Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PIKA napisał(a):
Saba tez :evil_lol: i nie tylko Saba, ale przede wszystkim ja :cool1:

Każdy woli gotowane, ale łatwiej przekonać psa do suchej karmy, niż TZta do Knorra :evil_lol:

Posted

beria napisał(a):
Gertruda preferuje gotowane. Ale zajada też Eukanubę ;)

Ja też wole gotowane a Eukanuba nie dla mnie ;) Po niej brązowieja psy :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Pysia napisał(a):
Ja też wole gotowane a Eukanuba nie dla mnie ;) Po niej brązowieja psy :shake: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

kurde jakby to dziwnie nie brzmiało to to chyba prawda :crazyeye: np. białe grzywacze owłosione rudzieją na eukanubie :-o

Beria nareszcie widzę namiastkę domku :multi: :razz: pokazałabyś więcej :cool1: ale już zdążyłam umrzeć z zazdrości, że masz już ogrodzenie - tak bardzo mi brakuje tego, bo muszę Bolusia non stop pilnować i wołać :placz:

hahaha ale szczery uśmiech Gertrudy jest najlepszy :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

My też zaliczyliśmy sobotni spacerek :multi: Łaziliśmy ze 3 godziny, policzyłam tak na oko, że zrobiliśmy ok 7 km, a Gerda kilka razy więcej :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Błotko łąkowe :diabloti:

Tropienie

Bieganie

Na tym zdjęciu Gerda też biegnie, ale wygląda jakby robiła coś zgoła innego, co zmusza psa do chwilowego znieruchomienia :oops:

Tropienia ciąg dalszy

Przypomniała sobie o nas :cool3:

Posted

Ruszać się lenie, zawsze muszę sprawdzać czy nadążacie:razz:

Uszy mają powiewać

Coś słyszę :cool3:

Idę dalej

I biegusiem

I między drzewka

Są znowu lody :multi:

Posted

Błotko na polanie :diabloti:

Penetracja polany

Idę ścieżką jak człowiek :razz:

Zaje...ste błotko leśne :diabloti:

Posted

Alicjarydzewska napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a lody to pewnie z rodzynkami dawali :razz:

Dokładnie tak !!!:diabloti: Zajęczych bobków nie brakowało :angryy: Było co przekąsić :angryy:

Posted

beria napisał(a):
Dokładnie tak !!!:diabloti: Zajęczych bobków nie brakowało :angryy: Było co przekąsić :angryy:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dziś miałam dla Ozzulka próbki Brita , ale jakoś mi sie wydawało ze za dużo ich na ziemi leży a to były :razz: rodzyneczki :angryy:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: ja dziś miałam dla Ozzulka próbki Brita , ale jakoś mi sie wydawało ze za dużo ich na ziemi leży a to były :razz: rodzyneczki :angryy:

Hi hi hi, zaoszczędzimy na karmie :diabloti:

Posted

beria napisał(a):

hahaha moje małpiszony dzisiaj też pożarły rodzynek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

super fotki :klacz: i widzę, że Wasze plenerki wyglądają tak samo jak nasze :lol:

Posted

beria napisał(a):
Hi hi hi, zaoszczędzimy na karmie :diabloti:
:evil_lol::evil_lol::evil_lol:w popłochu z TZtem zadeptywaliśmy :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
hahaha moje małpiszony dzisiaj też pożarły rodzynek :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

super fotki :klacz: i widzę, że Wasze plenerki wyglądają tak samo jak nasze :lol:
:cool3::cool3::cool3:może wy sąsiadki

Posted

Nie mam szans dobiec, żeby zadeptać :mad:

Teraz to chyba wszystkie plenerki wyglądają tak samo smętnie po zimie :roll:

Jutro wybieramy się na Jurę :razz:

Posted

:cool3::cool3::cool3:może wy sąsiadki

hihi nie może ale na pewno dosyć blisko są moje plenerki i Berii :razz:

zazdraszczam Jury :loveu: my jutro tyż na wichurke :lol: dziś skubałam Lunę znowu trochę i jutro będę kontynuować :evil_lol:

Posted

:multi: piękne - jak kiedyś tam byłam, to tak strasznie mi się podobało, pięknie i wogóle, ale oczywiście ktoś musiał wory ze śmieciami przy szlaku rozwalić :angryy: :angryy: :angryy:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...