
beria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 PIKA napisał(a):On się rozkręcil, a Gerdzia się rozplywa :evil_lol: Teraz może sobie na wiele pozwolić :evil_lol: Zamówiliśmy dzisiaj kafelki do jednej łazienki :multi: Przyjadą po niedzieli :multi: I zrezygnowaliśmy ze sprzedaży mieszkania. Ceny poszły sporo w górę, więc zamiast sprzedawać mieszkanie, weźmiemy trochę kredytu. Gertruda nas dzisiaj zaskoczyła :crazyeye: Nie chciała cały czas siedzieć z nami w domu, preferowała samodzielne pilnowanie podwórka :cool3: A do tej pory chciała nas zawsze mieć na oku :razz:
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 :razz:wpadłam spraedzić czy masz jeszcze dom....i gdzie on stoi:cool1:
beria Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:wpadłam spraedzić czy masz jeszcze dom....i gdzie on stoi:cool1: W sobotę 24.02 jeszcze był na miejscu :cool3: Ale co będzie jutro :shocked!: Kominek zapierdziela na okrągło i w domku mam tak ciepluśko :loveu:
Alicja Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='beria']W sobotę 24.02 jeszcze był na miejscu :cool3: Ale co będzie jutro :shocked!: Kominek zapierdziela na okrągło i w domku mam tak ciepluśko :loveu::oops:zazdraszczam kominka ........
beria Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:oops:zazdraszczam kominka ........ Jeszcze tylko zafunduję sobie drugą skórkę z psa pod kominek i będzie super :p
Pysia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 beria napisał(a):W sobotę 24.02 jeszcze był na miejscu :cool3: Ale co będzie jutro :shocked!: Kominek zapierdziela na okrągło i w domku mam tak ciepluśko :loveu: Coś przeoczyłam :oops: Gosiu mieszkasz już w domku? Przeprowadziłaś się? :p
KaRa_ Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Gdzie ten kolega jej tam zaglada,a ona jeszcze mu pozwala :lol: :lol: :lol: Jakie zdziwienie na widok patyka na ziemi:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='Pysia']Coś przeoczyłam :oops: Gosiu mieszkasz już w domku? Przeprowadziłaś się? :p Nie mieszkam jeszcze, ale w domu grzejemy, bo prace wykończeniowe trwają :razz: Nie mam teraz czasu wstawić wszystkich dzisiejszych, spacerowych fotek, bo tworzę różne dzieła do pracy :angryy: Ale pokaże podwozie Gertrudy po spacerku :diabloti:
Alicja Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 [quote name='beria']Nie mieszkam jeszcze, ale w domu grzejemy, bo prace wykończeniowe trwają :razz: Nie mam teraz czasu wstawić wszystkich dzisiejszych, spacerowych fotek, bo tworzę różne dzieła do pracy :angryy: Ale pokaże podwozie Gertrudy po spacerku :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gerda na myjni;)
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Byłam tu i wróce jeszcze czy tego chcesz czy nie:evil_lol: :evil_lol: dawaj foty moja miła :mad:
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Przyszlam zobaczyć te foty, ktorych nie masz :evil_lol:
beria Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ach, będę się lansować ze zdwojoną siłą :B-fly: :B-fly: :B-fly: Utwierdziłyście mnie w przekonaniu, że nie trzeba wstwiać zdjęć, żeby ktoś mi "dzień dobry" powiedział :diabloti: Myślę, że fotki wstawię, jak mnie poprosicie :diabloti: Nie więcej niż 2 dziennie w tym koniecznie 1 stara :diabloti: Ale dzisiaj wyjątek :eviltong: Tegoroczne "kotki" Pies przed trymowaniem Btw Pika, piękny tekst na Administracji :klacz: :klacz: :klacz: Ale czytanie ze zrozumieniem jest trudną sztuką :diabloti:
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 hahaha ale lanserka hahahah - Gerda i tak się nie umywa w zarośnięciu do Lunety :evil_lol:
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 o rany aleś zaszalała :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a PIKA mistrz :klacz: :klacz: :klacz:
beria Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha ale lanserka hahahah - Gerda i tak się nie umywa w zarośnięciu do Lunety :evil_lol: Wiem, wiem, chcesz mnie sprowokować, żebym wstawiła więcej fotek Gerdy Zarosniętej Bardziej Niż Luna :cool1: Ale nic z tego :razz: Nie pokażę dzisiaj jak się taplała w błocie, kałużach i piachu :p Możecie to sobie tylko wyobrazić :eviltong: Wstawiając po 2 foty dziennie mam zapas na miesiąc z hakiem wielkim jak lufa Romana :evil_lol:
Vectra Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 o i znowu sobie Romanem gębę tfu znaczy foto bloga wycierają :evil_lol:
malawaszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hahahaha dobrze że nie doope se tym romanem wycierają:evil_lol:
beria Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Vectra napisał(a):o i znowu sobie Romanem gębę tfu znaczy foto bloga wycierają :evil_lol: W poniedziałek sobie ściągnę z pracy fajnego PPSa z Romanem :eviltong: Wstawię gdzieś i podam linka ;)
Recommended Posts