Alka Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 haha, Gerda pozazdrościła Tuffciowi kokardki i sama założyła ;)... bardzo pyszczkowo wygląda :loveu:
Pysia Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Strażnik Teksasu czyli...Chuck Noris ( jak to sie pisze? ):evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
KaRa_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 istna modelka z niej:loveu: a chociaz przy ogarnianiu dzialeczki pomogla?
Alicja Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 [quote name='beria']Ale za to piesy mają dużo miejsca do biegania :cool3: My musimy chodzić na spacery, bo Gertruda może i nie jest najmłodsza, ale dalej latawica i taka działka to dla niej pryszcz :razz: A mój maleńki modrzew ma szyszeczki :multi: Nie zrobiłam zdjęć, bo pracowałam z grabiami i sekatorem :diabloti: Jutro otwieramy sezon grilowy - kurczacze udka już się marynują :sabber::razz:no dobra to już jadę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ile dostaje Gerda za stróżowanie , bo nie wiem czy nie opłaciłoby mi się z pracy zwolnić ...tysz będe patrzeć na brame :eviltong:
beria Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Alu zapraszaam :multi: Wczoraj odwiedził nas na działce Maksiu - pies z liściem na .... sierści :evil_lol: I zaczęło się mega sępienie na dwie mordy :diabloti: Gerda nie potrafi utrzymać jęzora za zębami :razz: Kto się oprze takim spojrzeniom :roll:
Pysia Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 Podcierał sobie poope i mu tak zostało :evil_lol: Co wy papieru nie macie ?:crazyeye: :evil_lol:
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 a co to za psiulek?? :loveu: bezdomny czy coś? śliczny - lekko sznaucerkowaty :razz:
beria Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Pysiu, no nie da się ukryć :shake: na działce są tylko liście i papier ... ścierny :evil_lol: Waszko, masz oko :lol: Maksiu jeszcze nie jest obcięty po zimie, wystrzyżony przypomina z wyglądu sznaucerka mini, tylko futerko ma mięciusieńkie i jest drobniejszy. I kiedyś był bezdomny, kilka lat temu został adoptowany ze schroniska w Sosnowcu chyba :roll: A tu siedzi między swoimi właścicielami :cool3: Ale bardziej interesuje, go grill, niż czułe słówka :evil_lol:
KaRa_ Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 On przypomina mi znalezioneko w tamtym roku przezemnie ala'sznaucerka:loveu:
beria Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 My też po długaśnym spacerku :mdleje: Wybijamy Gerdzie z głowy ciążę urojoną i dużo siedzimy z nią na dworze. Ale nie mam siły teraz wstawiać zdjęć :razz: Tu jeszcze z grilla Czule spojrzę panu w oczy, może da coś pysznego :cool3: Hurra :multi: Z wrażenia upuścił talerz, ale pusty :angryy: Sama sobie coś znajdę :razz:
beria Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Moja księżniczka Gertruda pojechała dzisiaj na zamek :cool3: I proszę się nie śmiać, że zamek to ruina - jaka księżniczka, taki zamek :diabloti:
beria Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Gertruda podąża na zamek Z godnością schodzi po schodach Ale łobuz potrafi też zwiać przez okno :mad: :eviltong:
malawaszka Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 hahahaha nie doczekała się na księcia i uwolniła się sama :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Alka Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='beria']Moja księżniczka Gertruda pojechała dzisiaj na zamek :cool3: I proszę się nie śmiać, że zamek to ruina - jaka księżniczka, taki zamek :diabloti: Księżniczka Gerda jest śliczna :loveu: a i zamek niczego sobie ;) wogóle piękne widoczki , aż chciałoby się wprosić na ucztę do zamku...
Pysia Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='beria'] Gertruda podąża na zamek Z godnością schodzi po schodach Ale łobuz potrafi też zwiać przez okno :mad: :eviltong: Zobaczyła coś ciekawszego niż książe i postanowiła to sprawdzic ;)
PIKA Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 beria napisał(a): I proszę się nie śmiać, że zamek to ruina - jaka księżniczka, taki zamek :diabloti: To Gerdzia go do ruiny doprowadzila? :crazyeye:
anetta Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 hahahaha nie doczekała się na księcia i uwolniła się sama aaaahhahah waszka :megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Cudowny zamek, poczulam sie jak w bajce :razz::razz::razz:
beria Posted May 5, 2006 Author Posted May 5, 2006 PIKA napisał(a):To Gerdzia go do ruiny doprowadzila? :crazyeye: Gerda potrafi wszystkich doprowadzić do ruiny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niech tylko policzę podartą pościel :mad: Dlaczego dogomania się .... :motz:
Alicja Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 [quote name='beria']Gerda potrafi wszystkich doprowadzić do ruiny :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Niech tylko policzę podartą pościel :mad: Dlaczego dogomania się .... :motz::razz:to pościel jeszcze macie z czasów swietności owego zamczyska :evil_lol::evil_lol::evil_lol: /ja muszę uzupełnić pościel o nowe prześcieradła , wszystkie mają wietrzniki :evil_lol:i ozgobione są ażurem :angryy:/
beria Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Gerda wyrusza na łąkę Maszeruje Bieganie A po wysiłku, czas na posiłek :razz:
beria Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Przodownica pracy z uśmiechem wchodzi na plac budowy :multi: Wszystko sprawdza, bo te koty, to w piachu różne rzeczy zostawiają :razz: Musi sprawdzić kto jest w salonie :evil_lol: Pusto :p Czyżby zaczęli się już meblować :crazyeye: To idę pilnować na dworze
beria Posted May 6, 2006 Author Posted May 6, 2006 Pilnowałam na stojąco Na siedząco I na leżąco Piaskowy nochal :lol:
malawaszka Posted May 6, 2006 Posted May 6, 2006 słodki stróż :loveu: czy ona potrafi tak po cichu stróżować???? :-o
Recommended Posts