Alicja Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Owocki , basenik , traweczka , aporty ....prawie ciechocinek ;)
Pysia Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 beria napisał(a):Nie wigwam :cool3: A z owocami trzeba się spieszyć :cool3: Sucz nauczyła się zżerać prosto z krzaków :mad: A czego nie zeżre to wymemła :diabloti: Czarną porzeczkę obgryzła w stanie niezupełnie dojrzałym :diabloti: U mnie to samo tylko że na naszej działce owoce obżerają 3 psy :evil_lol: Nie ma szans zdąrzyć :evil_lol:
beria Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 Pysiu, trzeba się baardzo spieszyć, żeby zdążyć przed psami :evil_lol: Z aportów najpierw powstały dwie literki "A" Potem coś na kształt szubiennicy :evil_lol: Pojawiła się ławeczka :razz: A dzisiaj rano całość wyglądała tak Teraz wydaje się bardzo wysoka, ale jutro zostanie zaipregnowana i wkopana na właściwe miejsce :multi: Trzeba było wypróbować, to huśtanie uśpiło Gertrudę :p A na działce Gerda robiła to co zwykle. Musiała zaliczyć krótki spacerek, bo przez ten upał nawet spcerkować jej się nie chciało :shake: Poza tym musiała pomodlić się przed grillem :cool3: żeby dostać arbuza :roll: udawać kamelona i wtopić się w otoczenie (tak naprawdę to chłodniej jej było na betonie) wykonać raz komendę siad :diabloti: powyglądać przez okno potaplać się w wodzie A tu przyłapłam bydlaka na nowym wykroczeniu :mad: :mad: :mad: Absolutnie nie pozowane, nawet nie zdążyłam zrobić zbliżenia. Nauczyła się wyskakiwać przez okno :diabloti:
Hanna R. Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Aleście zrobili urządzenie ! Dla mnie absolutna bomba ! I pomysł ! I dla psa tak sie poświęcić ! REWELACJA ! A czy gerda czasami Was tam wpuści ???
beria Posted July 9, 2006 Author Posted July 9, 2006 HankaRupczewska napisał(a): A czy gerda czasami Was tam wpuści ??? Myślę, że tak, bo Gertruda włazi tylko jak ktoś tam siedzi :evil_lol: A huśtawkę zrobili nam znajomi ;) Bardzo jestem im wdzięczna, bo załatwili też dębowe "aporty" na huśtawkę i ławeczkę :multi:
mila_2 Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 huśtawka niesamowita... no i widać, że czeka Was pilnowanie Gerdy;)
Pysia Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ja Cię smole .....Spadła mi szczęka!! Poproszę o dokładną instrukcje jak to zrobić bo pomysł macie sprzedany :) Zaraz zacznę męczyć TZ-ta :evil_lol:
Alicja Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Hustawka Rewelacja :multi: Gerda kaskaderka:evil_lol: i jak udało ci się zalogować :razz:
Patikujek Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 Ale świetna huśtawka, też chcę taką:placz: A Gerdzie to pilnujcie bo kiedys się jeszcze zapomni na pierwszym pietrze...
KaRa_ Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 U mnie sasiedzi maja bardzo podobna;) Cóż tu Gerdunia robi?:crazyeye:
Vectra Posted July 10, 2006 Posted July 10, 2006 ale macie zarąbistą huśtawke :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: to własna konstrukcja czy kupiona :razz: :razz:
Lucy* Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 KaRa_TC napisał(a): Cóż tu Gerdunia robi?:crazyeye: K U P E :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Lucy* napisał(a):K U P E :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted July 11, 2006 Author Posted July 11, 2006 *luthien* napisał(a):to gerda?:lol: To jest dokładnie Gerda, która odkryła nowe wyjście na dwór i teraz stale siedzi w tym oknie, albo wyskakuje przez nie :mad: Gdybyście widzieli minę jednej pani, która przechodziła obok płotu, a tu nagle przez okno wyskoczł drący japę pies :evil_lol: Dobra, ale nie po to tu wchodziłam :razz: Jutro będę nadrabiać zaległości w galeriach :cool3: Chciałam napisać Ali R, że udało mi się wreszcie zarejestrować na molosach :multi: Czekam jeszcze na pelną aktywację konta :multi: Dziękujemy za odwiedziny, dobranoc ;)
Pysia Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Witaj Beria :) Pokazałam TZ-towi huśtawkę a ten wzruszył ramionami i powiedział " Zrób sobie taką....". Mam jeszcze sporo pracy przy nim :evil_lol:
Mi. Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 beria napisał(a):To jest dokładnie Gerda, ja myślałam, że to miś koala:oops:
beria Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Pysia napisał(a):Witaj Beria :) Pokazałam TZ-towi huśtawkę a ten wzruszył ramionami i powiedział " Zrób sobie taką....". Mam jeszcze sporo pracy przy nim :evil_lol: Mój nie robił huśtawki :razz: Zapłacił znajomym :razz: Ale sam pomalował :evil_lol: Poza tym padamy sobie z gorąca :angryy: W poniedziałek byliśmy cały dzień na działce i tam Gertrudzie jest lepiej w te upały niż w mieszkaniu. Kiedy chce to się schowa do cienia, potapla w baseniku, poleży na zimnym betonie, a w bloku :shake: Zmienia tylko pozycje na posadzce :razz: Od czasu odkrycia, że okno może służyć do wychodzenia na dwór, Gerda zorganizowała sobie na parapecie punkt obserawcyjny i wyskakuje drąc paszczę, jak ktoś przechodzi drogą :diabloti: Pilnuję :mad: Obserwacja otoczenia I widok od zwenątrz
Alicja Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 :shake:oj upał nam daje popalić , Gerda ma basen a Ozzy tylko balkon na 4 pietrze :placz:;)
beria Posted July 12, 2006 Author Posted July 12, 2006 Ale Gerda z basenu drugi dzień nie korzysta :shake: Wczoraj po godzinie 20 pojechaliśmy na spacer do lasu, żeby się trochę wybiegała i wymoczyła, a termometr w samochodzie pokazywał 27 stopni na zewnątrz :crazyeye: Nie funkcjonuję w tym upale :shake: Muszę jeszcze uprać taki wieeeelki koc, bo teraz wyschnie szybko. A tak mi się nie chce :razz:
Alka Posted July 12, 2006 Posted July 12, 2006 Niezły stróż z Gerdy :loveu:, przynajmniej ma cień na tym parapecie ;)
Recommended Posts