malawaszka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 jezuuu przyśłij mi mapę z lok tego miejsca bo jest BOSKIE!!!!!!!!!! :loveu: :loveu: :loveu:
malawaszka Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 ooożesz qqqrczaki dała mapę :multi: :multi: :multi:
beria Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Jadąc od strony Zawiercia mijasz cmentarz i kawałek dalej jest parking po lewej stronie drogi. Po drugiej stronie, na przeciwko parkingu jest boisko, a obok boiska, w kierunku Rudników ścieżka w las. Jeziorka nie sposób nie zauważyć ;) Jeśli się wybierzesz, daj znać przywiozę swojego burka :cool3:
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cześć Gosiu , ale fajnie Gerda ma na spacerku , ja też chcę się popluskać :razz:
Patikujek Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Żeczywiście super okolica!!! A i psiubnia też piękna!!! Myślę też że jeśli Gerda ma na dziłce zacienione miejsce i basenik to ta pogoda jej zaszkodzić nie powinna a na dworze to jednak więcej świerzego powietrza niż w domu!!!
beria Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='*luthien*'] ale potem musiała byc brudna:lol: Nie tak bardzo :evil_lol: Pobiegała po lesie, z grubsza obeschła i brud się wykruszył :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Dzisiaj pobyt na działce Gerda rozpoczęła od baseniku :lol: Pan też się wrył do basenu zamoczyć sobie nogi :mad: I ochlapał :mad: Trzeba się wysuszyć :nonono2: To już dokończę toaletę i będę całkim czysta :grins: Teraz trzeba wszystko dokładnie obwąchać, czy żaden obcy tu się nie kręcił :lmaa: Wszędzie zajrzeć, wszystko sprawdzić i zrobić obchód terenu - obcy drżyjcie zaraz was znajdę :-x
beria Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Jeszcze tylko sprawdzę przed domem :cool3: Teren czysty :p Ale pies musi być zawsze czujny i wszystko obserwować, bo obcy może nadejść w każdej chwili :mad: Ale się gorąco zrobiło od tego pilnowania :razz: Idę do cienia ;) Od razu lepiej :multi: Będę pilnować na leżąco :multi: Że też od razu na to nie wpadłam :splat: Niech sobie zresztą sami pilnują, ja się już zmęczyłam i tak mi gorąco
beria Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 [quote name='*luthien*'] ps. fajny bannerek:multi: Cieszę, że Ci się podoba :multi: Poszłam na łatwiznę :evil_lol: To jest po prostu fragment zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mi. Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='beria']Cieszę, że Ci się podoba :multi: Poszłam na łatwiznę :evil_lol: To jest po prostu fragment zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bardzo fajny fragment zdjęcia:cool3:
PIKA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Niech sobie zresztą sami pilnują, ja się już zmęczyłam i tak mi gorąco jak ona tu slodko drzemie :loveu:
beria Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Na działce byliśmy krótko, bo bałam się, że sucz się zagotuje :razz: Nie chciała siedzieć w domu, chociaż tam jest chłodniej i musiałam wrócić z nią do Zawiercia :roll: Ale za to wieczorem :cool3: Uszy w biegu :cool3: Zajrzałam też na basen, który jest niedaleko i proszę nie pytać czemu pies zostawia mokre ślady :diabloti:
Alicja Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 ;)czyżby Geda miała na 2 Otylia:p To basen tak otwarty , bez płotu:razz:
KaRa_ Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Gerdy basenik?:lol: Ta to ma dobrze chłodzić się może:razz: Nie ma to jak wygoda na trawce;)
mila_2 Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: ale laska:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Hanna R. Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='anetta']I tu maja basen...:watpliwy: No widzisz, powinnaś w nagrodę kupić taki swojemu zwycięzcy ! :p
beria Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Dawno nie pokazywałam stadka rodziców :roll: Zawsze uśmiechnięta Misiunia :grins: Uśmiech Mony Lizy w wykonaniu Misiuni :razz: Tak się kochamy z Małyszem :loveu: I całujemy :buzi: Macho - Prezes :p Odejdź kobieto, nie będę pozował :mad: Po deszczu ślimaki urządziły sobie imprezkę. :cool3: Cóż za interesująca konfiguracja :cool3: Co ja widzę, ale się kolesie zabawiają :crazyeye: Pędzę do was :scared: We dwójkę też może być fajnie ;) A impreza trwa nadal, chociaż zmienił się układ :evil_lol:
beria Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Małyszka z mokrym pysiem udaje jeżyka :lol: Zmoknięty powojnik Podczas deszczu Gerda się nudzi :roll: W swoim bałaganie :evil_lol: No co, kość sobie dziamgolę :mad: Mocno trzymam, bo coś za blisko podchodzi z tym aparatem :diabloti: Na wszelki wypadek chwycę dwoma łapami :eviltong: I jeszcze Prezes :razz:
KaRa_ Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Prześliczny uśmiech czekoladki, pięknej czekoladki:loveu: Do jezyka no troszke podobna tylko pewnie ciut wieksza;) Widac,ze prezes po tych oczach:cool3: Pychotka:razz: A ten zoltek to KACZOR?:evil_lol:
Alicja Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha śłimaki sie ślimaczą :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajne to stadko rodziców :p U was padało :crazyeye:
Recommended Posts