Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):
Dzień dobry :p: :kaffee_2:
Gosiu dlaczego tak wcześnie wstajesz :razz:
Przed Zlotem dam ci znać czy i kiedy pojadę w odwiedzinki do Morska tak żebysmy się zdążyły umówić ;)

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
Gosiu dlaczego tak wcześnie wstajesz :razz:
Przed Zlotem dam ci znać czy i kiedy pojadę w odwiedzinki do Morska tak żebysmy się zdążyły umówić ;)

Wstałam ponad godzinkę wcześniej :razz: Niestety :diabloti:
Czekam na znak Alu :p

Posted

malawaszka napisał(a):
:loveu: żarłoczek :loveu:

To nie żarłoczek :shake: To sęp :diabloti: Za lody da się zabić :razz:

Posted

beria napisał(a):

Daj :razz:

hehehe - jakbym Betę widziała:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
btw. A Gerda jak dostaje loda to go liże czy od razu chwyta zębiskami?? Becia niestety preferuje drugą opcję:mad::mad::mad:

Posted

Vectra napisał(a):
hahahaha Gerda lodowy żebrak :evil_lol: :evil_lol:

nie żebrak tylko LODOŻERCA !!! :lol:

wygrała Big Milka ?? :cool3: :cool3:

Posted

Gosiu - u Was też byłam bladym świtem, na rozruch w pracy :razz: - i baaaardzo mi sie zdjęcia podobają .
Akurat zawiesił mi się komputer na zdjęciu Gertrudy z tatusiem . I obejrzało go ( tatusia ) całe stado. Zgodnie stwierdzono, że Tatuś jest niezły :cool3: :cool3: :cool3:

Posted

Wyrodna córka dzisiaj burczała na tatusia, kiedy przechodził obok jej posłania :mad: Wszystko z powodu cielęcego gnata :diabloti:

Posted

beria napisał(a):
Wyrodna córka dzisiaj burczała na tatusia, kiedy przechodził obok jej posłania :mad: Wszystko z powodu cielęcego gnata :diabloti:

Dlaczego ona żre w łóżku ???

Posted

HankaRupczewska napisał(a):
Dlaczego ona żre w łóżku ???

To proste - z łóżeczka zrobiła sobie jadalnię, a śpi z nami :razz:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahahha Gerda brawo!!! utwierdzasz mnie w przekonaniu, że sznaucery już tak po prostu mają :evil_lol:

Burczą, żrą na swoim posłaniu, czy śpią w łóżkach :razz:

Posted

Vectra napisał(a):
Gerda z przekory warczła na tatusia :evil_lol: :evil_lol: nie chciał dać loda to ona nie dałą mu gnata :evil_lol: :evil_lol:

Gnata wciągnęła na surowo, prawie w całości :diabloti: Tatuś zawsze dzieli się lodem z córunią :cool3:

Posted

beria napisał(a):
Gnata wciągnęła na surowo, prawie w całości :diabloti: Tatuś zawsze dzieli się lodem z córunią :cool3:

no dzieli się ale nieodrazu najpierw sam pałaszuje potem córuni daje resztki :evil_lol: :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Burczą, żrą na swoim posłaniu, czy śpią w łóżkach :razz:

NO! :p napisałabym to tak: Burczą, żrą na swoim posłaniu i śpią w łóżkach :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):

Hehe ale córeczka, jak coś chce to pewnie się podlizuje, a jak dostanie już nie odda:evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...