Olynda Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 extra fotki - ale się wybiegała suka - fantastyczne skoki - śmieszne minki strzela w biegu podobnie jak tasha - będe wpadać częśćiej a tu prosze wkljeać fotek więcej !!! (stałą fanką jestem i będe odwiedzać...)- więc niezawiedź mnie !!! :lol:
Alka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 beria, wpasniałe foteczki w ruchu :loveu:, a ta przypomina mi mojego pędziwiatra :evil_lol:
beria Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 A dzisiaj biegałam po skałkach w białej bluzeczce i żakiecie :diabloti: Nie wspomnę w jakich butach :diabloti: Tak wyszło :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Tz miał mnie odebrać z przystanku, a przyjechał z Gertrudą, aparatem i ochotą na spacerek :roll: Mały zdobywca :cool3: Z ukochanym panem :razz: I biegaczki :p
Alicja Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Fotki świetne :p tylko szkoda ze nie ma takiej z Tobą ;)
malawaszka Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ale piękne fotki :klacz: CUDO!!! :loveu: czyżby to Mirów/Bobolice?
beria Posted August 14, 2006 Author Posted August 14, 2006 Ogrodzieniec ;) Alu, nie ma moich fotek, bo nie pozwoliłam zrobić :diabloti: Ludzie i tak się na mnie dziwnie patrzyli :razz: Ale mogę powiedzieć, że również chodzę na spacery w białych bluzeczkach :p A kiedyś się dziwiłam, że tak można :evil_lol:
mila_2 Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 piękne zdjęcia w pięknej scenerii - zazdrościmy z Beczką
Alicja Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 :pGosiu ...dzisiaj znowu biegasz , czy zbierasz maślaczki:cool3:
leemonca Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 prześliczne!!!!!! [quote name='beria']Ogrodzieniec ;) Alu, nie ma moich fotek, bo nie pozwoliłam zrobić :diabloti: Ludzie i tak się na mnie dziwnie patrzyli :razz: Ale mogę powiedzieć, że również chodzę na spacery w białych bluzeczkach :p A kiedyś się dziwiłam, że tak można :evil_lol: właśnie! już wiem czego było mi brak !!! białej bluzeczki i szpileczek!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alka Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 beria, biała bluzeczka pasowała do jasnych spodni Twojego TŻ:evil_lol: piękne foteczki zapodajesz, aparacik świetnie się spisuje :loveu:
beria Posted August 15, 2006 Author Posted August 15, 2006 [quote name='leemonca'] właśnie! już wiem czego było mi brak !!! białej bluzeczki i szpileczek!!! :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: No nie, w szpilkach nie dałabym rady :evil_lol: A maślaczków zebraliśmy dzisiaj sporo :cool3: Fajnie się zbierało we dwoje, ale tylko ja obierałam te śliskie cholerstwa :diabloti: A jak przyszło do jedzenia, to też nagle pojawił się TZ :evil_lol: Jeszcze na jutro zostało :eviltong:
Vectra Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 witaj Gosiu :multi: :multi: kiedy ten odwyk kończysz :razz: :razz: foty zajebiste :loveu: :loveu: :loveu:
AlKil Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Witaj Gosiu!!! Wymiziaj Gerdę, bo się za nią stęskniłam!:loveu:
beria Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Gertrudas :grins: Slalom sosenkowy A taki będziemy mieli kominek, przed którym Gertruda będzie grzała stare kostki
Alicja Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Kominek mnie się podoba;) Gosiu wyściskaj ode mnie Zlotowiczow:p
Hanna R. Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Gosiu - ten napis, co to w nim o jakimś odwyku wywołuje we mnie nerwa ... A pieska masz wielopostaciowego . Na kazdym zdjęciu wyglada inaczej :loveu:
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ale superancki kominek :loveu: a czego będzie?? :razz:
beria Posted August 17, 2006 Author Posted August 17, 2006 Z marmuru, jeden kolor, ale jak by to powiedzieć, dwie struktury - polerowany i antykowany. Za około 3 tygodnie będzie gotowy, to wstawię fotki :razz: Kolor świetnie maskuje kurz, sprawdzałam :p
PIKA Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 Ladny kominek :razz: ale Gerdzia ladniejsza :evil_lol: ;)
Vectra Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 ładny kominek :multi: :multi: się roznarzyłam :evil_lol: :evil_lol: jak to by ładnie trzy psie skórki się prezentowały koło takiego kominka :cool3: :cool3: i skóra z kota na reumatyzm :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted August 17, 2006 Posted August 17, 2006 beria napisał(a):Z marmuru, jeden kolor, ale jak by to powiedzieć, dwie struktury - polerowany i antykowany. Za około 3 tygodnie będzie gotowy, to wstawię fotki :razz: Kolor świetnie maskuje kurz, sprawdzałam :p :multi: czekam na fotki czekam ahhhhhhhh :loveu: a mój trawertyn ciągle w ziemi siedzi - coś nie mogą dotrzeć do mojego wydumanego odcienia w kamieniołomie :angryy: :placz:
beria Posted August 19, 2006 Author Posted August 19, 2006 Gertruda po wczorajszym, pełnym nowych wrażeń dniu spędzonym w Morsku, wygląda tak:
Recommended Posts