malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Sznaucerki pieprzaczki rodzą się całe czarne :evil_lol: i zostają ciemniakami :evil_lol: hahaha dobreee :lol: :lol: :lol: a Beria piękna :loveu: widzę, że była w starym typie sznaucera - prawdziwa niemka :loveu:
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Bo to najwspanialszy pies jakiego mieliśmy, imię do jej charakteru nie pasowało :shake: czyli Gerda to wiekszy łobuz a Berunia była spokojna :razz:
beria Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Łobuz to mało powiedziane. Maupa inteligentna i wredna. Na zdjęciu obciętej Gerdy widać, że w jednej z szuflad brakuje rączki - tam trzymam m.in. igły. Resztę szuflad otwiera. A lodówkę zabezpieczamy gumą, bo zeżre wszystko co znajdzie :diabloti:
Pysia Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Piekna dziewczyna :loveu: :loveu: :loveu: Super wygląda teraz zresztą wcześniej też ;) Ale czy jej nie jest teraz za zimno ?
beria Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Może i zimno, ale teraz znowu śpi z TZ w łóżku. O to mu chodziło, więc zabrał Gerdę do fryzjera :diabloti:
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Może i zimno, ale teraz znowu śpi z TZ w łóżku. O to mu chodziło, więc zabrał Gerdę do fryzjera :diabloti: Cfaniak :diabloti:
beria Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 PIKA napisał(a):Cfaniak :diabloti: Ja go dopieszczam kulinarnie, a on sypia z tą ... suką :angryy: I funduje jej fryzjera :placz:
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Ja go dopieszczam kulinarnie, a on sypia z tą ... suką :angryy: I funduje jej fryzjera :placz: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: uuuhuhuuu ktoś tu jest zazdrosny :evil_lol:
beria Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 Chyba gorzej by było, gdyby nie lubił psów :shake: Sesja kanapowa - rogalik Wygodniej Śpioch z bliska Coś usłyszałam Ziewam I toaleta :diabloti: Przybijam piątkę I nochal
Alicja Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 :evil_lol::evil_lol:musisz sobie zakupić łóżeczko turystyczne :shake:
malawaszka Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 o boziu jaka śłiczniasta :loveu: :loveu: :loveu: hihi moje przy niej to teraz takie kołtuny zaniedbane :evil_lol: :oops:
PIKA Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 beria napisał(a):Ja go dopieszczam kulinarnie, a on sypia z tą ... suką :angryy: I funduje jej fryzjera :placz: :lol::lol::lol: Sesja kanapowa świetna :multi:
beria Posted February 25, 2006 Author Posted February 25, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:musisz sobie zakupić łóżeczko turystyczne :shake: Córka nocuje u dziadków, to śpię u niej w pokoju :razz:
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='beria']Córka nocuje u dziadków, to śpię u niej w pokoju :razz:a mój syn nie chce u dziadków na noc zostawać :shake:i gnieciemy się w 3 / czyli ja , TZ i Ozzy /w jednym wyrku :oops:.
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']a mój syn nie chce u dziadków na noc zostawać :shake:i gnieciemy się w 3 / czyli ja , TZ i Ozzy /w jednym wyrku :oops:. A ja kupiła wyrko które ma 180 cm. szerokości i mieścimy sie wszyscy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Pysia']A ja kupiła wyrko które ma 180 cm. szerokości i mieścimy sie wszyscy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:Pysiu moje też ma tyle ale Ozzy układa się ...........w poprzek :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']Pysiu moje też ma tyle ale Ozzy układa się ...........w poprzek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to naucz go że łab trzyma się na poduszce i będzie ok ;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 [quote name='Pysia']A ja kupiła wyrko które ma 180 cm. szerokości i mieścimy sie wszyscy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mam miejsca, żeby wstawić takie cudo :placz: Ale po przeprowadzce dorobię się sypialni :cool3: Zdjęcia zwierzyńca rodziców Z której strony jest przód Małyszki :razz: Misia Na dworze (mało zdjęć, bo Misia jest za szybka na moje możliwości, śmiga jak wariatka :lol: ) Wpuść mnie już do domu Języczek :eviltong: Małysza poluje na kota Dalej poluje, a kot ma to w ...
KaRa_ Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Cudna jest!! Ma oczy takie jak moje czekoladki:cool3:
malawaszka Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 super są :klacz: hahaha a Małysza :lol: :lol: :lol: taka mała pchła wokół kota stoika :lol:
beria Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 malawaszka napisał(a):super są :klacz: hahaha a Małysza :lol: :lol: :lol: taka mała pchła wokół kota stoika :lol: Dobrze, że kot ma świętą cierpliwość, bo jest za trzy razy większy od Małyszki i ma większą masę :evil_lol: ;)
Pysia Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 [quote name='KaRa_TC'] Cudna jest!! Ma oczy takie jak moje czekoladki:cool3: Oczy ma bardzo mądre :loveu: :loveu: :loveu:
beria Posted February 26, 2006 Author Posted February 26, 2006 Wróciłam przed chwilą ze spaceru, znowu u nas pada śnieg :angryy: A Misia to naprawdę fajny pies. Nie jest agresywna w stosunku do Małysza (to też suczka :evil_lol: ) nie poluje na kota, nie załatwia się w domu, przed wyjściem z domu na plac zdarzyło jej się złapać smycz w zęby, więc kiedyś chodziła na smyczy, zna komendę "na miejsce", daje łapkę. I od lipca siedziała bieda w schronisku :shake: Nie wierzę, że uciekła, bo jest bardzo posłuszna i nawet na podwórku pilnuje się, czy nie została sama. Jest coraz odważniejsza i pewna siebie. Zaczęła się bawić, nawet próbuje kota nakłonić do zabawy, ale on jest drętwy :razz:
Recommended Posts