Alicja Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:żeby nie było ...ale Gerda w fryzurce a'la Gerda o wiele lepiej sie prezentuje;)
KaRa_ Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 Jak ślicznie wyglada:loveu: :loveu: a jaka ma grzywke:evil_lol:
Elitesse Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Jak ślicznie wyglada:loveu: :loveu: a jaka ma grzywke:evil_lol: wogole to widze ze Gerda pieknie wystrzyzona :loveu: :loveu:
Pysia Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 [quote name='beria']Dziękujemy :loveu: U nas świetnie :multi: Wyczesałam Gertrudę, bo za chwilę będę miała gości :razz: a ona w ciągu kilku minut, porawiła sobie fryzurę :mad: na ładniejszą :diabloti: efekt końcowy :grab: Uciekam :drink1: :eviltong: Moje Zmoroszelmy też mi robią takie numery :razz: Czeszę je przed każdym spacerem a z niego wracają roztrzepane, rozkudłaczone i w ogóle gorzej wyglądają niż przed :placz: No ale jak tu wyjść z rozczochranym psem ;) A zaś czesać je co 2 godziny to bym im zniszczyła sierść.... Masakra ... Miłego goszczenia :)
Vectra Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 buhahahaha Gerda prawdziwa dama :evil_lol::evil_lol: mój tata ma to samo z tymi swoimi foksikami :shake: naczesze się dwie godziny , a te dwa w 3 minuty się same ufryzują :evil_lol:
beria Posted October 28, 2006 Author Posted October 28, 2006 Vectra napisał(a): mój tata ma to samo z tymi swoimi foksikami :shake: naczesze się dwie godziny , a te dwa w 3 minuty się same ufryzują :evil_lol: Elitesse napisał(a):wogole to widze ze Gerda pieknie wystrzyzona :loveu: :loveu: Tak wogóle, to Gertruda ma taką fryzurę na grzywce już od kilku strzyżeń :razz: Ale efekt utrzymuje się dokładnie 3 min od czesania :shake: Ona ZAWSZE się czochra o meble po czesaniu, tak samo ZAWSZE pije wodę, jak tylko umyję podłogę w kuchni :shake: Gerda uwielbia taki artystyczny nieład na pysku :roll: Niestety :placz: A mimo kundelstwa mogłaby sznaucera przypominać :evil_lol:
malawaszka Posted October 28, 2006 Posted October 28, 2006 qrde widzę, że Gertruda ma ścieżkę dla pcheł - a ja znowu zapomniałam moim te mordy ogolić :evil_lol:
beria Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Dzisiaj na dworze było szaro i ponuro. Ale kilka dni wcześniej, gdy świeciło słoneczko, a niebo było błękitne... Gerda na spacerze dumała o swojej rehabilitacji :-? po dłuższych przemyśleniach, doszła do wniosku... że rehabilitację czas zacząć :evilbat: Jupi :multi: :p :p :p
beria Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Zakazane biegaczki :diabloti: Hamowanie :mad: Ja nie biegałam :razz: Chodzę sobie przecież powolutku :p I mam mam na wszystko oko ;)
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='beria']Dzisiaj na dworze było szaro i ponuro. Ale kilka dni wcześniej, gdy świeciło słoneczko, a niebo było błękitne... Jezu....Jak pięknie....:mdleje::mdleje::mdleje:
leemonca Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 kontemplujaca przyrodę dostojna Gerda jest ... dostojna :razz: ale zakazana biegaczka jest super!!! to przecież nie ja :siara: Chodzę sobie przecież powolutku :p ooo...
Hanna R. Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Cześć Gosia ! Rehabilitująca się Gertruda :loveu: :loveu: :loveu: A to .... jest PIĘKNE !
Vectra Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Cześć Gosia ! Rehabilitująca się Gertruda :loveu: :loveu: :loveu: A to .... jest PIĘKNE ! to jest zajebiste :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Gooosiaaa jeny jakie CUDOWNE!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: przyznaj się - spałaś z instrukcją aparatu po poduszką :razz:
beria Posted October 29, 2006 Author Posted October 29, 2006 Dzięki, mam dużo miejsca na karcie, zawsze jakieś fotki wyjdą :razz: W pomniejszeniu zdjęcie drogi zasypanej liśćmi nie wygląda już tak dobrze :shake: Ale w naturze, to było coś niesamowitego, bajkowego, złota droga :loveu: Czasem na spacerze towarzyszy nam TZ, ale z rzadka odkąd mam samochód :razz:
malawaszka Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 hahaha jaka żarłoczna Gertruda :lol: Gosia a masz jeszcze tą fotkę w dużym rozmiarze???? :modla: wyyślij mi na maila :loveu: dam sobie na jesienną tapetkę :loveu: malawaszka[at]gmail.com :razz:
Alicja Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 :loveu:ślicznie ale Gerdzia szybciutko ozdrowiała:multi:
Pysia Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='beria']Dzięki, mam dużo miejsca na karcie, zawsze jakieś fotki wyjdą :razz: W pomniejszeniu zdjęcie drogi zasypanej liśćmi nie wygląda już tak dobrze :shake: Ale w naturze, to było coś niesamowitego, bajkowego, złota droga :loveu: Czasem na spacerze towarzyszy nam TZ, ale z rzadka odkąd mam samochód :razz: O!! Bob Budowniczy :evil_lol:
bigos Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Piękne foteczki:loveu::loveu::loveu: Szkoda, że pogoda już nie taka jak jeszcze kilka dni temu:placz:W posen też ponuro i deszczowo, że nosa z domku sie nie chce wysuwać:placz::placz::placz: Pozdrawiamy:loveu:
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Witam w piękny słoneczny dzionek :multi::multi::multi: Zmorka wyje za drzwiami :mad: 3 minuty temu je wypuściłam....
Alicja Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Pysia napisał(a):Witam w piękny słoneczny dzionek :multi::multi::multi: Zmorka wyje za drzwiami :mad: 3 minuty temu je wypuściłam....:evil_lol:pewno jej zimno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Gosiu...:multi:
Pysia Posted October 30, 2006 Posted October 30, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:pewno jej zimno:evil_lol::evil_lol::evil_lol: cześć Gosiu...:multi: Muszę jej chyba kupić futro....
Recommended Posts