PIKA Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Cześć dziewczyny :multi: Blue jest rewelacyjna :loveu:
Hanna R. Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 Gosia skąd masz taki ładny banerek i avatar ???
anetta Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 http://images3.fotosik.pl/290/eef0ed160cdd25c6.jpg :roflt: ale on ma mine :roflt::roflt:buhahahaha :roflt:
malawaszka Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 ale Blue rośnie :multi: :multi: :multi: a fotka z łapką jest boska :loveu: av i banner jest :klacz: zazdraszczam :oops:
Vectra Posted December 17, 2006 Posted December 17, 2006 HankaRupczewska napisał(a):Gosia skąd masz taki ładny banerek i avatar ??? od córeczki :loveu: :loveu: cześć Gosiu :multi:
Anecioreczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 :lol::D:D:D:roflt: trzymajcie mnie :D:D Jak Piła "Do You wanna play?" xD
beria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Cieszę się, że Wam się podoba baner i awatar - przekażę Klaudii ;) Mój TZ jest na szkoleniu, wraca jutro wieczorem, a Klaudia biedulka moja, jest przeziębiona, nie chodzi do szkoły i siedzi od wczoraj u moich rodziców. Pysiu, prześlij mi zdjęcia, które chcesz mieć na pocztówce świątecznej, napis jaki chcesz, ewentualnie tło i dodatki, a mój Klaudiusz z przyjemnością zrobi Ci pocztówkę ;) Ostatnie wiadomości z forum bardzo mnie przybiły :shake: Boluś nie miał apetytu. Mania, Hani R. też nie czuła się dobrze. I Gajka :-( Zaglądałam do galerii Katerinas, ale nigdy się nie odzywałam. Ostatnim, co zjadła Beria, była też parówka :-( Tak, wiem, to nie był zdrowy posiłek, ale cieszyłam się wtedy, że coś cokolwiek zjadła :-( Wszystko mi stanęło przed oczami :shake: Niech ten cholerny, fatalny rok się już skończy :shake: Nie rozumiem dlaczego, ale te nasze wyjątkowe psy odchodzą przedwcześnie. Nie są wyjątkowe, dlatego, że my je bardziej kochamy, ale dlatego, że one kochają nas wyjątkowo mocno :-( Nie smucąc więcej, pokażę Wam teraz portret Gertrudy, który mój TZ dostanie na pod choinkę ;) A za chwilkę pozmniejszam jakieś fotki
beria Posted December 18, 2006 Author Posted December 18, 2006 Z kim ten pan śpi :mad: Czy on przytula koziołka :razz: Nie pozwolę :diabloti: Rozprawię się z tobą, capie :angryy: :angryy: :angryy:
malawaszka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Gosia WOW portret boski!!! tesh bym chciała taki dostać :placz: a Dżordżio Twardziel Bob Budowniczy z Koziołkiem :crazyeye: buuhahahaha :roflt:
KaRa_ Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Gerda wie gdzie koziołaka najbardziej zaboli:lol: :lol: :lol:
bigos Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Nie smucąc więcej, pokażę Wam teraz portret Gertrudy, który mój TZ dostanie na pod choinkę ;-) Ale piękny portrecik:loveu:TZ-owi na pewno się spodoba:pA przez kogo wykonany????
Alka Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 wow, portrecik cudowny :loveu::loveu:TŻ pewnie będzie zachwycony prezencikiem :loveu: Gosiu, para koziołek-TŻ wygląda bosko:megagrin::megagrin:, a swoją drogą niezła zazdrośnica z Gerdzi ;)...
Alicja Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Cudowny prezencik:loveu: TZ z pluszczkiem ...miodzio:evil_lol:
PIKA Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Portrecik rewelacyjny :loveu: a Facet z pluszakiewm w łózku ........:roflt:
Pysia Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 [quote name='beria']Cieszę się, że Wam się podoba baner i awatar - przekażę Klaudii ;) Mój TZ jest na szkoleniu, wraca jutro wieczorem, a Klaudia biedulka moja, jest przeziębiona, nie chodzi do szkoły i siedzi od wczoraj u moich rodziców. Pysiu, prześlij mi zdjęcia, które chcesz mieć na pocztówce świątecznej, napis jaki chcesz, ewentualnie tło i dodatki, a mój Klaudiusz z przyjemnością zrobi Ci pocztówkę ;) Ostatnie wiadomości z forum bardzo mnie przybiły :shake: Boluś nie miał apetytu. Mania, Hani R. też nie czuła się dobrze. I Gajka :-( Zaglądałam do galerii Katerinas, ale nigdy się nie odzywałam. Ostatnim, co zjadła Beria, była też parówka :-( Tak, wiem, to nie był zdrowy posiłek, ale cieszyłam się wtedy, że coś cokolwiek zjadła :-( Wszystko mi stanęło przed oczami :shake: Niech ten cholerny, fatalny rok się już skończy :shake: Nie rozumiem dlaczego, ale te nasze wyjątkowe psy odchodzą przedwcześnie. Nie są wyjątkowe, dlatego, że my je bardziej kochamy, ale dlatego, że one kochają nas wyjątkowo mocno :-( Nie smucąc więcej, pokażę Wam teraz portret Gertrudy, który mój TZ dostanie na pod choinkę ;) A za chwilkę pozmniejszam jakieś fotki Gosieńko kochanie nie smuć się :buzi: Są i promyki słońca jak qpa Tomisia ;) A z Bolusiem będzie dobrze - zobaczysz :p Kocham Weszke i prędzej wybiję z głowy Bolusiowi chorowanie niż dam się jej za długo smucic ;) Boluś ma na wszystko warczeć długo a Weszka ma się uśmiechać bo robi to pięknie :loveu: Co do tła i fotek to...ja kompletnie nie mam pomysła :placz: Prędzej to Twoje " Złote dziecko" coś samo wykombinuje niz ja...
Mi. Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 widze prześliczny nowy bannerek :loveu: czy Boluś znowu choruje?:crazyeye: :mdleje: :mdleje: :mdleje:
malawaszka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 ojejjj Pysia :oops: Luthien - Boluś cały czas choruje niestety :shake: ale to galeri Gerdy i Blue i czekam na nowe śliczne fotki :loveu:
Alicja Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='malawaszka']ojejjj Pysia :oops: Luthien - Boluś cały czas choruje niestety :shake: ale to galeri Gerdy i Blue i czekam na nowe śliczne fotki :loveu::mad:no i co ...i nic ...nie ma fotek
Vectra Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Śniegu po pachy, smacznej kiełbachy. Prezentów kupę, rózgi na pupę. Do nieba choinki, wędzonej szynki. Przygód miłosnych, wspomnień radosnych. Powalającego uroku, a w Sylwestra chwiejnego kroku!
beria Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 Nareszcie nadgoniłam zaległości :razz: Zostało nam jeszcze ubrać choinkę :p Wypróbowałam Ali przepis na ciasto rogalikowe i zrobiłam kopę pasztecików. Z podwójnej porcji :cool1: Farsz się skończył, a ciasta zostało :roll: Ale znalazłam powidła śliwkowe i nutellę :cool3: I zrobiłam też rogaliki :evil_lol: Życzę Wam wszystkiego najlepszego z okazji Świąt Bożego Narodzenia :loveu: :loveu: :loveu: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted December 23, 2006 Author Posted December 23, 2006 TZ zrobił podstępne zdjęcia Gertrudzie nudzącej się podczas porządków :evil_lol: Jakość nędzna :diabloti:
Recommended Posts