Jump to content
Dogomania

Gerda & DeeDee bure suki dwie i Blue kocia panienka ;)

Recommended Posts

• Replies 2.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gerda lubi być męczona :evil_lol:
Dobrowolnie śmigała po lesie jak kozica przeskakując korzenie i rowy :cool3:
Jutro czeka Gertrudę fryzjer, co to go Pańcio zamówili "dla swojej dziewczynki" już tydzień temu :razz:
Czuję się zazdrosna :diabloti:

Posted

Pani od obcinania nam się pochorowała czy coś i dopiero w sobotę idziemy :shock: Fatalnie, bo dzisiaj Gerdę trymowałam i teraz wygląda trochę :hmmmm: Miejscami, gdzie dobrze sierść wychodziła jest prawie łysy, w innych miejscach zarośnięty :roll: Generalnie wygląda nieregularnie :evil_lol:
Zdjęć nie ma i nie będzie :eviltong:

Posted

beria napisał(a):
P
Zdjęć nie ma i nie będzie :eviltong:

a szkoda, chcialabym zobaczyć nieregularna Gerde :evil_lol:

Posted

a Beczka mimo jak na razie krótkiej sierści pokłada nam się z tego gorąca i tylko łypie białkami, jakby chciała powiedzieć: Koniec, basta - wolę zimę;)

Posted

Coś mi czasu ostatnio brakuje na dogo :shake: Jutro spróbuję nadrobić zaległości w galeriach :cool3: Fryzjer na cito potrzebny, bo pies leży plackiem na posadzce przez te upały :roll: A jak jedzie z TZtem na działkę to siedzi w cieniu. Nie chce jej się nawet biegać.
Z daleka nawet nie wygląda źle po trymowaniu :turn-l:
Dziękuję za odwiedziny naszej galerii :loveu:

Posted

Przyjechałam na działkę pełna entuzjazmu :multi:

Tyle tu rzeczy do pilnowania :roll:

Chwilunia, pan mówił, że ten basenik jest dla mnie, gdzie on wlazł :mad:

Wreszcie cały dla mnie :cool3:

Koniec zabawy, trzeba pilnować
Pilnuję grila :razz:

Pilnuję tego dziwnego pojazdu

I właściciela pojazdu muszę przypilnowac :cool3:

Po spacerze pozwoliłam sobie na chwilę odpoczynku :p

Zasiadłam za stołem :razz:

Chyba w coś mnie wkręcili :shock:

Mnie interesuje tylko woda mineralna :evil_lol:

Posted

Był fryzjer, pańcio zabrał na obcięcie i basen naprawdę dla psa kupił :razz: Dla naszego dziecka ten rozmiar basenu jest nieodpowiedni :evil_lol:

Posted

Dzisiaj pies leżał cały dzień na posadzce :shake: Było biedulce gorąco :shake:
Ale po 20, jak się ochłodziło pojechaliśmy na spacer do lasu i Gertruda odżyła :multi: Tylko zdjęcia mi nie wychodziły, bo za ciemno było :placz: Zaczęłam dłubać w aparacie i wszystkie ustawienia poprzestawiałam, a zdjęcia i tak beznadziejne :diabloti:
Swoją drogą trzeba mieć nieźle poprzestawiane w głowie, żeby z psem po ciemku po lesie biegać :stupid:
Jutro może wybiegam psa z samego rana :roll:

Gerda biegała jak torpeda :evil_lol:

Moczenie w wodzie :cool3:

Przekąska wegetariańska :razz:

Wymoczona Gerda :evil_lol:

Na koniec małe tarzanko :diabloti: :evil_lol:

Posted

Hehe Gerdzia nocna nie taka zla :razz:

Saba mi tez dzisiaj caly dzień lezala na zimnej podlodze :shake: a jak z nią wyszlam na siku to natychmiast po zrobieniu skierowala się w stronę domu :roll:

Posted

PIKA napisał(a):

Saba mi tez dzisiaj caly dzień lezala na zimnej podlodze :shake: a jak z nią wyszlam na siku to natychmiast po zrobieniu skierowala się w stronę domu :roll:

Gerda też uciekała do domu :shake: Zastanawiam się czy mogę zabrać ją jutro na działkę :roll: Ma wprawdzie basenik i zacienione miejsce, ale czy nie zaszkodzi jej przebywanie na dworze :roll: W mieszkaniu też jest gorąco :razz:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Popular Contributors

Nobody has received reputation this week.

• Forum Statistics

• Total Topics
      87.9k
    • Total Posts
      13m
  • Create New...