beria Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 malawaszka napisał(a):yyyeeeaaahh burza loków :loveu: :loveu: :loveu: tylko czemu Gerda śpi w ubraniu??? :mad: Do snu nocnego się rozebrała z ubranka :cool3: Proszę nie zawiadamiać TOZu :roll: A te loczki mnie wkurzają :razz: Po rozczesaniu wytrzymują w stanie rozprostowanym 15 minut i znowu się tworzą. :roll: Zaliczyłyśmy już z Gerdą poranną wizytę na działce :p Pogoda wspaniała, słoneczko świeci, ale zdjęć brak :evil_lol:
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Witajcie ! U nas też pięknie, cieplutko i słonecznie :multi: czyżby Gerda podglądała Ozziego:evil_lol:
beria Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 TZ pojechał, ale przedtem przygotował sobie strój wieczorowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mogłam się powstrzymać, żeby fotki nie zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti:
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='beria']TZ pojechał, ale przedtem przygotował sobie strój wieczorowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mogłam się powstrzymać, żeby fotki nie zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: eee no, kibic całą gębą :cool2:
PIKA Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='beria']TZ pojechał, ale przedtem przygotował sobie strój wieczorowy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie mogłam się powstrzymać, żeby fotki nie zrobić :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :diabloti: Czy TZ do niemiec pojechal? :crazyeye: Jak tak to szybko wróci :evil_lol: z nasza jednynastka :evil_lol:
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:to się nazywa zaangażowanie ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='PIKA']Czy TZ do niemiec pojechal? :crazyeye: Nie :lol: Marzyło mu się jechać :cool3: Wczoraj po godzinie 22 przestał tego żałować :evil_lol: Gertruda wyciera sobie brodę po jogurcie... na stojąco na leżąco o taką mam już czystą :diabloti:
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='beria']o taką mam już czystą :diabloti: hahahaha dumna i blada :evil_lol:
beria Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Mam dzisiaj deprechę :grab: Tak kompletnie bez powodu :roll: Byliśmy na działce więc tradycyjnie W pole :scared: Trawa urosła wysoko :cool3: Było ślicznie, słonecznie, zielono:roll: Nie chcę już mieszkać w bloku :placz: Ale się nabiegałam :cool3: Mam dość, idę do pana Powygrzewam na słoneczku stare kostki i odpocznę, tak jak pan :evil_lol:
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:czas usmarować mundialowy kocyk
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Beria - jedziesz do tego Raciborza? jutro o 7 wyjeżdżam :crazyeye:
beria Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czas usmarować mundialowy kocyk Śmiej się, śmiej, TZ w żałobie :diabloti:
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='beria']Śmiej się, śmiej, TZ w żałobie :diabloti::razz:no to musisz jutro zrobić stype;)
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no to musisz jutro zrobić stype;) Ale ona jedzie do Raciborza. Pan se SAM zrobi stypę ... :evil_lol:
Hanna R. Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 O! Własnie u Malawaszki przeczytałam, że jednak będziesz musiała uczestniczyc w stypie ... :-( I nie miej depresji ! Na świecie jest pięknie ! Czasami ... :p
beria Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Stypę to on już miał z kolegami w trakcie i po meczu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: A dzisiaj leczył się jogurtami :diabloti: Podjął męską decyzję, że pozostałe mecze ogląda w domu :evil_lol:
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='HankaRupczewska']Ale ona jedzie do Raciborza. Pan se SAM zrobi stypę ... :evil_lol::mad:a mi się ubzdurało że wystawa w lipcu:shake:a chciałam pojechać jako widz :cool3:
malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 Alu do Raciborza masz rzut beretem przecież :cool1: ja będę jechała przez Rybnik :razz:
Alicja Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 [quote name='malawaszka']Alu do Raciborza masz rzut beretem przecież :cool1: ja będę jechała przez Rybnik :razz::placz:ale ja mam na jutro inne plany :placz::placz::placz:a chętnie bym pojechała :-( Ja muszę na urlop , bo jak ja już mylę czerwiec z lipcem to już źle :angryy:
beria Posted June 10, 2006 Author Posted June 10, 2006 Alu, Ty się przyznaj kiedy Ozzulca zaprezentujesz na ringu :cool3: Tak, Haniu, świat jest piękny czasami :razz: Na działce nasze seksowne i oryginalne wyjście z salonu zmieniło się na inne A od środka mamy miękką podłogę :evil_lol: chyba inaczej pachnie :roll:
Recommended Posts