leemonca Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a my wpadliśmy z życzeniami walentynkowymi dużo całusków
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 ja chcem zdjecia Gerdy !!!! i Blue ktora juz pewno nie jest maluszkiem !!!
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Elitesse napisał(a):ja chcem zdjecia Gerdy !!!! i Blue ktora juz pewno nie jest maluszkiem !!! ja też ja teżchcę :loveu: :multi:
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Beria slyszysz CHCEEEEEEEMYYYY !!! pogon tych tam w serwisie :mad: :mad:
Alka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 oj tak :multi: zdjęcia:multi: Gosiu, pozdrawiamy was serdecznie !:loveu:
PIKA Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 beria napisał(a): Mój komputer nie jest "czysty" :razz: to moze wypadalo by wziąc szmatke i wyczyścic :evil_lol:
Pysia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 beria napisał(a):Akurat w tym wypadku nie mam ochoty na robienie zadymy.:roll: Mój komputer nie jest "czysty" :razz: jeśli wiecie co mam na myśli :razz: Mój też nie był :diabloti: I tak zrobiłam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Mój Gertrud skończył dzisiaj 8 lat :cool3: A zdjęcia jakieś mam, ale nie mam na swoim genialnym sprzęcie programu do zmniejszania fotek :roll: Za to udało mi się chociaż wrzucić fotki z aparatu na komputer :multi:
malawaszka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 wowwwww Gerda 100 lat!!!!!!!!!!!!! :laola: :drinking: :drinking: :drinking:
Elitesse Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 beria napisał(a):Mój Gertrud skończył dzisiaj 8 lat :cool3: Wszystkiego NAJ NAJ NAJ dla Gertrudy !! :new-bday:
Alicja Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 :multi::multi::multi:GERTRUDO 100 lat................
Pysia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Ojej ...Spóźniłam się :shake: Gertrudo łobuzico żyj długo i zdrowo i łobuź do woli ;) I przyjedź w koncu do cioci Edyty :mad: :loveu::loveu::loveu:
beria Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Ponieważ wywalają z dogo stare topiki, wstawiam jakieś fotki, żeby mi galerii nie zamknęli :diabloti: A ja taka nieuczesana :oops: :evil_lol: Blue na swoim ulubionym sprzęcie :p Z nową piszczącą myszką ;)
PIKA Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Dlaczego ja przegapilam urodziny Gerdy? :hmmmm: :oops: 100 latek dla Gerdzi :loveu: ja takl wyglądam rano :evil_lol:
anilla Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 [quote name='beria'] jak ona wyrosła!!!!:crazyeye:
Guest Kamcia_14 Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Mam nadzieję że przyjmiecie moje spóźnione życzonka :cool3: U mnie w galeri też była wczoraj imprezka urodzinowa :multi: Zapraszam na torcika ... jeszcze trochę zostało :eviltong: A tymczasem : WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO Gerdziu
beria Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 PIKA napisał(a): ja takl wyglądam rano :evil_lol: Ja jeszcze gorzej :evil_lol: anilla napisał(a):jak ona wyrosła!!!!:crazyeye: Blue zjada niesamowite ilości, jak na tak małego kotka, rośnie, ale jest szczuplutka. Zdarzyło jej się nawet wejść kilka razy na kolana do miziania, chociaż generalnie preferuje bardziej dynamiczne zabawy :evil_lol: Niedługo trzeba będzie pomyśleć o sterylizacji.
Vectra Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 o rany taka impra i przegapiłam :-o 100 lat Gerdziu :loveu::loveu::loveu:
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ale Ci Gosiu koteczka urosła :loveu: Jest taka zgrabniutka :loveu: A 24 marca jest akcja sterylizacji ;)
beria Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 Pysia napisał(a):Ale Ci Gosiu koteczka urosła :loveu: Jest taka zgrabniutka :loveu: A 24 marca jest akcja sterylizacji ;) Koteczka urosła, bo jej żarcie kosztuje więcej niż Gertrudy :evil_lol: A sterylkę będzie miała niezależnie od akcji. Wolę zapłacić więcej, ale wcześniej zrobić Blue badania i wybrać optymalny moment. Zabieg planuję po pierwszej rujce. Nawet nie wiem, czy lecznica na Brynowie bierze udział w tej akcji.
Pysia Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 beria napisał(a):Koteczka urosła, bo jej żarcie kosztuje więcej niż Gertrudy :evil_lol: A sterylkę będzie miała niezależnie od akcji. Wolę zapłacić więcej, ale wcześniej zrobić Blue badania i wybrać optymalny moment. Zabieg planuję po pierwszej rujce. Nawet nie wiem, czy lecznica na Brynowie bierze udział w tej akcji. Gdzies jest wątek o tym ale nie pamiętam czy na dogo czy na molosach :shake: Co do kosztów żarcia to....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kot mnie kosztuje 14 zł. dziennie przy czym obie suki ( 119 kg w chwili obecnej) kosztują mnie z witaminami 17 zł dziennie :crazyeye: Kotek waży 7 kg......
beria Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 W takim razie zamiast kolejnego kota wezmę sobie sznaucera olbrzyma :cool3: :evil_lol: Ale najpierw średniaczek :loveu:
Recommended Posts