Hanna R. Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='beria']Haniu, sponsor jeszcze nie wyłożył :mad: Cennik producenta http://www.nikon.com.pl/cennik/cyf_lustrzanki.pdf Nic nie widzę ! :placz: Link nie działa ...
Vectra Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Beria gratuluje wyboru :multi: :multi: :multi: i 1000 posta i wytrwałości w dążeniu do celu :diabloti: :diabloti: tak trzymaj ;) ;)
Hanna R. Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Vectra napisał(a):Beria gratuluje wytrwałości w dążeniu do celu :diabloti: :diabloti: tak trzymaj ;) ;) No mówię przecież, że zimne i wyrachowane są ! :evil_lol:
Vectra Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 HankaRupczewska napisał(a):No mówię przecież, że zimne i wyrachowane są ! :evil_lol: Jak się nie da po dobroci to trzeba podstepem :evil_lol:
anetta Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 Osz w morde, Beria, no ladne cacko :razz::-o Dobry sposob na sponsora :evil_lol:
beria Posted July 22, 2006 Author Posted July 22, 2006 Hihihihi, TZ śpi :multi: Gertruda dalej męczy swojego gnata, rusza przy tym pyskiem i ucieka z kadru :razz: To za 1000 postów :drinking: :drinking: :drinking: , bo strona u mnie jest 26 ;)
jo-jo Posted July 22, 2006 Posted July 22, 2006 [quote name='beria'] Komus tu chyba gnacik smakuje :loveu:
Hanna R. Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gosiu ??? Jak tam efekty starań ??? Czy masz już ??? :cool3:
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Gosia się chyba baaaardzo stara :razz: Gosieńko posłałam Ci pw :p :loveu:
beria Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Starałam się, starałam i dostałam to co chciałam :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Kochany mój prywatny sponsor jeszcze mi kartę 1G dokupił :loveu: A ja nabyłam od razu farbę do włosów, bo poczułam się przy tym sprzęcie jak totalna blondynka :nerwy: Sprawdziłam, że po zmierzchu wychodzą zdjęcia, na których wciąż widać psa :cool3: Jutro zobaczę jak to wygląda w ciągu dnia :razz: Nie rozmazał się nawet w biegu :crazyeye: I zmęczona już po spacerku Zmęczona w domu
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 [quote name='beria']Nie rozmazał się nawet w biegu :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wow i to na automacie czy już na manualu śmigałaś??? :razz:
beria Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Na automacie :oops: Manualne robienie zdjęć mnie na razie przerasta :shake:
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :crazyeye:o rany ale fociszcza ci wychodzą nowym sprzęcichem:razz: EXTRA:multi:
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 zaraz się popłaczę z zazdrości :placz: :placz: :placz: CUDNE!!!! i to po zmierzchu!!!!!! :loveu:
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 brawo Beria :multi: :multi: :multi: gratulacje :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Mam nadzieje że już teraz będziesz z nami częściej :razz: :razz: umowa przed zakupowa już przestała isnieć ? :evil_lol: :evil_lol: Foty super :loveu: :loveu: :loveu:
beria Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Umowa przestała istnieć :razz: Ale i tak mam mało czasu :shake: bo się kurna uczyć muszę :angryy: :angryy: :angryy: Na spacerze byli tacy, którym wyszedł skok w dal... ... i tacy, którym nie wyszedł :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ale wszyscy zgodnie chodzili na czterech nóżkach :eviltong:
malawaszka Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hahahahahha pozdrów Twojego Sponsora vel Sportowca ;) :lol:
Alicja Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj biedny sponsor ...kupił sprzęcior i do piachu z nim :cool3:
Vectra Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 hahahahaha to się sponsor wyłożył troszku :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted July 24, 2006 Author Posted July 24, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:oj biedny sponsor ...kupił sprzęcior i do piachu z nim :cool3: Sam się pchał :evil_lol:
KaRa_ Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 Gerdunia jak ładnie pozuje:loveu: Do dziury chce wejsc?:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted July 25, 2006 Author Posted July 25, 2006 Dzisiejszy spacerek wieczorowy :cool3: Gertruda dzielnie przedzierała się przez krzaki przemierzała wyschnięte stepy aż dotarła do wodopoju :multi: Czego tu szukasz :mad: Tłok się zrobił - wychodzę :obrazic: Jakoś się wygramolę :razz: W co wdepnęłam :hmmmm: Ooo, słyszę, że mówią o kimś brudas :cool3: Może to pan spadł z kamyczka do wody, zobaczę :p O żesz, to o mnie było, spadam :scared: Uwaga, wchodzę w zakręt :diabloti: Takiego kolesia wypatrzyli w lesie, ale mnie zapięli na smycz i nie mogłam się zapoznać :mad: :loveu:
malawaszka Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 aaaa boskieee fotyyyy!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu: a Lunma ostatnio wystawiała Pana Jeża :lol: zrobiła piękną stójkę i gapiła się, tylko ogon vel kikutek nie chciał stójki robić i merdał jak oszalały :evil_lol:
Hanna R. Posted July 25, 2006 Posted July 25, 2006 No tak Gosiu - to teraz jaK ZAWODOWIEC będziesz fotografować . A my będziemy trwać w niemym podziwie :p :p :p a potem, jak już która nazbiera na sprzęt, to się wykruszymy... Ale i tak TY BĘDZIESZ ZAWSZE Z NAMI .:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Czy życzysz sobie tego czy nie :diabloti:
Recommended Posts