Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Kara, ona też lubi leżeć na żabkę - brzuszkiem na ziemi, jak twoje czekoladki :lol:

Bo wszystkie czekoladki wiedza co jest dobre:cool3:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):
Byłam, psów nie jest dużo, ale i schronisko bardzo malutkie. A więcej info, to może lepiej na pw i nie dzisiaj, bo od rana pisałam przydługawe pierdoły na kompie :roll:

czekam na pw zatem :cool1:

o statystykach śląskich schronisk sie nie wypowiem bo szlag mnie trafi :angryy: :angryy: :angryy: właśnie się ukręcił bicz na olkusz i nie wiem czy jeszcze będę mogła się tam pokazać :angryy:

Posted

Teraz ma smutny pysio ale za miesiac dwa bedziemy patrzec na usmiechniety pychol szczesliwego psiaka :loveu: :loveu: :loveu:
Powiedz rodzicom ze sa wielcy :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Misia już się uśmiecha całym pyszczydłem, ale aparat mi padł, więc nie mam zdjęć uśmiechniętej Miśki :placz:
Ona ma teraz taki dziwny zwyczaj, że nawet w trakcie najlepszej zabawy i miziania biegnie położyć się na chwilę do łóżeczka albo sprawdzić czy jej miski nadal stoją, jakby bała się, że jej to wszystko zaraz zniknie :shake:

Posted

beria napisał(a):

Ona ma teraz taki dziwny zwyczaj, że nawet w trakcie najlepszej zabawy i miziania biegnie położyć się na chwilę do łóżeczka albo sprawdzić czy jej miski nadal stoją, jakby bała się, że jej to wszystko zaraz zniknie :shake:

biedulka :shake:

Posted

[quote name='beria']Byłam, psów nie jest dużo, ale i schronisko bardzo malutkie. A więcej info, to może lepiej na pw i nie dzisiaj, bo od rana pisałam przydługawe pierdoły na kompie :roll:
Statystyka http://www.biuro.psianiol.org.pl/sch/sl.htm

Sama robisz tą statystykę ?? :roll: :roll: Przepraszam ale nie wiem nic o tym "Psim Aniołku" :roll: opowiedz... :modla:

Posted

Lucy* napisał(a):
Sama robisz tą statystykę ?? :roll: :roll: Przepraszam ale nie wiem nic o tym "Psim Aniołku" :roll: opowiedz... :modla:

To strona fundacji Azylu pod Psim Aniołem, wyskoczyła mi w wyszukiwarce, jak szukałam wiadomości o tym schronisku :lol:

A Gerdzie nie zrobiłam zdjęć, bo jak się załapie to jutro pójdzie do fryzjera i będzie z niej niezła suczka :eviltong:

Posted

malawaszka napisał(a):
ULALALAAA t ojutro tu siębędzie działo - chyba nie pokażę Bolusiowi bo rzuci Lunę :evil_lol:

No Luna pewnie plakać specjalnie nie bedzie :evil_lol:

Posted

PIKA napisał(a):
No Luna pewnie plakać specjalnie nie bedzie :evil_lol:

cichaj kobieto - ja tu właśnie próbujęwylansować kochającą się rodzinkę :evil_lol: wiesz - z zazdrością osioebie i te sprawy :evil_lol:

Posted

Sęp kuchenny w nowej fryzurze.

Łysek jedzie na spacer :cool1:

Spacerek

Szybko się ruszała na spacerze, chyba jej doopsko marzło :diabloti:
A TZ cały :loveu: , bo łysy pies będzie znowu spał z nim w łóżku, a nie na podłodze :diabloti:

Posted

hmmmmm...piękności:):)

btw. a ja jakoś boję się Młodą już teraz zaprowadzić do fryzjera...a tak mi się marzy pięknie obstrzyżona Beta:)

Posted

mila_2 napisał(a):

btw. a ja jakoś boję się Młodą już teraz zaprowadzić do fryzjera...a tak mi się marzy pięknie obstrzyżona Beta:)

Zrób Betince nową fryzurkę, nie czekaj ;) Mnie się bardzo podobała Gerda po pierwszym strzyżeniu, tak wydoroślała, ale tylko z wyglądu :diabloti:

Posted

Ala nie żałuj, sznaucer średni to jak stado szarańczy :diabloti:

A tu zdjęcia zdjęć, dlatego jakość cieniutka

mała Gerda

i moja kochana Berunia

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']ale robisz Berii reklamę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bo to najwspanialszy pies jakiego mieliśmy, imię do jej charakteru nie pasowało :shake:

[quote name='KaRa_TC']

Jaka ona ciemna była, a teraz jaka jasna:crazyeye:

Sznaucerki pieprzaczki rodzą się całe czarne :evil_lol: i zostają ciemniakami :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...