Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:hi hi hi a ja myślałam ze trzeb się myć a nie wietrzyć :oops: Ja tez:evil_lol: Widac młode pokolenie wie lepiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 [quote name='PIKA']włazi do łozka i jeszcze se towarzystwo sprowadza :evil_lol: I to nie byle jakie :razz: To szczyt perwersji - lateksowa kaczka :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol:hi hi hi a ja myślałam ze trzeb się myć a nie wietrzyć :oops: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Trzeba też wietrzyć futerko, żeby się mole nie wdały :eviltong: :eviltong: :eviltong: [quote name='Pysia']Ja tez:evil_lol: Widac młode pokolenie wie lepiej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pysiu, dziękuję, czuję się znowu młoda :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: A zdjęć nie ma nowych, bo późno do domu wróciłam i do tego bardzo sponiewierana pracą i wczesnym wstawaniem :razz:
beria Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Jutro też muszę nieprzyzwoicie wcześnie wstać, chociaż sobota :angryy: Będą nam wstawiać okna. I parapety :cool3:
beria Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Pies siedział znudzony na działce ... Dobrze słyszę:cool3: Spacerek :multi: Poszłaaa w pole :multi: Superniuchacz :p Udało jej się namierzyć i pogonić bażanta, ale nie zdążyłam włączyć aparatu zanim bażant zniknął :roll: Muszę ich wyprzedzić Ja prowadzę :razz: Ładne tło dla psiej doopki :eviltong: Do cienia, do cienia Od razu lepiej :cool1: Odpoczynek ;) I w domu :evil_lol:
beria Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Czy nikt nie widzi :razz: Sprawdzę, co tam pachnie :evil_lol: Przyłapała mnie :oops:
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 Sprawdzę, co tam pachnie :evil_lol: I co bylo dla Gerdzi na kolacyjkę? :evil_lol:
beria Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 PIKA napisał(a):I co bylo dla Gerdzi na kolacyjkę? :evil_lol: Królewskie żarcie - Royal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
mila_2 Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 łeeeeeee co to za żarcie, najlepsze jest z Pańciowego talerza;)
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 beria napisał(a):Królewskie żarcie - Royal :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: z grilla? :crazyeye::crazyeye:
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 PIKA napisał(a):z grilla? :crazyeye::crazyeye: Gerda na diecie była ponoć nie? no to grollowane najlepsze - odtłuszczone :evil_lol:
beria Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zrobię jej szaszłyka z suchego żarcia :razz: Pochwalę się, od grudnia Gertruda schudła ok 3 kg. Ważyła ponad 22 kg, a teraz 19, 5 :multi:
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='beria']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Zrobię jej szaszłyka z suchego żarcia :razz: Pochwalę się, od grudnia Gertruda schudła ok 3 kg. Ważyła ponad 22 kg, a teraz 19, 5 :multi::razz:też bym tak chciała :oops:
beria Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Ja też, ale sobie nie potrafię odmówić :roll: :eviltong: Sceny balkonowe Gerda jako Julia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Koniec romantyzmu, widzę obcego :mad: I już drze paszczę :diabloti:
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:też bym tak chciała :oops: zacznij jeść grilowanego Royala :evil_lol:
Alicja Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 [quote name='PIKA'][quote name='Alicjarydzewska']:razz:też bym tak chciała :oops:[/quo zacznij jeść grilowanego Royala :evil_lol::mad::mad::mad:PIKA
malawaszka Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 :loveu: piękna Julia!!! ale macie fajny balkon :loveu:
beria Posted May 20, 2006 Author Posted May 20, 2006 Zbyt piękna to nie jest :razz: Musi wybrać się do fryzjera, bo na brzuchu ma płetwę z sierści :diabloti:
PIKA Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 beria napisał(a):Zbyt piękna to nie jest :razz: Musi wybrać się do fryzjera, bo na brzuchu ma płetwę z sierści :diabloti: przyszykowana do letniego plywania :evil_lol:
beria Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Żaden Romeo nie chce takiej Julii :diabloti: Streszczenie dzisiejszego spaceru. Początek Koniec Początek Koniec :p :diabloti: :p :diabloti: Przed spacerem nawet ją wyczesałam :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Recommended Posts