beria Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 Cywilizacja :p Proszę, w kuchni stoją meble, jest lodówka na zimne płyny :evil_lol: i suszarka do rozpalania grila -> czyli niezbędnik turystyczny :evil_lol: Zbliżenie na naklejkę z szafki po prawej stronie :evil_lol: I jedno z dzieł mojego TZ, baaaardzo podniecające :diabloti: Mam ich całe mnóstwo :diabloti: Kara, na kołderce to ona śpi :roll: Mojej zresztą :diabloti:
KaRa_ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 beria napisał(a):Kara, na kołderce to ona śpi :roll: Mojej zresztą :diabloti: No to w takim razie poduszką przykryć:lol:
PIKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Tak sobie grzecznie śpię :p i jestem taka tylko jak śpie :evil_lol: Fajna ta Twoja cywilizacja :evil_lol:
Pysia Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Kable są baaardzo podniecające :evil_lol: A Gerda o dziwo we śnie wygląda słodko ;)
anetta Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Aaaaahahaa a jakby tak w sklepie powiedziec: "bura suke poprosze" :roflt: Juz widze mine sprzedawcy :roflt: ==>:icon_roc::stupid: [quote name='HankaRupczewska']No widzisz, powinnaś w nagrodę kupić taki swojemu zwycięzcy ! :p Mowisz :cool3: Szkoda ze do nas jeszcze nie doszlo ze w nagrode wygrywa sie kase :lol:
beria Posted June 30, 2006 Author Posted June 30, 2006 PIKA napisał(a):i jestem taka tylko jak śpie :evil_lol: Pysia napisał(a): A Gerda o dziwo we śnie wygląda słodko ;) Trzeba tylko zabrać ją codziennie na godzinkę na spacer i już jest taka grzeczna i słodka :evil_lol: Bez spaceru rozładowuje energię w domu :diabloti:
malawaszka Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 [quote name='beria'] I jedno z dzieł mojego TZ, baaaardzo podniecające :diabloti: Mam ich całe mnóstwo :diabloti: :crazyeye: ożeszwmorde ale plątanina :crazyeye:
PIKA Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: ożeszwmorde ale plątanina :crazyeye: a to raczje naturalny stan kabli :evil_lol: wszystkich :evil_lol:
Vectra Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 przepraszam że to wywleke na wiżch , ale mi szczęka opadła cuuuuuuuuuuuudooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam takie widoki :evil_lol: :evil_lol:
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :multi:cześć Gosiu , a TZ to meterkiem te kabelki mierzył :razz:
beria Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 Jestem, jestem :sweetCyb: Ale fotek nie mam, bo aparatu dziasiaj zapomniałam :angryy: Byliśmy na działce, na spacerku i nie mam zdjęć :placz: Mam takie :evil_lol: Alu, TZ nie mierzył kabelków, tylko dokumentował gdzie leżą, bo wczoraj zostały zalane betonem.
Alicja Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 :razz:ale ty ją uczysz dlaczego nam jęzorek pokazuje:razz:
beria Posted July 1, 2006 Author Posted July 1, 2006 [quote name='Vectra']przepraszam że to wywleke na wiżch , ale mi szczęka opadła cuuuuuuuuuuuudooooooooooooo :loveu: :loveu: :loveu: To przed snem pokaże jeszcze inne graffiti z mojego osiedla (mają kilka lat, są trochę wyblakłe i odrapane) I cos dla miłośników kotów ;)
KaRa_ Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Oj Gerda masz u mnie za tego języczka duuużego minusa:lol::lol::lol: . A ja wczoraj glaskalam kilku miesieczne sznaucerki:loveu: jakie to one mialy delikatna jedwabista siersc:loveu:
beria Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Gerda od rana sugerowała, że jej się nudzi :razz: Nawet kaczka nie była w stanie ją zająć :shake: Więc pojechaliśmy na działkę :multi: Na działce rozpoczęłam z TZ trening agility, dobrze mu szło :cool3: Niedługo pojedziemy na zawody :evil_lol: Rozgrzewka :multi: I hop :evil_lol: Nie zaliczył przeszkody :eviltong: Ale nauczył się chodzić po wodzie :evil_lol:
Alicja Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czekałam aż ciapnie do wody
Vectra Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Beria Twój TZ śmiało może startowac na zawodach hahahahahahaha ekstra foty , ale się uśmiałam :evil_lol: :evil_lol:
Daga_i_Oskar Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Qrcze ale mnie tu dawno nie było, a tu tyle świetnych fot ślicznej Gerdy :multi: :loveu: i równie świetne zdjęcia z rozgrzewki TZ'a :evil_lol: :lol:
Pysia Posted July 2, 2006 Posted July 2, 2006 Witaj Beria :) Hahahaha :evil_lol: A jakby tak plasnął sobie w basenik? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Pozazdrościłam Anettcie, bo Masajek wygrał dla niej na zawodach odtwarzacz Mp3, to rozpoczęłam treningi z moim TZtem. Odkryłam, że działa na niego klikier - "klik" i puszka z piffelkiem otwarta :evil_lol: Gerda jako zastolec :evil_lol: Maczki Zmniejszam następne :razz:
beria Posted July 2, 2006 Author Posted July 2, 2006 Po spacerku 2 w 1 - moczenie strudzonych kończynek i uzupełnienie płynów :evil_lol: Kapiąca broda :evil_lol: Wystarczy, teraz trzeba się suszyć ;) Zawsze po powrocie do mieszkania w bloku mam doła :shake: Na spaceru było tak ładnie :multi: A na tym zdjęciu jest Gerda :cool3:
Recommended Posts