PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 beria napisał(a):Gertruda preferuje gotowane. Saba tez :evil_lol: i nie tylko Saba, ale przede wszystkim ja :cool1:
beria Posted April 7, 2006 Author Posted April 7, 2006 PIKA napisał(a):Saba tez :evil_lol: i nie tylko Saba, ale przede wszystkim ja :cool1: Każdy woli gotowane, ale łatwiej przekonać psa do suchej karmy, niż TZta do Knorra :evil_lol:
PIKA Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 beria napisał(a):łatwiej przekonać psa do suchej karmy psa moze i tak, gorzej z wlaścicielem ;)
KaRa_ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 To moja Saba ma jakies 10lata a spike 7lat i jedza adut:lol:
Pysia Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 beria napisał(a):Gertruda preferuje gotowane. Ale zajada też Eukanubę ;) Ja też wole gotowane a Eukanuba nie dla mnie ;) Po niej brązowieja psy :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Pysia napisał(a):Ja też wole gotowane a Eukanuba nie dla mnie ;) Po niej brązowieja psy :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: kurde jakby to dziwnie nie brzmiało to to chyba prawda :crazyeye: np. białe grzywacze owłosione rudzieją na eukanubie :-o Beria nareszcie widzę namiastkę domku :multi: :razz: pokazałabyś więcej :cool1: ale już zdążyłam umrzeć z zazdrości, że masz już ogrodzenie - tak bardzo mi brakuje tego, bo muszę Bolusia non stop pilnować i wołać :placz: hahaha ale szczery uśmiech Gertrudy jest najlepszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 My też zaliczyliśmy sobotni spacerek :multi: Łaziliśmy ze 3 godziny, policzyłam tak na oko, że zrobiliśmy ok 7 km, a Gerda kilka razy więcej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Błotko łąkowe :diabloti: Tropienie Bieganie Na tym zdjęciu Gerda też biegnie, ale wygląda jakby robiła coś zgoła innego, co zmusza psa do chwilowego znieruchomienia :oops: Tropienia ciąg dalszy Przypomniała sobie o nas :cool3:
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :razz: ale wybiegana Gerdzia ;) Musiała sobie o was przypomniec w końcu ktoś musi dać jeśc :p
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Ruszać się lenie, zawsze muszę sprawdzać czy nadążacie:razz: Uszy mają powiewać Coś słyszę :cool3: Idę dalej I biegusiem I między drzewka Są znowu lody :multi:
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Błotko na polanie :diabloti: Penetracja polany Idę ścieżką jak człowiek :razz: Zaje...ste błotko leśne :diabloti:
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:a lody to pewnie z rodzynkami dawali :razz:
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:a lody to pewnie z rodzynkami dawali :razz: Dokładnie tak !!!:diabloti: Zajęczych bobków nie brakowało :angryy: Było co przekąsić :angryy:
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 beria napisał(a):Dokładnie tak !!!:diabloti: Zajęczych bobków nie brakowało :angryy: Było co przekąsić :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dziś miałam dla Ozzulka próbki Brita , ale jakoś mi sie wydawało ze za dużo ich na ziemi leży a to były :razz: rodzyneczki :angryy:
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 I na koniec brudasek ;) A w tej chwili Gerda ... I na drugim boczku;)
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dziś miałam dla Ozzulka próbki Brita , ale jakoś mi sie wydawało ze za dużo ich na ziemi leży a to były :razz: rodzyneczki :angryy: Hi hi hi, zaoszczędzimy na karmie :diabloti:
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 beria napisał(a):Dokładnie tak !!!:diabloti: Zajęczych bobków nie brakowało :angryy: Było co przekąsić :angryy: hahaha moje małpiszony dzisiaj też pożarły rodzynek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super fotki :klacz: i widzę, że Wasze plenerki wyglądają tak samo jak nasze :lol:
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 beria napisał(a):Hi hi hi, zaoszczędzimy na karmie :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:w popłochu z TZtem zadeptywaliśmy :evil_lol:
Alicja Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 malawaszka napisał(a):hahaha moje małpiszony dzisiaj też pożarły rodzynek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: super fotki :klacz: i widzę, że Wasze plenerki wyglądają tak samo jak nasze :lol::cool3::cool3::cool3:może wy sąsiadki
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Nie mam szans dobiec, żeby zadeptać :mad: Teraz to chyba wszystkie plenerki wyglądają tak samo smętnie po zimie :roll: Jutro wybieramy się na Jurę :razz:
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3::cool3::cool3:może wy sąsiadki hihi nie może ale na pewno dosyć blisko są moje plenerki i Berii :razz: zazdraszczam Jury :loveu: my jutro tyż na wichurke :lol: dziś skubałam Lunę znowu trochę i jutro będę kontynuować :evil_lol:
beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Waszka jest tajemnicza :ghost_2: Nie chce się przyznać, gdzie będzie mieszkać :cool3:
malawaszka Posted April 8, 2006 Posted April 8, 2006 :multi: piękne - jak kiedyś tam byłam, to tak strasznie mi się podobało, pięknie i wogóle, ale oczywiście ktoś musiał wory ze śmieciami przy szlaku rozwalić :angryy: :angryy: :angryy:
Recommended Posts