Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

O, kolega :cool3:

Może się poznamy :razz:

Trochę, się wstydzę, więc bliżej możemy się poznać tylko w obecności przyzwoitka :oops:

Ja uciekam, Ty gonisz, łapiesz :cool3:

Uciekam :multi:

Uciekam dalej :multi:

Hej, co z tobą koleś, nie chcesz się bawić, gdzie idziesz :shake:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sama bym tez weszla do takiego strumyczka w te upaly:cool3:

Co to za dziwne zaloty:lol: Gerdunia patrzy jak wysoko nozke podniesie kolega?:lol:

Posted

Niedawno wróciliśmy z działki. Gerda od rana się działkowała, spacerowała, w domu zjadła michę i poszła spać :evil_lol:
Pełnia szczęścia - tarzanie na sianie :cool3:

Z wrogiem :diabloti:

TZ kosił tarwę, ale szkoda mu było stokrotek i pozostawiał kwitnące placki :evil_lol:

Moje własne jabłuszko :multi:

Posted

Hihihi, też mnie zaskoczył :evil_lol:
Gerda wygrała z kosiarką - zachowała 4 łapy, za to urwała jedno kółko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Tradycyjnie na posterunku :razz:

Posted

AlKil napisał(a):
posterunkowy zajął pozycję taktyczną i czeka na rozwój sytuacji!:cool3:

jak się zjawi intruz to zrobi "chyc" i zlapie intruza za nogawke :razz:

Posted

[quote name='PIKA']jak się zjawi intruz to zrobi "chyc" i zlapie intruza za nogawke :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:i te gatki co na ławce wisza to pewno po intruzach zostały;)

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha ale masz wyobraźnię :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: jak powiedzialas o Lunce skaczacej po styropianir od razu mialam ja przed oczami :lol::evil_lol:

Wrog Gerdy strasznie zzolkl ze strachu przed nia :evil_lol: I brawo dla niej, 1:0 dla Gerdy :lol::lol:

Posted

Wróciliśmy ze spaceru i jestem wkur.....a jak cholera :angryy:
Początek był tradycyjny i przyjemny - moczenie doopki w wodzie :razz:

Potem poszliśmy obsychać do lasu, który widać w tle, za Gerdą

A tam jakieś gnoje rozpaliły ognisko pod sosną. Próbowaliśmy zadeptać, ale wciąż tliła się ściółka :mad:

W tym miejscu wielkie podziękowania dla wszystkich syfiarzy, dzięki nim bez problemu nazbieraliśmy kilka plastikowych butelek. Dobrze, że rzeczka jest niedaleko :roll: Gerda pomagała jak umiała.

TZ strażakiem.

Po kilku kursach z wodą, zagasiliśmy dziadostwo :angryy: :angryy: :angryy:
Więcej zdjęć brak, bo ręce miałam zajęte butelkami :diabloti:

Gdybym dopadła tego gnoja, któremu zachciało się rozpalić ognisko w lesie, to bym mu chyba pysk wsadziła w sam środek :mad: :mad: :mad:
Totalny brak wyobraźni :shake:

Posted

Gosiu ja w zeszłym roku kilka razy walczyłam z gnojkami o zgaszenie ognia i nie łamanie drzew mając w 1 ręce Ozzulca na uwięzi a w drugiej komórkę i udając ze dzwonie na 997;)Chyba bardziej na nich działała ta ręka ...............................................z Ozzulkiem na końcu:angryy:
A na 997 czy 998 nie ma co dzwonić w takich przypadkach bo jak raz zadzwoniłam to się matoły pytali czy ja osobiscie czuję się przez ten fakt zagrożona , więc im powiedziałam że teraz tak ale przez nich:angryy:

Posted

Alu, przy tym ognisku nie było nikogo :shake: W lesie jest sucho, na ziemi leży gruba warstwa igieł i szyszek, które się tliły :shake: Może by samo zgasło, a może nie :roll:
Wyżaliłam się, to teraz idę robić obiad, poodwiedzam Wasze galerie wieczorem ;)

Posted

Podwozie myla:lol:
Biedna sosenke ktos podopalil:mad: :mad: dobrze,ze akurat tamtedy przechodziliscie i zgasiliscie, bo moglby byc duuuzy pozar;)

Posted

beria, tylko dzięki Wam nie doszło do najgorszego. Co tu dużo gadać , bezmyślność i głupota ludzka nie zna granic.:diabloti:

My często z Alicją "walczymy" w pobliskim lasku z porozbijanymi butelkami.Ludziska sobie grilla robia , ale jaki syf zostawiają to szkoda gadać ...:diabloti:

a Gerdzia wcale brzydko nie wychodzina fotach , co ta Pańcia gada :mad: i wcale nie ma chudych łapek ...

Posted

Rano zaliczyliśmy spacerek leśny :cool3:

Obowiązkowe taplanie

Nikt nie odkrył naszego miejsca z poziomkami :multi:
Było ich tyyyyle :crazyeye:

Wprawdzie pracowaliśmy nad poziomkami w grupie

ale każdy na własny rachunek

:sabber:

Potem pojechaliśmy na działkę domęczyć psa :diabloti:

Żeby pod wieczór Gerda wyglądała tak :evil_lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...