beria Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 ona pilnuje głównie altanki, bo tam zwykle leżą nasze rzeczy, a czasem i jakaś padlinka na grilla :evil_lol: Japę drze przy płocie :roll:
Olynda Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 bardzo ładna jest gerda podoba mi sie naprawde uwarzam że wszystkie sznaucerki są piekne ale gerda jest wyjątkowa :) będe wpadała aby sledzic lody P.Gertrudy i prosze o więcej foteczek :)
PIKA Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 Musi sprawdzić kto jest w salonie :evil_lol: Fajne drzwi macie do tego, ... no... salonu..... takie typowo salonowe :evil_lol:
beria Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 [quote name='PIKA']Fajne drzwi macie do tego, ... no... salonu..... takie typowo salonowe :evil_lol: A jak zetnę drzwi od dołu do połowy, to będzie saloon :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Biegniemy spać ;)
beria Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 My już po spacerku :p Tu biją źródła a woda wpływa do małego jeziorka Gerda już widzi :cool3: Galopem do wody :multi: Musi zbadać źródełko Mmmm, jaccuzi :loveu:
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 gdzie to gdzie to??? ja tam chyba byłam :hmmmm: na studiach :lol:
beria Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Czysta woda zdrowia doda :cool3: A i odrobina bagienka dla aromatu nie zaszkodzi :evil_lol: Dobra, dobra, wychodzę :cool1:
beria Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Rudniki, koło Zawiercia - 5 minut samochodem i już tak ładnie :razz:
anetta Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Ocho, szefowa przyszla http://images1.fotosik.pl/62/2pr8al0zu495s9od.jpg :evil_lol: Piekna okolica, a nie boicie sie tych bagien? Ja bym swojej za chiny tak nie poscila w obawie ze mi sie zapadnie :oops::oops: A woda jaka czysta :crazyeye:
beria Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Trochę leśnych fotek z dzisiejszego spaceru Rzeźba naturalna ;) A potem doszliśmy do rzeczki :cool3: Znowu woda :multi: Resztę zdjęć z ciapciania w wodzie wstawię później, bo kończę obiad gotować ;) A tak mi się pychol cieszył po spacerze :lol:
beria Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 anetta napisał(a): Piekna okolica, a nie boicie sie tych bagien? Ja bym swojej za chiny tak nie poscila w obawie ze mi sie zapadnie :oops::oops: To nie są prawdziwe bagna ;) To czarny muł z roślinkami od góry. Pies się nie zapadnie, ale łapska ma maksymalnie ubłocone i śmierdzące :evil_lol:
PIKA Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Krajobrazy są superasne :loveu: beria napisał(a): Tu biją źródła a mocno biją ? :roll: malawaszka napisał(a):ja tam chyba byłam :hmmmm: na studiach :lol: a to chyba byla "zielona szkola", a to na studiach też takie organizują? :crazyeye:
malawaszka Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 PIKA napisał(a):a to chyba byla "zielona szkola", a to na studiach też takie organizują? :crazyeye: NO BA!!! ale TYLKO na takich wspaniałych studiach na jakich JA byłam :grins: wszyscy inni siedzą w murach i się uczą :eviltong:
Alicja Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Gosiu jak tam u was ślicznie :razz:no i mordzia jaka zadowolniona ze spacerku :multi:
beria Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Reszta dzisiejszych fotek Gerda chce wypić rzekę :evil_lol: Masaż łapek na kamyczkach rzecznych Chodzenie po mułach jest wciągające - wystaje tylko doopka Wyjście smoka :razz: I już na brzegu Jeszcze trzeba trochę pochodzić, żeby się wysuszyć :roll: I jeszcze rzeczka Rzeczka w innym miejscu ;) A tak wyglądała zimą :eviltong:
beria Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Nie mam fotek z dzisiejszego spaceru, ale nie ma czego żałować, Gerda znalazła koński nawóz :angryy: :angryy: :angryy: i jej nie pocałuję :diabloti: :diabloti: :diabloti: Sporty ekstremalne :cool3:
malawaszka Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 :evil_lol: a potem broda jest taka pozlepiana :evil_lol:
PIKA Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 Masaż łapek na kamyczkach rzecznych jaka czysta woda :crazyeye:
Alicja Posted May 9, 2006 Posted May 9, 2006 [quote name='PIKA']jaka czysta woda :crazyeye::pjurajska cześć Gosiu:p
KaRa_ Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 Brrr aż mi się zimno zrobiło, bo taki strumyczek musi być lodowaty:lol:
mila_2 Posted May 10, 2006 Posted May 10, 2006 super zdjęcia... btw. Beczka też ma zamiłowanie do "nawozu":cool3: :cool3: :cool3: podobno drożdże suszone moga coś na to pomóc - niech zyje medycyna naturalna;)
beria Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Mój buras na spacerze W tle widać osiedle, na którym mamy domek :razz: Wystarczy przejść kilkadziesiąt metrów i już można buszować w trawie :multi: I biegać :multi: Nie chcę już mieszkać w bloku :shake:
beria Posted May 12, 2006 Author Posted May 12, 2006 Na działce Zawsze czujna :evil_lol: Pić :mad: Miska zaginęła zimą i mamy prowizorkę :evil_lol:
Recommended Posts