Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beria napisał(a):
Nie wigwam :cool3:
A z owocami trzeba się spieszyć :cool3: Sucz nauczyła się zżerać prosto z krzaków :mad: A czego nie zeżre to wymemła :diabloti: Czarną porzeczkę obgryzła w stanie niezupełnie dojrzałym :diabloti:

U mnie to samo tylko że na naszej działce owoce obżerają 3 psy :evil_lol: Nie ma szans zdąrzyć :evil_lol:

Posted

Pysiu, trzeba się baardzo spieszyć, żeby zdążyć przed psami :evil_lol:
Z aportów najpierw powstały dwie literki "A"

Potem coś na kształt szubiennicy :evil_lol:

Pojawiła się ławeczka :razz:

A dzisiaj rano całość wyglądała tak

Teraz wydaje się bardzo wysoka, ale jutro zostanie zaipregnowana i wkopana na właściwe miejsce :multi:
Trzeba było wypróbować, to huśtanie uśpiło Gertrudę :p

A na działce Gerda robiła to co zwykle. Musiała zaliczyć krótki spacerek, bo przez ten upał nawet spcerkować jej się nie chciało :shake:
Poza tym musiała pomodlić się przed grillem :cool3:

żeby dostać arbuza :roll:

udawać kamelona i wtopić się w otoczenie (tak naprawdę to chłodniej jej było na betonie)

wykonać raz komendę siad :diabloti:

powyglądać przez okno

potaplać się w wodzie

A tu przyłapłam bydlaka na nowym wykroczeniu :mad: :mad: :mad:
Absolutnie nie pozowane, nawet nie zdążyłam zrobić zbliżenia.
Nauczyła się wyskakiwać przez okno :diabloti:

Posted

Aleście zrobili urządzenie ! Dla mnie absolutna bomba ! I pomysł ! I dla psa tak sie poświęcić ! REWELACJA !
A czy gerda czasami Was tam wpuści ???

Posted

HankaRupczewska napisał(a):

A czy gerda czasami Was tam wpuści ???

Myślę, że tak, bo Gertruda włazi tylko jak ktoś tam siedzi :evil_lol:
A huśtawkę zrobili nam znajomi ;) Bardzo jestem im wdzięczna, bo załatwili też dębowe "aporty" na huśtawkę i ławeczkę :multi:

Posted

Ja Cię smole .....Spadła mi szczęka!! Poproszę o dokładną instrukcje jak to zrobić bo pomysł macie sprzedany :) Zaraz zacznę męczyć TZ-ta :evil_lol:

Posted

*luthien* napisał(a):
to gerda?:lol:

To jest dokładnie Gerda, która odkryła nowe wyjście na dwór i teraz stale siedzi w tym oknie, albo wyskakuje przez nie :mad:
Gdybyście widzieli minę jednej pani, która przechodziła obok płotu, a tu nagle przez okno wyskoczł drący japę pies :evil_lol:

Dobra, ale nie po to tu wchodziłam :razz: Jutro będę nadrabiać zaległości w galeriach :cool3:
Chciałam napisać Ali R, że udało mi się wreszcie zarejestrować na molosach :multi: Czekam jeszcze na pelną aktywację konta :multi:

Dziękujemy za odwiedziny, dobranoc ;)

Posted

Witaj Beria :)
Pokazałam TZ-towi huśtawkę a ten wzruszył ramionami i powiedział " Zrób sobie taką....". Mam jeszcze sporo pracy przy nim :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Witaj Beria :)
Pokazałam TZ-towi huśtawkę a ten wzruszył ramionami i powiedział " Zrób sobie taką....". Mam jeszcze sporo pracy przy nim :evil_lol:

Mój nie robił huśtawki :razz: Zapłacił znajomym :razz: Ale sam pomalował :evil_lol:

Poza tym padamy sobie z gorąca :angryy:
W poniedziałek byliśmy cały dzień na działce i tam Gertrudzie jest lepiej w te upały niż w mieszkaniu. Kiedy chce to się schowa do cienia, potapla w baseniku, poleży na zimnym betonie, a w bloku :shake: Zmienia tylko pozycje na posadzce :razz:
Od czasu odkrycia, że okno może służyć do wychodzenia na dwór, Gerda zorganizowała sobie na parapecie punkt obserawcyjny i wyskakuje drąc paszczę, jak ktoś przechodzi drogą :diabloti:

Pilnuję :mad:

Obserwacja otoczenia

I widok od zwenątrz

Posted

Ale Gerda z basenu drugi dzień nie korzysta :shake:
Wczoraj po godzinie 20 pojechaliśmy na spacer do lasu, żeby się trochę wybiegała i wymoczyła, a termometr w samochodzie pokazywał 27 stopni na zewnątrz :crazyeye:
Nie funkcjonuję w tym upale :shake:
Muszę jeszcze uprać taki wieeeelki koc, bo teraz wyschnie szybko. A tak mi się nie chce :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...