Alicja Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 super avatar i banerek ....tylko ile sie nakombinowałam czyje to:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale komuś grunt się stracił:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Plan na dzisiejszy dzień był następujący: wyjazd na zakupy, a potem z psem na spacer. Ale jak wróciliśmy z zakupów okazało się, że cholerny, mały złodziej ściągnął sobie i zeżarł tak z kilogramowy kawałek piernika w dodatku z polewą czekoladową :diabloti: Za to na spacer nie poszedł, bo złodzieje garują w domu, a poza tym nie biorę nigdy obżartego zwierza na spacer, żeby przy szaleństwach jakiegoś skrętu żołądka nie dostał :cool1: Niestety złodziej źle obliczył pojemność żołądka, w efekcie po kilku godzinach od popełnienia przestępstwa całe jego łóżeczko wylądowało w pralce :mad: A tak mu dobrze z oczu patrzyło :diabloti: Awatar i banerek zrobiła mi oczywiście Klaudia :cool3: I jeszcze takie coś mi zrobiła ;)
beria Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Blue Narzędzie do produkcji sznytów na naszych ciałach :evil_lol:
Hanna R. Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Czy wyście się wszystkie z tymi kotami na mnie uwzięły ??? Gosiu ! Będę MUSIAŁA wziąć kota ... :evil_lol: A tu Gertruda jest warta grzechu :p
beria Posted December 30, 2006 Author Posted December 30, 2006 Haniu, jak tylko weźmiesz kota, przekonasz się się, że jest on ABSOLUTNIE NIEZBĘDNY i sama będziesz zaskoczona, jak mogłaś wcześniej żyć bez niego :cool3: Mężczyźni dojrzewają późno :razz: Jak on tam wlazł :hmmmm: Mały przestępca dokonuje rozboju :knuje: Udało się :grins: Ucieczka z łupem :scared: Destrukcja :mad: :oops:
malawaszka Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 hahaha dżiordżio jest niemożliwy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a Blue jak rośnie!!!! :loveu:
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gosia, nie wiem, co masz fajniejszego : banerko-avatarki czy Dżordżia :cool3:
beria Posted December 31, 2006 Author Posted December 31, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosia, nie wiem, co masz fajniejszego : banerko-avatarki czy Dżordżia :cool3: Oczywiście banerko-avatarki :p Bo te mogę wymienić, kiedy mam ochotę :p
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 beria napisał(a):Oczywiście banerko-avatarki :p Bo te mogę wymienić, kiedy mam ochotę :p Dzordziowie też są wymienialni . Jak przyjdzie ochota :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 [quote name='beria']Haniu, jak tylko weźmiesz kota, przekonasz się się, że jest on ABSOLUTNIE NIEZBĘDNY i sama będziesz zaskoczona, jak mogłaś wcześniej żyć bez niego :cool3: Mężczyźni dojrzewają późno :razz: Jak on tam wlazł :hmmmm: Mały przestępca dokonuje rozboju :knuje: Udało się :grins: Ucieczka z łupem :scared: Destrukcja :mad: :oops: Mój TZ co prawda po drzewach JESZCZE nie łazi ale pierwsze objawy zdziecinnienia są już widoczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
PIKA Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Cześc :multi: a zlodziej sie bardziej nie pochorował po tym pierniku? :evil_lol: Pysia napisał(a):Mój TZ co prawda po drzewach JESZCZE nie łazi ale pierwsze objawy zdziecinnienia są już widoczne :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na starość się tak podobno robi :evil_lol:
leemonca Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 SZCZĘSLIWEGO NOWEGO ROKU I UDANEGO SYLWESTRA
Alicja Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:fajne foty Małgosiu Najlepszego
Hanna R. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Małgosiu wszystkiego dobrego w nowym roku. Nie wymieniaj Dżordżia, córki, Gertrudy i kicia. Resztę możesz wymienić ... Tego Ci życzę ...
Pysia Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Gosiu bawisz się pewnie :) Cudownego Nowego Roku!!:loveu:
Mi. Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku!!! :loveu:
Patikujek Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Ile razy Miller sklamal, Ile Kwach obietnic zlamal, Ile Beger owsa zjadla, Ile Kalisz nosi sadla, Ile Peczak wziął na boku ...TYLE SZCZŚCIA W NOWYM ROKU! Patikujek & Baksymilian
beria Posted January 1, 2007 Author Posted January 1, 2007 Dziękuję Wam za życzenia :loveu: Bawiliśmy się na Sylwestrze ze znajomymi w takich klimatach :evil_lol: Nawet piekliśmy kiełbaski na ognisku :cool3: Obowiązywały wieczorowe stroje :evil_lol: Nowy Roczek :loveu: W Nowym Roku życzę Wam przede wszystkim zdrowia - dla Was, dla Waszych Rodzin i zwierzaków. I spełnienia marzeń, tych głośno wypowiadanych i tych nieśmiało ukrytych :loveu:
malawaszka Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 hahaha tego chyba jeszcze nie było - pieczonki w Sylwestra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Elitesse Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 malawaszka napisał(a):hahaha tego chyba jeszcze nie było - pieczonki w Sylwestra :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: jak nie ma mrozonek to byly pieczonki :eviltong:
beria Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Rzeczywiście, Sylwester był inny :evil_lol: To wszystko przez ocieplenie klimatu :evil_lol: Dzisiaj dla odmiany nie będzie zdjęć rozbieganej Gertrudy :cool1: O takich: Będzie sesja pościelowa :eviltong:
anetta Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ale masz zajefajny banerek i av!!! Zwlaszcza av mi sie podobuje :razz: Jest rewelacyjny!
mila_2 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 jakia fajna pościel...a pies jeszcze fajniejszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Recommended Posts