Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

Posted

beria napisał(a):
Rasa bez zmian, tylko tym razem z papierami. I jeszcze nie wiem czy czarny, czy p/s. Ale chyba pieprzak. A planowany wcześniej ;)
W sumie to żałuję, że nie mogę już mieć psiaka, bo wyszalałby się z Gertrudą/albo obok niej w czasie wakacji, ale mam cholernie dużo nauki i niedługo muszę też dogo ograniczyć :shake:
Bosze, nawet na studiach nie musiałam się tyle uczyć :placz: :placz: :placz:
beria, tylko nie uciekaj nam z dogo:mad: :crazyeye: nawet na chwilke:p ja miałam przed Ergą sznaucerka olbrzyma czaarnego :) cuuuuudowna psina :loveu: szkoda, że go już z nami nie ma :(
kupcie czarnucha:loveu:

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dogomania działa mi jak ślimak :angryy: :angryy: :angryy:

Wróciłam późno do domu, a TZ nie robił zdjęć :shake: więc będą stare :diabloti:

Teza: Długość psiego języka jest wprost proporcjonalna do długości spaceru.

Dowód:
Początek spaceru - mały języczek :eviltong:

Wydłuża się w miarę przebytej odległości :razz:

Dalej się wydłuża :evil_lol:

Długość jęzora zbliża się do długości brody

Można wrócić do domu :p

I jeszcze "jurajski pomnik pudla" ;)

Posted

beria napisał(a):
Rasa bez zmian, tylko tym razem z papierami. I jeszcze nie wiem czy czarny, czy p/s. Ale chyba pieprzak. A planowany wcześniej ;)
W sumie to żałuję, że nie mogę już mieć psiaka, bo wyszalałby się z Gertrudą/albo obok niej w czasie wakacji, ale mam cholernie dużo nauki i niedługo muszę też dogo ograniczyć :shake:
Bosze, nawet na studiach nie musiałam się tyle uczyć :placz: :placz: :placz:

Beria - olbrzym, olbrzym:D:D:D, może "z Tartaku"??? (jakoś czerwiec/lipiec będą kryć olbrzymkę p/s;)) Wtedy chętnie się spotkamy:D:D i dziewczyny się poznają, tylko mam nadzieję, że Becia Gerdy nie zamęczy:)

Posted

[quote name='Pysia']
Boszszsz....Ależ ona ledwo trzyma sie na nogach :crazyeye: Co Wyscie jej zrobili ?:mad::mad::mad::mad:do TOZu z nimi:cool3:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:do TOZu z nimi:cool3:
Tylko skad wziasc taki ktory coś z tym zrobi....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:mad::mad::mad:do TOZu z nimi:cool3:

A wiecie jak JA wyglądałam zanim udało mi się bestię zmęczyć :diabloti:

Dzisiaj nie miałam czasu na wyjazd spacerkowy, ale tak długo marudziła, aż dopieła swego :razz: Może Gerda to masochistka, bo lubi być sponiewierana :evil_lol:

Posted

[quote name='beria']Odpowiedź Gerdy na wprowadzoną prohibicję :mad: :mad: :mad:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:cholewcia a ja miałam iść do sklepiku zobaczyć czy mi piffko sprzedają :razz:

Posted

Kocyk kupił jej dzisiaj Pan :cool3:

Cały mój :diabloti:

Nikt się już nie zmieści :mad:

Won, bo pogryzę :angryy:

I dekoracja piłkarska na biurku mojego TZ :evil_lol: W barmce duch Jerzego Dudka :eviltong:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...