Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Ja też mam doła blokowego... Ale chyba to się u nas obydwóch zmieni - prawda? :razz:
beria Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Ja też mam doła blokowego... Ale chyba to się u nas obydwóch zmieni - prawda? :razz: Oby się zmieniło i to jak najprędzej ;) U mnie przeprowadzka będzie połączona z powiększeniem rodziny :cool3: Gerda będzie miała koleżankę :multi: Nie mogę się doczekać :multi:
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 beria napisał(a):Oby się zmieniło i to jak najprędzej ;) U mnie przeprowadzka będzie połączona z powiększeniem rodziny :cool3: Gerda będzie miała koleżankę :multi: Nie mogę się doczekać :multi: Łał!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Super :multi: :multi: :multi: Napisz coś więcej...Proszę ;)
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Pysia napisał(a):Ja też mam doła blokowego... Ale chyba to się u nas obydwóch zmieni - prawda? :razz: Ach, dziewczynki ! Jakie wy szczęśliwe ! U mnie NIC się nie zmieni ! :placz: :placz: :placz: Portreciki Gerdy- zastolnicy bardzo piękne . :loveu:
beria Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Pysiu, pewne jest tylko to, że będzie drugi sznaucerek. TZ już się z tym pogodził, chociaż marudził z początku :evil_lol: Żadnych konkretnych planów nie mam, bo nie wiem dokładnie kiedy skończymy budowę :shake: Haniu, nie bądź taka pewna, że NIC się nie zmieni :cool3:
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :loveu: ale śliczniasta Gerdziuchna :multi: a TZ jaki skoczny :evil_lol:
Patikujek Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 beria napisał(a):To przed snem pokaże jeszcze inne graffiti z mojego osiedla (mają kilka lat, są trochę wyblakłe i odrapane) I cos dla miłośników kotów ;) Gdyby takie rysunki malowali graficiarze zamiat tych pierduł i wypisywania przekleństw to byłoby super, tak prawdę mówiąc to ja lubie graffiti tylko musi być sensowne i ładne:)
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 beria napisał(a):Pysiu, pewne jest tylko to, że będzie drugi sznaucerek. TZ już się z tym pogodził, chociaż marudził z początku :evil_lol: Żadnych konkretnych planów nie mam, bo nie wiem dokładnie kiedy skończymy budowę :shake: Haniu, nie bądź taka pewna, że NIC się nie zmieni :cool3: No to szybko kończcie ;) poganiaj TZta ;)
beria Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Nie doczekała się na pifko :eviltong: Maszeruję na spacerek :multi: Trawka, jak przyjemnie :p Chłodniej :p Tak lubię :multi: Biegnę dalej i dalej Troszkę powęszę Oj lubię spacerki :p
beria Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Coś mi pachnie :roll: Daj mi, daj mi, będę cię kochała :cool3: Nie dał :-? I tak cię kocham :loveu:
malawaszka Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 beria napisał(a):I tak cię kocham :loveu: a może coś się uchowało między zębami? :evil_lol:
Hanna R. Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 beria napisał(a): I tak cię kocham :loveu: I to się właśnie nazywa MIŁOŚC BEZINTERESOWNA ! A czy to na rączce obiektu miłości bezinteresownej Gerdzi - to Preventic w wersji zminiaturyzowanej ? :confused:
aga1215 Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 beria napisał(a): i jak tu nie kochać sznaucerki???:loveu:
Alka Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 ale świetnie uchwycone , TZ z wielką gracją skacze :razz: A Gerdzia jak zwykle śliczna , podobały mi się zdjęcia z basenikiem.Nawet sporo wody tam miała...:loveu: odważna , nie to co bajażliwy Tuffiasty :evil_lol:
AlKil Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 Dzień dobry. Zachwyciły mnie zdjęcia ...............skaczącego TZa. Co za poświęcenie i jak radość na licach.... piffko w nagrodę dostał???? Gerda jak zwykle :loveu:
beria Posted July 4, 2006 Author Posted July 4, 2006 Pewnie, że dał ;) Ale tylko kawałeczek :cool3: Jutro wstawię jakieś fotki. Cuś za bardzo zajęta jestem w tym tygodniu :shake:
Alicja Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beria napisał(a):Pewnie, że dał ;) Ale tylko kawałeczek :cool3: Jutro wstawię jakieś fotki. Cuś za bardzo zajęta jestem w tym tygodniu :shake:;)masz wybaczone ..ja też dopiero jutro cos wrzucę :p
KaRa_ Posted July 4, 2006 Posted July 4, 2006 beria napisał(a):Pewnie, że dał ;) Ale tylko kawałeczek :cool3: Jutro wstawię jakieś fotki. Cuś za bardzo zajęta jestem w tym tygodniu :shake: Taki kawałeczek dla Gerdy to pewnie na jeden ząbek jest:lol: A czym tak zajęta jestes?:razz:
Recommended Posts