beria Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Witaj Agga ;) Kiedyś spróbuję nagrać jak Gertruda pędzi po krótkiej, skoszonej trawie, to dopiero jest galop :evil_lol: W lesie był domek, a koło domku ... Takie dziwne stwory :razz: Kózki były śliczne :loveu: Ale nie podchodziłam bliżej, bo Gerda była puszczona luzem :diabloti: Jeszcze miałaby jakieś plany wobec kózek :mad:
KaRa_ Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 Jakie śliczne kózki i nawet swojego obronce maja za plotem:razz:
beria Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Obrońca musi być ;) Ten domek stoi w środku lasu, a droga dojazdowa do niego jest taka jak widać na zdjęciu z Gerdą :roll: Miejscami nie jest nawet utwardzona żwirem :razz:
PIKA Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 ale sliczne kózki :loveu: i maja nawet jakies obrózki na szyjkach :lol:
Alicja Posted June 6, 2006 Posted June 6, 2006 [quote name='beria']Obrońca musi być ;) Ten domek stoi w środku lasu, a droga dojazdowa do niego jest taka jak widać na zdjęciu z Gerdą :roll: Miejscami nie jest nawet utwardzona żwirem :razz::loveu:o rany to miejsce moich marzeń :razz:
beria Posted June 6, 2006 Author Posted June 6, 2006 Tak sobie stoję i patrzę :roll: Te cholerne komary :angryy: I brudne pyszczydło :cool3:
Hanna R. Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='beria'] I brudne pyszczydło :cool3: [SIZE=2]Nie wiem dlaczego, ale sznaucerowe bródki - takie właśnie utaplane bardzo mnie rozczulają .... :loveu:
Alka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 na tej focie kózki wyglądaja jak sztuczne :cool1: one obserwowały Gerdę ? stoją jak zamurowane ...;)
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 [quote name='HankaRupczewska'][SIZE=2]Nie wiem dlaczego, ale sznaucerowe bródki - takie właśnie utaplane bardzo mnie rozczulają .... :loveu: hahaha ja też nie wiem DLACZEGO :shake:
anetta Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 Ala, przeciez to plastikowe, tak ja krasnale w ogrodkach :evil_lol: Cudowne miejsce :loveu:
beria Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 Spotkaliśmy dzisiaj na spacerze taką małą gadzinkę :razz: Zdjęcia robił mój TZ, bo się bał, że to gryzie i nie pozwolił sobie położyć jaszczureczki na ręce :diabloti: Zrobił chyba z 20 zdjęć i tylko kilka się nadaje do pokazania :evil_lol: Może się bał, że dziki zwierz go zaatakuje :razz: Gerda
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 ale fajna gadzinka :loveu: a nas kiedyś taka gadzinka chciała pożreć :p stawiła nam czoła i syczała :crazyeye:
beria Posted June 7, 2006 Author Posted June 7, 2006 malawaszka napisał(a):ale fajna gadzinka :loveu: a nas kiedyś taka gadzinka chciała pożreć :p stawiła nam czoła i syczała :crazyeye: To była maleńka gadzinka i głupiutka jeszcze, bo dała się złapać :razz: Goopia Gerda biegała daleko i nie widziała kogo miałam w łapach :eviltong: Jeszcze by maleństwu krzywdę zrobiła :mad:
malawaszka Posted June 7, 2006 Posted June 7, 2006 beria napisał(a):Jeszcze by maleństwu krzywdę zrobiła :mad: Luna by zjadła :angryy:
Alka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 a ja boję się takich gadzinek:oops: i nie odważyłabym się położyć to to na dłoni :oops:
Lucy* Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='Alka']a ja boję się takich gadzinek:oops: i nie odważyłabym się położyć to to na dłoni :oops: O kurde... Park Jurajski niedawno leciał... a Wy takie Gadzinki ruszacie ??? :evil_lol: trza było w las zwiewać :evil_lol: :evil_lol:
KaRa_ Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Żabyś zaraz palca nie straciła od takiego monstrum:lol: A Gerda nie miała ochoty na taką przekaskie?:lol:
Pysia Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 U nas na wichurce też takie gadzinki są :multi: Ale boćki na nie polują :placz:
Hanna R. Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 :smhair2: :smhair2: :smhair2: Solidaryzuję się z Twoim mężem ... :-o
beria Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 TZ mnie przegonił od komputera :angryy: Gadzinka była fajna :cool3: Ale ją wypuściłam ;) Szybko cos tam wstawię przed snem Tak sobie leżę skromnie i łapka mi zwisa :roll: Teraz wygodniej :p Loozik :cool3: Pełen luz, pozycja "na Ozziego" :evil_lol:
malawaszka Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 [quote name='beria']Pełen luz, pozycja "na Ozziego" :evil_lol: yyyeeeaaahh burza loków :loveu: :loveu: :loveu: tylko czemu Gerda śpi w ubraniu??? :mad:
AlKil Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 oooo, czujne oko malawaszki wszystko dostrzeże...beria do raportu!:eviltong:
Recommended Posts