Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehehe...piękne śpiące pozy ;)

btw. Beta w te upały przedkłada płytki w przedpokoju lub w kuchni nad łóżko Pańci i Pańcia lub własne posłanie;)

Posted

Witaj Gosiu!

I co z łapeczką Gerdy?:roll: Pisałaś wczoraj ,że jeszcze kuleje ,a dziś ?
Wyściskaj ją ode mnie, biedna ...:calus:

Posted

Witam wszystkich :loveu:
Trochę mi czasu brakuje, ponieważ po pierwsze faktycznie, uczę się intensywnie :roll: , a po drugie z powodu braku odpowiedzi na ogłoszenie o poszukiwaniu sponsora, zostałam zmuszona osobiście wcielić w życie ściśle tajny plan o kryptonimie "SPONSOR" :knuje:
W związku z powyższym oglądam, porównuję, wybieram, równocześnie stosując całą gamę bodźców pozytywnych na OBIEKT, dzięki któremu zamierzam osiągnąć CEL :cool3:
W trzeciej dobie mojej misji OBIEKT zmiękł i powiedział TAK :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb:
Dopóki jednak misja nie zostanie ostatecznie zakończona, rzadko będę na dogo, ponieważ w ramach stosowania pozytywnych bodźców na OBIEKT obiecałam kilka głupot, między innymi, że nie będę wiecznie siedzieć w internecie :shock: OBIEKT uwierzył :stupid: :roflt: Chwilowo nie ma go w domu :eviltong:
CEL uświęca środki :siara:
Czego się nie zrobi dla nowego aparatu, zwłascza jak się ma silną wolę :megagrin: :megagrin: :megagrin:

Posted

o masz następna hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Ja też mojemu TZ dużo obiecałam przed zakupem :evil_lol: :evil_lol: obiecanki , cacanki :eviltong: :diabloti: :diabloti:

Posted

Ja się naprawdę staram :razz: OBIEKT zapragnął jeść na działce szaszłyki z grila, więc przygotowałam i podpiekłam w piekarniku :p Taka jestem wspaniała :sg168:

A Gertrudzie zakupiłam kawał wołowego gnata, niech też się ucieszy, po tym odchudzaniu :cool3:

Mój gnat :loveu:

:sabber:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...