beria Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Resztka zdjęć z soboty, kiepsko mi wyszły :roll: Biegam Biegam na przednich łapach :cool3: Coraz lepiej mi wychodzi I dalej na dwóch A teraz na tylnich łapach Chwilunia, patyczek :loveu: I trenujemy dalej A teraz znów na czterech ;)
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 hahah jaki terenowy aerobik :lol: :lol: :lol: smyczka się odnalazła??? :razz:
malawaszka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 no to chociaż tyle dobrze :cool1: fotki są?? :razz:
mila_2 Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Beria - zazdroszczę Wam tych "jurajskich" spacerów:):):)
beria Posted April 17, 2006 Author Posted April 17, 2006 Wiosenna jesień na Jurze I resztki zimy :diabloti: I mój głupol latający ;)
Alicja Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:lody świateczne w menu dla Gerdy
PIKA Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Fajne te skalokowe fotki :razz: bo się zlewa z tłem :mad: A jak tlo leje? :hmmmm:
beria Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Kołtun na kolankach u Klaudii Klaudia po powrocie od dziadków na łono rodziny zrobiła Gertrudzie wiosenną fryzurę i zdjęcia :razz: A tu jeszcze w Rzędkowicach Co tam jest :cool3: Dziura :multi: Nic tam nie było :shake:
Alicja Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Gosiu , kupiłaś YORKA :placz:i oddałaś Gerdzię :shake:
beria Posted April 18, 2006 Author Posted April 18, 2006 Najciekawsze jest to, że ona jeszcze ma tą kokardę i nie próbuje jej ściągać :razz:
beria Posted April 23, 2006 Author Posted April 23, 2006 Mój mały dzielny robaczek spędził 3 dni z "dziadkami" wracaliśmy tylko na noc przez cholerne targi :angryy: Ale za to zamówiłam Gertrudzie w prezencie obrożę :eviltong: I w długi weekend majowy nadrobimy spacerki :p A to jeszcze Gerda w Rzędkowicach I na dół Kto tam jest :crazyeye: Jakiś duży pająk łazi po ścianie
KaRa_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 Kogo wiec tam Gerdunia zobacyzla? i gdzie kokarda?:lol:
beria Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Gerda oglądała te "pajączki" na skałkach :lol: A dzisiaj grasowała na działce. I pilnowała dzielnie, pysk skierowany był głównie w kierunku bramy :razz: Pilnowała na leżąco I z garażu (gdyby były wątpliwości Gerda jest w garażu ;) ) Ona pilnowała, a ja grabiłam syf po zimie :diabloti: W takich chwilach cieszę się, że mamy małą działkę :roll:
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 ojj ciesz się ciesz, bo u nas do dzisiaj sprzątamy - już milion worków ze śmieciami wywiozłam :shake:
beria Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Ale za to piesy mają dużo miejsca do biegania :cool3: My musimy chodzić na spacery, bo Gertruda może i nie jest najmłodsza, ale dalej latawica i taka działka to dla niej pryszcz :razz: A mój maleńki modrzew ma szyszeczki :multi: Nie zrobiłam zdjęć, bo pracowałam z grabiami i sekatorem :diabloti: Jutro otwieramy sezon grilowy - kurczacze udka już się marynują :sabber:
malawaszka Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 aa na sparecy i tek muszę chodzić bo im nie starcza :lol: haha coś późno ten sezon :evil_lol: my już dawno zaczęliśmy :evil_lol:
beria Posted April 24, 2006 Author Posted April 24, 2006 Mamy mało wolnego czasu :placz: Jak wyrwiemy ze dwie godzinki to zajmujemy się uszczęśliwianiem sierściucha i spacerkami :roll: Zresztą na działce stale siedzą robotnicy, gdzie intymność przy jedzeniu paluchami z plastikowych tacek :evil_lol:
Recommended Posts