beria Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Wstyd powiedzieć :oops: Wszyscy mają wakacje a ja się uczę :diabloti: Mam baaardzo poważny egzamin za 2 miesiące, od którego baaaardzo dużo zależy :razz: Ale nie martw się, Gertrudy nie zaniedbuję :eviltong: Wczoraj na spacerku: Znowu wyjmuje aparat :mad: To się schowam :eviltong: A tu jeszcze z niedzieli - pies pilnujący A dzisiejszych nie chce mi się zmniejszać :evil_lol:
Patikujek Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 beria napisał(a): Jak ona ślicznie wyszła na tej focie!!!:loveu:
Vectra Posted July 5, 2006 Posted July 5, 2006 śliczności :loveu: :loveu: pycho ma słodkie :loveu: :loveu:
beria Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Mój ukochany storczyk :loveu: We fragmentach :cool3: I w całości :cool3: Nie mogę robić zdjęć moim aparatem jak się ściemnia :mad: Kiepściutko wychodzą :placz: Nad jeziorkiem Przybrzeżne szuwary :razz: I już w lesie Spotkaliśmy dobrego znajomego :multi: Ale zdjęcia psiaków w gonitwie nie wyszły mi wcale :placz: Widać tylko dwie plamy – dużą szarą i małą czarną :diabloti: Najbardziej przyzwoite zdjęcia, na których widać, że jest na nich Gerda :roll:
KaRa_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Pierwszej chwili pomyślałam,że to zając:lol: Gerdunia tylko sie nie obrazaj za to:evil_lol:
malawaszka Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 ale piękny storczyk :loveu: :multi: :multi: :multi: a Gerdulińska miała super spacerek znowu :loveu: mnie tyż nie wychodzą fotki ja księ ściemnia :angryy:
Pysia Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 E tam plamy :) Jakbyś widziała jak ja robię fotki ruszających się psów tobyś umarła jak Weszka :evil_lol:
beria Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 malawaszka napisał(a): a Gerdulińska miała super spacerek znowu :loveu: mnie tyż nie wychodzą fotki ja księ ściemnia :angryy: Ona prawie codziennie zalicza godzinny spacerek :cool3: Bo jak się nie wybiega to wyżywa się w mieszkaniu :diabloti: Ale jak jest bardzo gorąco, to wychodzimy dopiero wieczorem :roll:
beria Posted July 6, 2006 Author Posted July 6, 2006 Alu, chyba tak :p KaRa_TC napisał(a): Pierwszej chwili pomyślałam,że to zając:lol: Gerdunia tylko sie nie obrazaj za to:evil_lol: Hihihihihi, a tu co za zwierz :evil_lol: Takie mi kurna po ciemku fotki wychodziły :diabloti:
Vectra Posted July 7, 2006 Posted July 7, 2006 na tym zdjęciu wygląda jakby miała bliskie spotkanbie z jeżozwierzem :evil_lol:
Patikujek Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 Tak szczerze to to mi nawet na jerzozwierza nie wygląda :evil_lol: UWAGA UFO ATAKUJE:o
beria Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Coś na zaostrzenie apetytu :sabber: Na działce dojrzewają owoce :razz: W baseniku jest czysta woda, należy sprawę zbadać :cool3: Posmakować :p Spadaj z tym aparatem, kąpię się :diabloti: Potem przeszła burza i musieliśmy się schować do domu. Kto pierwszy, ten lepszy :eviltong: Się wrył :angryy: Jakoś się zmieścimy razem :roll: Nawet fajnie tak razem poleżeć :p Przyłapała mnie :oops: Przed odjazdem przykryli czymś basenik :placz: Gdzie woda :mad: Coś to za duże na aporty :hmmmm: Jutro zobaczycie, co powstało z tych przerośniętych patyków:cool3:
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ale smakowite te owocki !! :multi: a z badyli moze wigwam ? :razz:
Vectra Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 mniam borówki amerykańskie :eating: :eating: :eating: :eating:
beria Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 Elitesse napisał(a):ale smakowite te owocki !! :multi: a z badyli moze wigwam ? :razz: Nie wigwam :cool3: A z owocami trzeba się spieszyć :cool3: Sucz nauczyła się zżerać prosto z krzaków :mad: A czego nie zeżre to wymemła :diabloti: Czarną porzeczkę obgryzła w stanie niezupełnie dojrzałym :diabloti:
Elitesse Posted July 8, 2006 Posted July 8, 2006 ona tylko proboje co juz jest zjadliwe ;) cobyscie sie przypadkiem niepotruli hihi
beria Posted July 8, 2006 Author Posted July 8, 2006 No tak, kochana jest, dba o nasze zdrowie i swój żołądek przy okazji :diabloti: Ale to witaminki, niech zajada ;)
mila_2 Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: jak pięknie na tej działce...u nas słońce cały jeden trawnik wypaliło :(. btw. No nie wspomnę po raz kolejny o Betowej zazdrości względem Gerdowego własnego osobistego basenu:lol: :lol: :lol:
Alka Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 Gerda ma dobre serduszko, pozwoliła Pańciowi się wcisnąć ;) a owoce baaaardzo smakowicie wyglądają , mniam , mniam ... macie superancką działeczkę :loveu:
Olynda Posted July 9, 2006 Posted July 9, 2006 extra fotki... :):):) widze że też lubi się wpychac tam gdzie ktos lezy :loveu: :eviltong:
Recommended Posts