Alka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 *luthien* napisał(a):Ale fajny spacerek miała:multi: :multi: oj tak, świetny :multi:, mogła biegać , węszyć do woli :multi:
beria Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Hihihihi, ona ma takie spacerki prawie codziennie :cool3: Tylko ja nie zawsze biorę aparat :roll: Takie noszenie uszu jest nudne :razz: Można uszy zarzucić do tyłu Uszy do góry Uszy w poziomie I z fantazją - uszy na bok Asymetria
beria Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 Już na sam koniec spacerku, spotkaliśmy kolegę :cool3: Tradycyjny początek psiej znajomości :razz: A potem się zaczęło :evil_lol: Gerda ucieka :scared: Gerda goni :cool3: Kolega wymiękł i uciekł do pana :razz:
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 hahah skąd my znamy uszy żyjące własnym życiem :lol: z dzisiaj też mam takie właśnie fotki :lol: eekstra Gerda się gania z kolegą :klacz: Luna już baaardzo rzadko tak się bawi :shake: kiedyś mogła godzinami się ganiać :roll:
beria Posted May 27, 2006 Author Posted May 27, 2006 [quote name='malawaszka'] Luna już baaardzo rzadko tak się bawi :shake: kiedyś mogła godzinami się ganiać :roll: Moja też coraz rzadziej bawi się z psami :roll: Mam chyba jakąś obsesję, że pies mi się starzeje :roll: Przed wyjazdem na spacer spotkaliśmy na osiedlu znajomego średniaka, jest o półtora roku straszy od Gerdy, a wlókł się noga za nogą jak stary dziadek :shake: Moja sucz wywijała doopskiem z radości i podskakiwała jak opętana przy samochodzie, a tamten psiak smętnie tuptał koło pana. Podobno ma coś nie w porządku z łapami :shake: Reszta zdjęć ze spaceru Żeby, nie było - nie tylko doopki mam na zdjęciach, jest też pyszczydło :razz: I w trawach Gerda - struś :evil_lol: Wracam do domu :p
malawaszka Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 [quote name='beria']Wracam do domu :p :loveu: :loveu: :loveu: buziak w nosio :loveu:
PIKA Posted May 27, 2006 Posted May 27, 2006 Wracam do domu :p z letkam zmeczona :razz: Moja sucz wywijała doopskiem z radości i podskakiwała jak opętana przy samochodzie, a tamten psiak smętnie tuptał koło pana. Podobno ma coś nie w porządku z łapami :shake: to chyba osobnicze jest, albo spowodoiwane choroba :shake: Mój ponad 6-cioletni cielak czasami tak wywija jak szczenior a przy jej postorze, wieku i klopotach z kregoslupem to powinna wlasnie tuptac ;)
Alka Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 Gerda w swoim żywiole :loveu::loveu::loveu: sądzę ,że z Tuffim by się dogadała , maja takie same upodobania :razz:
beria Posted May 28, 2006 Author Posted May 28, 2006 Dzisiaj spacerek zaliczał z Gertrudą TZ, a ja robiłam obiad :cool3: Takiego kolegę dzisiaj spotkali :p Ale chociaż Gerda zachęcała go do zabawy, drętwy był :razz: 4 łapy po spacerze :evil_lol:
Alicja Posted May 28, 2006 Posted May 28, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:u nas łapki lądują w wiaderku ale i tak mamy mnie piaseczku niż ty
beria Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Zabawy w piasku :cool3: Galopem do pana :multi: chociaż, to niekoniecznie przypomina galop :roll: I w trawie
beria Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Alu, rozszyfrowałaś nas :razz: Gerda tak po trochu, po trochu na łapkach przynosi :cool3: Ale potrzebujemy, też ziemi pod trawnik, więc... Nornica :eviltong: Zbiżają się MS w piłce nożnej, a co za tym idzie, TZ "przystroił" samochód :diabloti:
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 Gosia , nie gniewaj się ale ubawiłam się do łez:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
beria Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Taaaa, Ty się ubawiłaś, a mnie zatkało jak to zobaczyłam :razz:
Alicja Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 [quote name='beria']Taaaa, Ty się ubawiłaś, a mnie zatkało jak to zobaczyłam :razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i teraz żałuję że nie widziałam Twojej miny:razz: Ja mam szczęście ze mojego TZta takie rzeczy nie biorą :razz:
malawaszka Posted May 29, 2006 Posted May 29, 2006 hahahaha pienkny macie samochodzik teraz :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: a na masce namalował piłkę??? :razz:
beria Posted May 29, 2006 Author Posted May 29, 2006 Piłki nie namalował, ale sobie kupił takie flagi do przyczepienia na zewnątrz okien :angryy: Zgodziłam się, żeby je wywiesił jak zdobędziemy Mistrzostwo Świata :eviltong:
Recommended Posts