beria Posted April 8, 2006 Author Posted April 8, 2006 Najgorsza są ryczące quady i motory crossowe :angryy: Śmieci to drobiazg przy tej zarazie :mad:
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 Witaj Ale się Gerdzi wybiegala, conajmniej tak samo jak ja :lol:
beria Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Witam wszystkich Gerda wybiegana również po dzisiejszym dniu :multi: Widziecie spaidermana? Potem niebo się zachmurzyło :mad:
PIKA Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 beria napisał(a):Witam wszystkich Gerda wybiegana również po dzisiejszym dniu :multi: Widziecie spaidermana? :crazyeye::crazyeye: To Gerda? :crazyeye::crazyeye:
Alicja Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 PIKA napisał(a)::crazyeye::crazyeye: To Gerda? :crazyeye::crazyeye::evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale tam pięknie , przyznam się szczerze ze w Jurze to byłam tylko w okolicach Ojcowa ect , czyli tam gdzie szkolne wycieczki docierają i było to :oops:o matko :oops: :crazyeye::crazyeye::crazyeye:30 lat temu :razz:
beria Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Gerda też się wspinała :cool3: Ocena okiem fachowca :razz: I w górę Przez tą wspinaczkę straciła głowę :evil_lol: Głowa jest tutaj :lol: I już w całości, biegiem
malawaszka Posted April 9, 2006 Posted April 9, 2006 hahahha rozczłonkowana Gerda :lol: :lol: :lol: kurde na Jurę to chyba bez Bolutka musiałabymjechać - za dużo tam dla niego pułapek :shake:
beria Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Faktycznie dla Bolka niektóre mogłyby być niebezpieczne. Też się dzisiaj bałam, bo Gertruda rozpędza się momentami jak torpeda, a wyżej na skałkach są takie pionowe ściany w dół. Ale płaskich terenów też nie brakuje. Alu przyjedź do Morska :cool3: Pozwiedzasz Jurę :multi: Wiosenny lasek :diabloti: Kamuflaż
beria Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Sznupanie Dziwne kroki :roll: Czego ona się nawąchała :crazyeye: Przyczajony tygrys
beria Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Raki ma niezłe, bo się mało ścierały zimą :cool3: Ale nadganiamy manicure :razz:
beria Posted April 9, 2006 Author Posted April 9, 2006 Trzeba piąć się w górę :multi: Uszy też do góry :diabloti: Ale biednemu zawsze wiatr w oczy :razz:
Alka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 Wspaniała wycieczka, cudne tereny...:loveu: My z Tufim jakieś 3 lata temu byliśmy w Ojcowie ;) dlaczego nikt nie pomógł Gerdzie we wspinaczce ? ;) biedna sama pnie się w górę ...:evil_lol:
malawaszka Posted April 10, 2006 Posted April 10, 2006 beria napisał(a):Przyczajony tygrys hahahaha ale ekstra :lol: Gerda się przyczaiła i myśli, że jej nie widać :evil_lol:
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 KaRa_TC napisał(a): Nie ma to jak wiatr we wlosach:lol: :lol: :lol::pstruś Pędziwiatr Dzień doberek :multi:
beria Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Witam wszystkich :multi: Gerda pomagała mi zmieniać pościel :razz: Pilnuje swoich świątecznych przysmaków :cool3: A jak przechodzę to udaje, że wcale nie zwraca uwagi na kość :evil_lol:
Alicja Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Gerda jeszcze ma świąteczne łakocie a Ozzy już wszystko zmłócił :angryy:
KaRa_ Posted April 14, 2006 Posted April 14, 2006 Widac,ze z bardzo dobrym skutkiem pomagala:lol: Oj bałabym się ręką siegnąc po tą kosteczke:roll:
beria Posted April 14, 2006 Author Posted April 14, 2006 Ona ma kosteczki, bo prawie codziennie na spacerze ciągnie mnie do sklepu zoologicznego i przynosi sobie w pysku po jednej do domu. A tu ulubiony szczurek :p Szczurek jest tylko mój, pilnuję go bardziej niż kości :mad: A teraz mnie goń i spróbuj go odebrać :diabloti: I tak ucieknę :evil_lol:
Recommended Posts