Alicja Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 :shake:sadyści ....męcza piesa a ja jeszcze nie jadłam poziomek w tym roku:placz:
PIKA Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Wy to tego meczenia psa od Hani się chyba nauczyliście :shake: Alus ja tez nie :placz:
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol:o Matyldo , ale wypłasz ....coście jej zrobili:razz: hahahaha moooja kochana :loveu:
beria Posted June 18, 2006 Author Posted June 18, 2006 Gerda lubi być męczona :evil_lol: Dobrowolnie śmigała po lesie jak kozica przeskakując korzenie i rowy :cool3: Jutro czeka Gertrudę fryzjer, co to go Pańcio zamówili "dla swojej dziewczynki" już tydzień temu :razz: Czuję się zazdrosna :diabloti:
malawaszka Posted June 18, 2006 Posted June 18, 2006 ja też muszę moje burki podgolić bo jakoś przez te 4 dni jak mnie nie było zarosły :crazyeye: :evil_lol:
beria Posted June 19, 2006 Author Posted June 19, 2006 Pani od obcinania nam się pochorowała czy coś i dopiero w sobotę idziemy :shock: Fatalnie, bo dzisiaj Gerdę trymowałam i teraz wygląda trochę :hmmmm: Miejscami, gdzie dobrze sierść wychodziła jest prawie łysy, w innych miejscach zarośnięty :roll: Generalnie wygląda nieregularnie :evil_lol: Zdjęć nie ma i nie będzie :eviltong:
PIKA Posted June 20, 2006 Posted June 20, 2006 beria napisał(a):P Zdjęć nie ma i nie będzie :eviltong: a szkoda, chcialabym zobaczyć nieregularna Gerde :evil_lol:
Alka Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 PIKA napisał(a):a szkoda, chcialabym zobaczyć nieregularna Gerde :evil_lol: ja też !:evil_lol:
AlKil Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Fajnie domęczony pies... zazdroszczę takiej ilości poziomek!!!!:placz:
mila_2 Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 a Beczka mimo jak na razie krótkiej sierści pokłada nam się z tego gorąca i tylko łypie białkami, jakby chciała powiedzieć: Koniec, basta - wolę zimę;)
Alicja Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='PIKA']a szkoda, chcialabym zobaczyć nieregularna Gerde :evil_lol::multi::multi::multi:i ja,i ja też
Mi. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Alicjarydzewska'] a ja jeszcze nie jadłam poziomek w tym roku:placz: a ja właśnie zajadam:p
KaRa_ Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 Ooo jaka pracowita Gerda i nie tylko ona:cool3: tez chce poziomki:lol:
Hanna R. Posted June 21, 2006 Posted June 21, 2006 [quote name='Alka']ja też !:evil_lol: I ja ! I ja ! :grins: :grins: :grins:
beria Posted June 22, 2006 Author Posted June 22, 2006 Coś mi czasu ostatnio brakuje na dogo :shake: Jutro spróbuję nadrobić zaległości w galeriach :cool3: Fryzjer na cito potrzebny, bo pies leży plackiem na posadzce przez te upały :roll: A jak jedzie z TZtem na działkę to siedzi w cieniu. Nie chce jej się nawet biegać. Z daleka nawet nie wygląda źle po trymowaniu :turn-l: Dziękuję za odwiedziny naszej galerii :loveu:
malawaszka Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Beria - ogoliłam Bolutka wczoraj, a jemu dalej tak samo gorąco i się pokłada na kafelkach :shake:
beria Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Przyjechałam na działkę pełna entuzjazmu :multi: Tyle tu rzeczy do pilnowania :roll: Chwilunia, pan mówił, że ten basenik jest dla mnie, gdzie on wlazł :mad: Wreszcie cały dla mnie :cool3: Koniec zabawy, trzeba pilnować Pilnuję grila :razz: Pilnuję tego dziwnego pojazdu I właściciela pojazdu muszę przypilnowac :cool3: Po spacerze pozwoliłam sobie na chwilę odpoczynku :p Zasiadłam za stołem :razz: Chyba w coś mnie wkręcili :shock: Mnie interesuje tylko woda mineralna :evil_lol:
Alicja Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:pan zajął basenik Widzę ,że był fryzjer ;)
beria Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Był fryzjer, pańcio zabrał na obcięcie i basen naprawdę dla psa kupił :razz: Dla naszego dziecka ten rozmiar basenu jest nieodpowiedni :evil_lol:
PIKA Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Gerdzia jaka elegantka :loveu: Chyba w coś mnie wkręcili :shock: taaa wkręcili :razz: wydalo sie :evil_lol:
Hanna R. Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 [quote name='malawaszka']łiiii ale śliczna :loveu: :loveu: :loveu: Tak, tak, tak !!! ALE ŚLICZNA ! :loveu: :loveu: :loveu:
beria Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Dzisiaj pies leżał cały dzień na posadzce :shake: Było biedulce gorąco :shake: Ale po 20, jak się ochłodziło pojechaliśmy na spacer do lasu i Gertruda odżyła :multi: Tylko zdjęcia mi nie wychodziły, bo za ciemno było :placz: Zaczęłam dłubać w aparacie i wszystkie ustawienia poprzestawiałam, a zdjęcia i tak beznadziejne :diabloti: Swoją drogą trzeba mieć nieźle poprzestawiane w głowie, żeby z psem po ciemku po lesie biegać :stupid: Jutro może wybiegam psa z samego rana :roll: Gerda biegała jak torpeda :evil_lol: Moczenie w wodzie :cool3: Przekąska wegetariańska :razz: Wymoczona Gerda :evil_lol: Na koniec małe tarzanko :diabloti: :evil_lol:
PIKA Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Hehe Gerdzia nocna nie taka zla :razz: Saba mi tez dzisiaj caly dzień lezala na zimnej podlodze :shake: a jak z nią wyszlam na siku to natychmiast po zrobieniu skierowala się w stronę domu :roll:
beria Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 PIKA napisał(a): Saba mi tez dzisiaj caly dzień lezala na zimnej podlodze :shake: a jak z nią wyszlam na siku to natychmiast po zrobieniu skierowala się w stronę domu :roll: Gerda też uciekała do domu :shake: Zastanawiam się czy mogę zabrać ją jutro na działkę :roll: Ma wprawdzie basenik i zacienione miejsce, ale czy nie zaszkodzi jej przebywanie na dworze :roll: W mieszkaniu też jest gorąco :razz:
Recommended Posts