beria Posted November 23, 2006 Author Posted November 23, 2006 Kicia śpi z Klaudią w łóżku, bez żadnych problemów wie gdzie jest jego kuweta, wchodzi tam nie tylko za potrzebą, ale żeby pobawić się żwirkiem :lol: Chyba na placu musimy dla niej piaskownicę postawić :evil_lol: Kici ciąg dalszy :loveu: Na dzisiaj wystarczy :p
anilla Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 trafiłam tu śladami kociątka - Wasza sunia jest prześliczna i tak jakoś kolorystycznie pasują do siebie z kociakiem ;)
Alka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Gosiu, masz śliczną córcię :loveu:, sesyjka bardzo udana :klacz: a koteczek rozkoszny:multi::loveu:
AlKil Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Jejku jak śmieszne są takie małe kociaki!!! :loveu:
Elitesse Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Kicia śpi z Klaudią w łóżku, bez żadnych problemów wie gdzie jest jego kuweta, wchodzi tam nie tylko za potrzebą, ale żeby pobawić się żwirkiem :lol: Chyba na placu musimy dla niej piaskownicę postawić :evil_lol: i scianke do wspinaczki !!! :eviltong:
Alicja Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:ale cudna kicinka
malawaszka Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 jejuuu :loveu: :loveu: :loveu: :mdleje: BOSKA!!!! a jak będzie miała na imię? :razz:
KaRa_ Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Śliczna:loveu: :loveu: już widać,że łobuzica będzie:evil_lol:
Pysia Posted November 24, 2006 Posted November 24, 2006 Witaj Gosiu :loveu: Jejku jaka ta koteczka urokliwa :loveu: Tfu tfu .... Jutro nie pracuję....
beria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Klaudia dzisiaj oficjalnie postanowiła, że kotek pozostaje przy swoim dotychczasowym imieniu - Blue :loveu: Mała jest niezniszczalna :razz: Mam psa z ADHD i kota najwyraźniej też :evil_lol: Blue jest młodziutka, a potrafi bawić się bez chwili przerwy na sen przez 3 godziny :crazyeye: A ulubionym miejscem do zabawy jest ... nadal ... kuweta :evil_lol: Chyba nie muszę dodawać, że musi być na bieżąco sprzatana :oops: Ponieważ mała jest w domu u moich rodziców z Klaudią, siedzę tam codziennie :razz: Maluch śpi dzielnie z Klaudią w łóżku i wstaje razem z nią rano :loveu: I na kolankach włącza ten swój mruczący traktorek :loveu: Jestem w niej zakochana :loveu: Oczki nadal leczymy. Blue na pewno widzi, ale nie wiem jak dobrze. Potrafi zauważyć czerwony sznurek na jasnym tle :multi: Prawe oczko na razie wygląda gorzej, błonka jeszcze nie zeszła do końca. Obserwuję ją przy zabawie i wydaje mi się, że na to oko na razie widzi słabiej. Pewnie, że chciałabym, aby jej oczy były w pełni sprawne, ale zobaczymy jak to będzie :roll: Apetyt wzrasta jej w postępie geometrycznym :cool3: Małysz zeżarła RC dla kociąt, a Blue wciągnęła z jej miski gotowane kurze serduszka - czyli równowaga została zachowana :p Czytam teraz forum miau, tam mają genialny topik - Kocie ABC - dokształcam się :eviltong:
malawaszka Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 trzymamy :kciuki: za oczka - żeby wyzdrowiały całkiem :loveu: Blue świetnie pasuje do małej :loveu:
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Gosiu zobacz na allegro tam są fajne kuwety dla kotów takie cuś jak transporter :cool3: też takie cuś zamawiam bo ta moja cholera kocia wszystko wywala z kuwety :angryy: :angryy: :angryy:
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Zabawy w kuwecie jej przejdą z wiekiem a kuweta - transparter nie jest dobrym pomysłem....Tam zbiera się bardzo zapach i już po jednym siq brzydko pachnie :shake: A mój Tommy w transporterze zrobił sobie leżanko i nauczył się kupkać poza nim....Wydałam dziadostwo a nawyk pozostał....Siq robi w kuwecie a qupke - zaraz obok :mad:
beria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Kuwetę mamy otwartą, a żwirek rozsypany w okolicy :evil_lol: Gerda spacerkowa :cool3: I Blue :loveu: Narobiłam masę zdjęć, ale fotosik szwankuje :mad:
Pysia Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Jednak spacerek był a nawet dwa spacerki .... Weszka nie chciała na skałki ;) Ale dla Zmoroszelm to i lepiej bo wymoczyły futra :multi::multi::multi: Tylko szkoda ze nie było jeszcze jednego mopowatego agresora z nami :placz:;)
KaRa_ Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Świetne zdjęcie Gerdy:lol: :lol: :lol: Czyściocha z niej:cool3:
beria Posted November 25, 2006 Author Posted November 25, 2006 Ponieważ jest już po północy mogę pokazać mroczne oblicze Blue :ghost_2: Uciekaj psie od mojej myszki :mad: Ona jest tylko moja :angryy: Sam tego chciałeś ty psie :pissed: Zaduszę, zagryzę :evilbat:
Vectra Posted November 25, 2006 Posted November 25, 2006 Gosiu skąd wzieliście taką wielką mysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Pysia Posted November 26, 2006 Posted November 26, 2006 Vectra napisał(a):Gosiu skąd wzieliście taką wielką mysz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To nie mysz tylko szczur mutant z żółwi ninja :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted November 26, 2006 Author Posted November 26, 2006 Witajcie :multi: Dzisiejsze skałkowanie :razz: A tak Gertruda zasuwa ze skałek :evil_lol: i już na dole :eviltong: Mam mnóstwo zaległych zdjęć do wstawienia, ale kiedyś się za nie wezmę :roll:
bigos Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Blue...pieknie:loveu::loveu::loveu: P.S. Dziękuje za życzenia imieninowe:loveu:
AlKil Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 Godzilla kontra Predator... Miałaś imieninki??? Wszystkiego najlepszego!!!:laola:
Patka Posted November 27, 2006 Posted November 27, 2006 te wasze skałkowe foty zawsze są piekne :loveu: a kicia boska :loveu:
Recommended Posts