malawaszka Posted June 10, 2006 Posted June 10, 2006 :multi: superrrr do przodu do przodu :klacz: haha Luna uwielbia ganiać po tych styropianach i robić w nich dziurki pazurami :mad:
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='beria'][quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:czas usmarować mundialowy kocyk Śmiej się, śmiej, TZ w żałobie :diabloti: po kocyku? :crazyeye:
beria Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 Przy niedzieli zabraliśmy sucz na skałki. Bardzo zainteresowały ją pasące się koniki :cool3: Koniki Koniki były z opiekunkami ;) Spotkaliśmy też dużego kolegę, ale Gerda nie chciała się z nim bawić, wręcz przeciwnie :diabloti: Słoneczko czasem świeciło, czasem chowało się za chmury Widoczek :evil_lol:
malawaszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 łii znowu na skałkach :multi: cudnie!!!! a Gerda nie gnała do koni???? :razz:
beria Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:o masz , to Gerda tak narozrabiała Niezła impreza była :evil_lol: Posłuchała komendy siad, ale łeb jej latał na boki :mad: Modelka do doopy :shake: I tak ciągle Od frontu :multi: Raz szybciej, raz wolnym kroczkiem Biegaczka
beria Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka']łii znowu na skałkach :multi: cudnie!!!! a Gerda nie gnała do koni???? :razz: Miała ochotę, ale posłuchała "nie wolno", a bardzo blisko nie podeszłam, bo nie dowierzam jej posłuszeństwu :mad: Bałam się, że gdyby wpadła między konie, oberwałaby kopytem :roll: Wyjątkowo pozwoliłam na tarzanie, bo tarzała się w macierzance :crazyeye: Jak jestem na Jurze, zawsze żałuję, że mam taki dupiaty aparat. Tam jest pięknie :loveu:
malawaszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 beria napisał(a):Wyjątkowo pozwoliłam na tarzanie, bo tarzała się w macierzance :crazyeye: a ja dam sobie głowe uciąć że tam był jakiś martwy robal chociaż :diabloti:
beria Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 [quote name='malawaszka']a ja dam sobie głowe uciąć że tam był jakiś martwy robal chociaż :diabloti: Mogło tak być :diabloti: Ostatnie dzisiejsze Gertrudy Kffiatki Prawie ... jaskinia :evil_lol:
malawaszka Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Gertruda :loveu: cudna jest nooo :loveu: aż by mi sięfciało średniaczka :loveu:
Lucy* Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 [quote name='beria'] Kffiatki A juz myślałam że Gertruda :-o :-o :-o :-o :evil_lol: :evil_lol:
beria Posted June 11, 2006 Author Posted June 11, 2006 malawaszka napisał(a):Gertruda :loveu: cudna jest nooo :loveu: aż by mi sięfciało średniaczka :loveu: Nie wiesz, co mówisz :shake: Teraz Gerda spoważniała, ale wcześniej :diabloti:
PIKA Posted June 11, 2006 Posted June 11, 2006 Ale piekny spacer Jak ja Wam zazdraszczam tej Jury :placz:
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 beria napisał(a):Nie wiesz, co mówisz :shake: Teraz Gerda spoważniała, ale wcześniej :diabloti: hihi ależ mogę sobie mówić tak bo i tak nie będę miała :lol:
Alicja Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 no super fotki .....a Gerda pewno tarzała się w bakaliach :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
anetta Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 haha Luna uwielbia ganiać po tych styropianach i robić w nich dziurki pazurami :evil_lol: wyobrazilam sobie Lunke skaczaca po tym styropianie i jej diabelski usmieszek skierowany na Ciebie Waszka :evil_lol::evil_lol: :roflt: Boziu, jak tam pieknie :sweetCyb::placz: Super spacer. Drzwi po remoncie macie wyj....:p
beria Posted June 12, 2006 Author Posted June 12, 2006 Dzisiaj suka siedziała pół dnia na działce, a później zaliczyła obwiązkowy spacerek :cool3: Znaleźliśmy w lesie całe mnóstwo poziomeczek :sabber: Jedli wszyscy, bez wyjątku :evil_lol: A tu jeszcze krótki filmik z dzisiejszego taplania (słychać nawet kukułkę) :razz: Więcej nie ma, bo poziomki :roll: , znaczy siła wyższa :evil_lol:
malawaszka Posted June 12, 2006 Posted June 12, 2006 anetta napisał(a)::evil_lol: wyobrazilam sobie Lunke skaczaca po tym styropianie i jej diabelski usmieszek skierowany na Ciebie Waszka :evil_lol::evil_lol: :roflt: hahaha ale masz wyobraźnię :lol: :lol: :lol: :lol: Beria mniaaaammmmm poziomeczki :loveu: a na filmiku jak bajkowo :multi:
PIKA Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Już są poziomki :multi: Gerdzia smacznego :razz: Filmik wprowadzil mnie w nastroj.. :loveu:
KaRa_ Posted June 13, 2006 Posted June 13, 2006 Mniam poziomeczki:cool3: :cool3: :cool3: Oj chyba ze 2lata ich nie jadlam:shake:
beria Posted June 14, 2006 Author Posted June 14, 2006 Rzeczka :multi: Ciapu ciap :razz: Przekąska W rzecznych szuwarach Konkretniejsza przekąska :razz:
Recommended Posts