beria Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Ona lubi szczurka, bo jeszcze piszczy :evil_lol: Żubr stracił nieodwracalnie głos :mad: Zauważyłam jak mi Gertruda już zarosła, niedawno była wygolona prawie do zera :roll: Gerda hipnotyzuje babę wielkanocną :crazyeye: I niezauważalnie zbliża się do ławy :mad: Może znowu uda się coś zwędzić :diabloti: I mój diabełek z bliska:lol:
beria Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Dzisiaj nie, ale w ostatni poniedziałek ukradła i zżarła kawał ciasta :mad:
anetta Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Podziwiam tych ludzi http://images3.fotosik.pl/48/ag6x6vd11kcndh44.jpg :shocked!: Pierwsze co mi sie skojarzylo z ta fotka http://images2.fotosik.pl/48/i2w7tyybxbi6ed1i.jpg to Falkor z Niekonczacej sie opowiesci :D czy ona na serio ma w pusku szczura?:-o
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 tak za tydzień będzie miała moją ulubioną długość sierści :loveu:
beria Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Anetta, ona ma w pysku szczurka, ale gumowego ;) Malawaszko, chcesz wypróbować swój talent groomerski na Gertrudzie :razz: A dogomania działa mi jak ślimak, wrrr :mad: Staropolskim obyczajem, dużo szynki życzę z jajem, niech zające i barany pospełniają Wasze plany. Święta to jest czas wyżerki, więc porzućcie swe rozterki. Niech to będzie czas uroczy, podczas Święta Wielkanocy.
malawaszka Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 beria napisał(a):Malawaszko, chcesz wypróbować swój talent groomerski na Gertrudzie :razz: :eek2: chyba przez tą gorączkę przedświąteczną nie wiesz co mówisz :evil_lol:
PIKA Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 A teraz mnie goń i spróbuj go odebrać :diabloti: :crazyeye: oblesnie wyglada ten wystający ogon :shake: :evil_lol::evil_lol:
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye: oblesnie wyglada ten wystający ogon :shake: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jak dżdżownica :razz:
beria Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 To co Getruda lubi najbardziej :multi: Już wychodzę tylko się trochę napiję :razz: Wcale nie jest zimno, woda też cieplutka :razz: Wymoczek obsycha :lol:
Alicja Posted April 15, 2006 Posted April 15, 2006 :evil_lol::evil_lol:my też trafiliśmy na bajorko ale Ozzy nie lubi mokrych łapek :razz:
beria Posted April 15, 2006 Author Posted April 15, 2006 I tropienie Tyle ciekawych zapachów, kto tu był :cool3: I gdzie poszedł Teraz jogging ;) Tu się ustawię, chociaż jestem trochę niższa niż 0,5 m :razz:
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 ahh widze że Gertruda by sie dogadała z burasami :lol: powiem tyle, że w poniedziałek jestesmy wszyscy w Mirowie i Bobolicach :razz: :razz: :razz:
beria Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Właśnie wróciliśmy z Rzędkowic :multi: I zgubiliśmy smycz :diabloti: Jutro też tam jedziemy, ale z rana, bo potem musimy zaliczyć obiad rodzinny :razz: O której będziecie w Mirowie :cool3:
beria Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Skałki w Rzędkowicach - ta wygląda jak złożona z klocków :lol: Przez brązowe liście przebija się wiosna :multi: Buszując w liściach
beria Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Jaskinia :cool3: A tam z dala, Gerda pop***dala :evil_lol: Rozchodnik Jałowiec
malawaszka Posted April 16, 2006 Posted April 16, 2006 :multi: alee ekstraaa!!!! nie wiem jeszcze o której tam będziemy - jade ziostrą i szwagrem z Oliwką też wiec to od nich zależy - pewnie koło 13-14 tam będziemy o ile będzie ładna pogoda bo cos sie chrzani dzisiaj :shake:
beria Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Tradycyjnie ocena stopnia trudności I do góry :multi: Mało ją widać, bo się zlewa z tłem :mad: Już prawie na szczycie Chwila wytchnienia na górze :roll: Mam język jak Zmorka :-o I w dół :multi: tylko poczekam na spóźnialskich :mad: Nie czekam, chcę być pierwsza na dole :diabloti: Wygrałam :multi: :eviltong: I jeszcze kawałek Jury
beria Posted April 16, 2006 Author Posted April 16, 2006 Sznaucer jurajski :evil_lol: Na spacerze mieliśmy dodatkową zabawę pt. do czego podobne są skałki. Zobaczcie, niektóre mają oczy ;) Ciekawa jestem co wam przypominają :cool3: I Gertruda, uszy jej się wygły :evil_lol:
Recommended Posts