Alka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gerdzia jest niezmordowana ,ile ona ma werwy :loveu: super opowiadanko :multi:
Alicja Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Gosiu skąd ty masz tego króliczka ...może ci podmienili przy zabiegu:cool3:
malawaszka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 cześć Gosia :razz: nie było mnie troszke a tu nowych fotek niet? :mad:
Korenia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 beria napisał(a):Korenia cieszę się, że Ci się mój burek podoba :cool3: Gertruda po sterylce przeżywa drugą młodość :evil_lol: Przyjemnie patrzy się na psa pełnego energii, ale akurat teraz podczas deszczu jest to nieco męczące :cool1: Zwłaszcza, gdy pies nie lubi moknąć i wyżywa się w mieszakniu :mad: Jak zniosłaa sterylke? Amy ma być sterylizowana na poczatku grudnia.. i nie wiem czy sie decydowac czy nie.. Sliczna :loveu: moim nastepnym psiakiem - tzn. drugim do kompletu - do Amy bedzie sznaucerek... kocham je:loveu:
PIKA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 O matko tutaj też snieg :crazyeye: Ja się nie zgadzam :shake:
Mi. Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Witaj Gerduniu:loveu: Czy ja się przesłyszałam czy bedzie drugi piesek?:oops::razz:
beria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Korenia napisał(a):Jak zniosłaa sterylke? Amy ma być sterylizowana na poczatku grudnia.. i nie wiem czy sie decydowac czy nie.. Gerda miała zabieg 9 października, czyli prawie miesiąc temu, a jak zniosła widać na załączonych zdjęciach :cool3: PIKA napisał(a):O matko tutaj też snieg :crazyeye: Ja się nie zgadzam :shake: Już nie ma śniegu :p Jest cieplutko, a dzisiaj poszliśmy na plażę :evil_lol: *luthien* napisał(a):Witaj Gerduniu:loveu: Czy ja się przesłyszałam czy bedzie drugi piesek?:oops::razz: Drugi piesek jest w planach od ponad pół roku ;) Zdjęcia z wczoraj, a inne dzisiejsze wstawię jutro :eviltong: Spacer był przy zachodzie słońca, dobrze wychodziły tylko zdjęcia z fleszem :roll: Tu jest patyk, rzucaj :mad: Czekam :razz: Gdzie on poleciał :niewiem: Szukam, szukam Jest :multi: I włochaty termit zabrał się za konsumpcję patyka :cool1:
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 beria napisał(a): Już nie ma śniegu :p Jest cieplutko, a dzisiaj poszliśmy na plażę :evil_lol: nie chce Cię zasmucać ;) ale od piątku zima wraca :placz: :placz: :placz: Gosiu to kiedy nabywasz nowe dziecko :razz: :razz: domniemam że sznaucerek to będzie :cool3: jaka wielkość (bo ja nie w temacie :oops:)
Alicja Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Vectra napisał(a):nie chce Cię zasmucać ;) ale od piątku zima wraca :placz: :placz: :placz: Gosiu to kiedy nabywasz nowe dziecko :razz: :razz: domniemam że sznaucerek to będzie :cool3: jaka wielkość (bo ja nie w temacie :oops:):ppewnie tylko zima wraca do warszawki;) no pisz gosia pisz jak tam ...kiedy ....co ...jak ....itd
beria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Na razie nic nie wiem, zobaczymy, żeby tfu, tfu, tfu nie zapeszyć ;)
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 beria napisał(a):Na razie nic nie wiem, zobaczymy, żeby tfu, tfu, tfu nie zapeszyć ;) wiesz ,wiesz tylko nie kcesz powiedzieć :placz: :placz: :obrazic:
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 beria napisał(a):Na razie nic nie wiem, zobaczymy, żeby tfu, tfu, tfu nie zapeszyć ;) o masz! to ja jestem lepiej poinformoana od Ciebie :roflt: :evil_lol:
beria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 malawaszka napisał(a):o masz! to ja jestem lepiej poinformoana od Ciebie :roflt: :evil_lol: Niemożliwe :razz: Od kogo masz te wiadomości :mad:
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 beria napisał(a):Niemożliwe :razz: Od kogo masz te wiadomości :mad: od nikogo :grins: :siara:
beria Posted November 8, 2006 Author Posted November 8, 2006 Zmiana tematu :grins: Moja Klaudia :loveu: i Gertruda :cool3:
malawaszka Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :crazyeye: Gośka!!! :crazyeye: to nie jest Klaudia!! przecież ja Ją widziałam live :crazyeye: to jest Twój klon :razz: bosze jakie piękne te zdjęcia :loveu:
Vectra Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ładniutka ta Twoja córcia :loveu::loveu: a ile ma latek ??
AlKil Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Witaj!!!! Przeżyłam lekki szok oglądając ten śnieg....:-o Ale mnie ominęło!!!! Całuski dla Gerdy!!!:loveu:
Elitesse Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a ja ten snieg widzialam live przejezdzajac w piatek/sobote przez katowice :eviltong: cos strasznego :evil_lol: a fotki cuuuuudne :loveu: :multi: :multi:
mila_2 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye: ale tu się Modelkowo zrobiło... btw. mam dziwne wrazenie patrząc na Gosiową Gerdę i Waszkowy Duet, że moja Beczka to jakaś niedorobiona jest...względem owłosienia na łapach:cool3::cool3::cool3:
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 mila - bo Beczka młoda - może jeszcze obrośnie, chociaż olbrzymy generalnie mają mniej włosa na łapach - no chyba że te linie hodowane na show - one to mają pięknie owłosione łapska, ale tu są podejrzenia, że niektóre mają to po krzyżowaniu z CTR :roll:
mila_2 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 tak sobie tylko marudzę;) Ona jak zmoknie to jak wypłosz wygląda;)
malawaszka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 mila_2 napisał(a):tak sobie tylko marudzę;) Ona jak zmoknie to jak wypłosz wygląda;) a pokaż mi sznaucera który ładnie wygląda jak zmoknie :evil_lol: http://img146.imageshack.us/img146/1602/pog15xb2.jpg wybacz Gosiu :lol:
mila_2 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 malawaszka napisał(a):a pokaż mi sznaucera który ładnie wygląda jak zmoknie :evil_lol: http://img146.imageshack.us/img146/1602/pog15xb2.jpg wybacz Gosiu :lol: dlatego mówię:evil_lol::evil_lol: - tak sobie tylko marudzę;)
Recommended Posts