Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

extra fotki - ale się wybiegała suka - fantastyczne skoki - śmieszne minki strzela w biegu podobnie jak tasha - będe wpadać częśćiej a tu prosze wkljeać fotek więcej !!! (stałą fanką jestem i będe odwiedzać...)- więc niezawiedź mnie !!! :lol:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A dzisiaj biegałam po skałkach w białej bluzeczce i żakiecie :diabloti: Nie wspomnę w jakich butach :diabloti: Tak wyszło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tz miał mnie odebrać z przystanku, a przyjechał z Gertrudą, aparatem i ochotą na spacerek :roll:

Mały zdobywca :cool3:

Z ukochanym panem :razz:

I biegaczki :p

Posted

Ogrodzieniec ;)
Alu, nie ma moich fotek, bo nie pozwoliłam zrobić :diabloti: Ludzie i tak się na mnie dziwnie patrzyli :razz: Ale mogę powiedzieć, że również chodzę na spacery w białych bluzeczkach :p A kiedyś się dziwiłam, że tak można :evil_lol:

Posted

prześliczne!!!!!!

[quote name='beria']Ogrodzieniec ;)
Alu, nie ma moich fotek, bo nie pozwoliłam zrobić :diabloti: Ludzie i tak się na mnie dziwnie patrzyli :razz: Ale mogę powiedzieć, że również chodzę na spacery w białych bluzeczkach :p A kiedyś się dziwiłam, że tak można :evil_lol:

właśnie! już wiem czego było mi brak !!! białej bluzeczki i szpileczek!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria, biała bluzeczka pasowała do jasnych spodni Twojego TŻ:evil_lol:

piękne foteczki zapodajesz, aparacik świetnie się spisuje :loveu:

Posted

[quote name='leemonca']
właśnie! już wiem czego było mi brak !!! białej bluzeczki i szpileczek!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

No nie, w szpilkach nie dałabym rady :evil_lol:

A maślaczków zebraliśmy dzisiaj sporo :cool3: Fajnie się zbierało we dwoje, ale tylko ja obierałam te śliskie cholerstwa :diabloti: A jak przyszło do jedzenia, to też nagle pojawił się TZ :evil_lol: Jeszcze na jutro zostało :eviltong:

Posted

Z marmuru, jeden kolor, ale jak by to powiedzieć, dwie struktury - polerowany i antykowany. Za około 3 tygodnie będzie gotowy, to wstawię fotki :razz: Kolor świetnie maskuje kurz, sprawdzałam :p

Posted

ładny kominek :multi: :multi:

się roznarzyłam :evil_lol: :evil_lol: jak to by ładnie trzy psie skórki się prezentowały koło takiego kominka :cool3: :cool3: i skóra z kota na reumatyzm :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Z marmuru, jeden kolor, ale jak by to powiedzieć, dwie struktury - polerowany i antykowany. Za około 3 tygodnie będzie gotowy, to wstawię fotki :razz: Kolor świetnie maskuje kurz, sprawdzałam :p

:multi: czekam na fotki czekam ahhhhhhhh :loveu: a mój trawertyn ciągle w ziemi siedzi - coś nie mogą dotrzeć do mojego wydumanego odcienia w kamieniołomie :angryy: :placz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...